Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-04-26 19:12:41
(#1038) Akinek nincs jegye, az szerintem a vidéki Sárkánytűz boltokban próbálkozzon,mert ők tudnak rendelni.Én is így jutotam hozá
Tuti.. Barátaim foglalták le.. akik a 2 kétnapos jegyért is mennek nekünk... csak az 1 napos szombati nekik lesz... -.- de nekik is még kell 2...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Ez tuti? Marha jó. Legalább nem kell elpazarolnom plusz 290 forintot és másfél órát, csakhogy elmehessek a jegyért.
beküldve: 2009-04-25 21:49:06
(#1035) Hát akkor....
PASSU /Crona stílusban, a Soul Eaterből/
PASSU /Crona stílusban, a Soul Eaterből/
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerk: Ajite 2009-04-25 21:49:57
8-nál előbb oda sem fogok érni. Nagyon gáz a helyben vásárlás. Főleg, hogy akkor elcsesznék rengeteg időt, ami már a bejutás és barátokkal találkozás miatt nagyon nem érné meg.
az 1 db szombati is félre van téve
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Basszus. Ha nem lesz, később is ellátogatok a veszprémi üzletbe.
Nos, megteheted, de csinálhatod úgy mint mi tavaly: reggel fél 9 től 11:45-ig sorbanálltunk
De ha reggel 6 kor odamész, egy óra alatt hozzájuthatsz a helyszínen, ugyanis többen lobogtatták a jegyüket 9:00-kor, amikor mi a km-es sor kábé felénél jártunk; fennhangon hirdetve hogy "ki fél 5-kor kel...."
Vagy sátorozz ott.... és nyitáskor roham!
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Ma voltunk veszprémi Sárkánytűzben, ahova még nem érkezett jegy. Jövő héten Székesfehérváron próbálkozom, remélem, lesz jegy.
Bocs, de mi haverral tegnapelőtt voltunk Fehérváron, mivel Vp-ben nem volt már jegy, és 2 db kétnapos volt már csak, félretetettük ^^
És szombati már csak 1 db volt... de az lehet hogy még megvan... Sok sikert!
Basszus. Ha nem lesz, később is ellátogatok a veszprémi üzletbe.
Ma voltunk veszprémi Sárkánytűzben, ahova még nem érkezett jegy. Jövő héten Székesfehérváron próbálkozom, remélem, lesz jegy.
Bocs, de mi haverral tegnapelőtt voltunk Fehérváron, mivel Vp-ben nem volt már jegy, és 2 db kétnapos volt már csak, félretetettük ^^
És szombati már csak 1 db volt... de az lehet hogy még megvan... Sok sikert!
beküldve: 2009-04-25 21:22:23
(#1029) nagyon szeretnék eljutni a Conra, de a jegyem még mindig nincs meg. Előrendelésben lett volna megoldva, de annyit variáltak a szülők, hogy mire odáig jutottam, elfogytak a jegyek. Ma voltunk veszprémi Sárkánytűzben, ahova még nem érkezett jegy. Jövő héten Székesfehérváron próbálkozom, remélem, lesz jegy.
beküldve: 2009-04-25 20:43:37
(#1028) Elkészült a barátnőm cosplaye! Akit érdekel American McGee's Alice-os , nem kimondott manga, de nagyon komoly lett! [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-25 17:41:58
(#1027) Nem érzem
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Amerika.....nem érzitek,hogy az egy kicsit más ország?
Te meg nem érzed, h hülyeségeket írsz?
És nem csak most.
A hsz-id 99%-a egy nagy hülyeség.
Ezek után vegyünk komolyan?
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-25 17:21:02
(#1025) Amerika.....nem érzitek,hogy az egy kicsit más ország?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Bogaram, szöveget értelmezzél először, kérlek és csak utána próbálj meg tapsos okoskodást megvillantani, köszi.
Van benne vmi -.-""
Oh a francba, elfogyott a két napos jegy:( Nekem két napos, vagy szombati kellene:(
Időben kellett volna kapcsolni.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-04-25 16:51:47