Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-04-25 16:23:50
(#1023) Oh a francba, elfogyott a két napos jegy:( Nekem két napos, vagy szombati kellene:(
Igen de hol élünk?Magyarország.... ügyesek vagytok *taps*
Bogaram, szöveget értelmezzél először, kérlek és csak utána próbálj meg tapsos okoskodást megvillantani, köszi.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-04-25 14:22:34
(#1021) Igen de hol élünk?Magyarország.... ügyesek vagytok *taps*
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Lassan akár ez is elképzelhető lesz..
Türelem.
Állítólag már a Mi Conunk, Közép-Európa legnagyobb Conja...
Hogy ebből mi igaz?
Türelem.
Állítólag már a Mi Conunk, Közép-Európa legnagyobb Conja...
Hogy ebből mi igaz?
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-25 13:06:26
(#1019) Scandal at Sakuracon 2008, Seattle, Washington.
Az amcsik meg tudtak hívni egy ilyen kaliberű japán énekest.... a mi kis magyar conunkon miért nincs egy sem??!
Költői kérdés volt, egyértelmű.... xD
Itt lesznek Május 4-én Romániában, írjunk már nekik rajongói levelet hogy ugorjanak be egy hétvégére!
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerk: Ajite 2009-04-25 13:10:06
beküldve: 2009-04-25 10:55:44
(#1018) Megszenvedtem a jegyemért, de legalább megvan Szétvásárlom az agyamat conon, az tuti...
Én Bp-n vettem, szinténn a Sárkánytűzben. Sakurazakában mondták, hogy idén főleg kétnapos jegyeket kaptak, szombatit meg alig.
Hm, nagyon gondolkodtam a Hellsing-cosplayes cuccon, de végül, mivel a húgommal megyek, marad a gót lolita.
Hm, nagyon gondolkodtam a Hellsing-cosplayes cuccon, de végül, mivel a húgommal megyek, marad a gót lolita.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-21 17:10:28
(#1016) Én 16-án felhívtam a soproni Sárkánytűz boltot, megkérdezni, hogy van-e jegy.Holnap megyek érte,mivel félreraktak nekem egyet! Durva, hogy már a Sakura Zakában nem lehet jegyet kapni...
beküldve: 2009-04-21 16:19:52
(#1015) Alig várom a cont!!!!!! Már a jegyek is megvannak!
Mázlista én még majd csak mostanában fogom megrendelni egyik barátommal,mondjuk jó lesz sietni május 4-e a határidő
Nagy vágyam,hogy egyszer fotocellás ajtónyitogató lehessek :P
Szerk: Anime614 2009-04-21 15:40:53
beküldve: 2009-04-21 15:26:10
(#1013) Alig várom a cont!!!!!! Már a jegyek is megvannak!
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
Elvileg a "3-at fizetsz, 4-et vihetsz" akció most már állandó, azaz természetesen a SakuraConon is érvényes lesz.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-21 14:34:23
(#1011) Lehet, hogy nem itt kéne megkérdeznem, de a Mangafan Sakura Conra is 3-at fizetsz 4-et vihetsz akciót hirdet?Mert ha igen,annak nagyon örülnék, mostvégre ki tudnám használni
Szervusz!
Az Elővétel fül alatt leírja, mivel tudod igazolni magad;
Ugye, ezért kellett a befizető lapra ráírnod az e-mail címed.
A konkrét átvétel pedig gondolom kisebb sorbanállással fog kezdődni. (;
Az Elővétel fül alatt leírja, mivel tudod igazolni magad;
A jegyeket átvenni a rendezvény napján lehet a helyszínen, a regisztrációhoz használt e-mail cím bemondása után.
Ugye, ezért kellett a befizető lapra ráírnod az e-mail címed.
A konkrét átvétel pedig gondolom kisebb sorbanállással fog kezdődni. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-18 10:43:04
beküldve: 2009-04-18 10:22:23
(#1009) hali mindenkinek!
csak a biztonság (és a magam) kedvéért kérdeznék valamit!
megrendeltük a jegyet, kifizettük, megkaptam a visszaigazoló e-mailt, úgyhogy mostmár biztos hogy megyek.
csak azt nem tom, hogy hogy szokott lenni a helyszínen való jegyátvétel. Mit kérnek amivel igazolni tudom hogy enyém ez a pár jegy? vagy nem tom... szal hogy szokott menni a jegyátvétel? valaki írja le létszi!
csak a biztonság (és a magam) kedvéért kérdeznék valamit!
megrendeltük a jegyet, kifizettük, megkaptam a visszaigazoló e-mailt, úgyhogy mostmár biztos hogy megyek.
csak azt nem tom, hogy hogy szokott lenni a helyszínen való jegyátvétel. Mit kérnek amivel igazolni tudom hogy enyém ez a pár jegy? vagy nem tom... szal hogy szokott menni a jegyátvétel? valaki írja le létszi!