Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Con után ki lenne benne egy Momotaros rámenezésben?
Én! Én! Én! *úgy integet, hogy kiesik az iskolapadból*
Exiled: Nem poénkodunk, nem!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
BTW Con után ki lenne benne egy Momotaros rámenezésben?
én igen a csoportos éneklés
bár amilyen jó hangom van lehet,h csak tátognom kéne, a végén még kihalnak a környékről a mókusok
után úgyis éhes leszekRégen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-01 17:57:17
és fórumtalit szervezniii~
Várjuk ötleteid.
BTW Con után ki lenne benne egy Momotaros rámenezésben?
beküldve: 2009-03-01 17:47:51
(#870) Én is akarok karaokezni és fórumtalit szervezniii~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-02-25 16:57:00
(#869) Jáááj... szombaton pest!!!^^ Jujj vééégre!!^^ nagyon iszonyat jó lesz az a napom! pont úgy mint majd a con!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-02-22 18:05:23
(#868) akkor...már csak ki kéne találni h kinek mikor jó ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Igen, igen^^ Velem is beszéltél, én vagyok a "még egy lány." És Necrokid is innen a fórumról való, tőlem értesült a karaokeról^^
beküldve: 2009-02-22 16:47:41
(#866) Yaven megkérhetnélek arra, hogy majd a gyakorlós éneklős taliknak elmondod az időpontját? Lehet meg tudom oldani hogy talán 1 szer felmenjek Pestre... végül is több mint a semmi :)
igen, szerintem este többen fent lesznek, szal majd lehetne nekik írni...de télleg jó lenne egy ilyen tali ^^
kéne egy karaoke-tali, ahol megbeszélhetnénk mindent személyesen, és "próbálhatnánk" a Zetsobou Billy-t xDD
Jah, kéne, de egyelőre még arra sem lehet rávenni a kedves résztvevőket, hogy interneten keresztül felvegyék a kapcsolatot.
Eddig Necrokiddel, Veled, meg még egy lánnyal beszéltem (nem tudom, mi az itteni fórumos neve ). És akkor pluszban van még Fisi barátnőm, meg a te 2 ismerősöd.
A fórumra pedig úgy emlékszem Usagi-chan és mad-chan irt, hogy ők is szivesen részt vennének.
kéne egy karaoke-tali, ahol megbeszélhetnénk mindent személyesen, és "próbálhatnánk" a Zetsobou Billy-t xDD
Az szuper lenne! köszi^^ Hogy fog zajlani amúgy a karaoke?
Ha minden igaz, lesz technika. A SakuraConon mindig van karaokes sátor
Jobbulást kivánok amúgy!
Mizu-chan: a jövő szombat valóban túl korai lenne. Egyelőre nem is tudok semmi biztatót mondani. Majd a megbeszélések után irok Neked e-mailt, hogy mit tudnál "énekelni".
Az szuper lenne! köszi^^ Hogy fog zajlani amúgy a karaoke? Asszem van egy ötletem ha semmi féle technikánk nem lesz.
Am képzeld, ugye még múltkor írtam hogy beteg vagyok.. hát a náthából a napokban gyógyultam ki, de már 2 hete fáj a bal oldalamon valamim és nem tom mim(állítólag becsípődhetett egy ideg a bordáim közé) csak hogy az orvosok sem mondtak semmit...-.-'
Úristen, meghallgattam ezt a Zetsubou Billyt...
....és azt gondoltad, ebbe neked is mindenképp be kell szállnod. Igaz?
Mizu-chan: a jövő szombat valóban túl korai lenne. Egyelőre nem is tudok semmi biztatót mondani. Majd a megbeszélések után irok Neked e-mailt, hogy mit tudnál "énekelni".
Aizen: na veled más a helyzet, ugyanis fiú-hiányban szenvedünk. Mindenképpen szükségünk lenne csodás hangodra/hörgésedre. De akkor majd privátban ird meg, hogy mi a helyzet Veled.
Többiek: legyen az, hogy jövő hét végéig lehet jelentkezni, utána pedig elkezdjük kidolgozni a "haditervet"
beküldve: 2009-02-21 12:36:11
(#859)