Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
*Nagyban bólogat*
Sakuraconos fórumtalira esetleg még lehetne hozni játékokat.
Szerk: Ajite, te inkább foglalkozz az új világ megteremtésével a szoknyám helyett!
Rapider légyszi ne idézd már be az egész hozzászólást, amire válaszolsz; rohadt idegesítő látni egy tornyot a két mondatod előtt.
Sakuraconos fórumtalira esetleg még lehetne hozni játékokat.
Szerk: Ajite, te inkább foglalkozz az új világ megteremtésével a szoknyám helyett!
Szerk: Yaven 2009-04-28 21:04:02
beküldve: 2009-04-28 21:02:15
(#1052) Csak az mondjuk érdekes lesz, hogy hogyan fogok ülni, mert a cosplayes szoknyácskám eléggé rövid.
Mégis....mennyire rövid??
Amúgy nekem is muszáj lesz ezen a talin részt vennem. Szó szerint muszáj, ugyanis össze leszek bilincselve L-el (Shuichi), jó Kirához méltóan..... Ő pedig mindenképp találkozni akar veletek.... ami nem azt jelenti, hogy én nem! De akkor is, bánt, hogy nem dönthetek szabad akaratomból
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerk: Ajite 2009-04-28 21:03:14
Ja de a táncpad az tarolni fog mindent
A táncpad lehet metál, de valahogy alkalmatlan egy-másfél (netán két) tucat ember egyidejű szórakoztatására. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ja de a táncpad az tarolni fog mindent Főleg ha ennyien fogjuk nyomni
Sztem oda sem fogunk férni. Valahogy az a sejtésem, hogy én leginkább úgyis kint, illetve a nagyteremben fogok lógni, ahol nincs akkora tömeg. Csak az mondjuk érdekes lesz, hogy hogyan fogok ülni, mert a cosplayes szoknyácskám eléggé rövid.
Amúgy légyszi ne idézz mindent!
Az nem baj
De szerintem majd mi narutoval majd utat törünk csinálunk egy ultra rasengant aztán repül a tömeg
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Sztem oda sem fogunk férni. Valahogy az a sejtésem, hogy én leginkább úgyis kint, illetve a nagyteremben fogok lógni, ahol nincs akkora tömeg. Csak az mondjuk érdekes lesz, hogy hogyan fogok ülni, mert a cosplayes szoknyácskám eléggé rövid.
Amúgy légyszi ne idézz mindent!
Szerk: Yaven 2009-04-28 20:52:46
Az eddigi javaslatok (emlékeim szerint): közös kajálás (több alternatíva elhangzott a helyszínre), az arra érdemesek betoncipővel történő felövezése, a nagyoknak LAO, a kicsiknek... na erre nem emlékszem, volt-e valami ötlet.
Exiled írta, hogy hozna gitárt, Misu-chan meg az éneklést javasolta. Kaminaga még néhány ismerősével vmi táncot emlegetett, de sztem ennyi találkozás után már az is simán jó, ha ott vagyunk és dumálunk, illetve együtt körbenézünk. Aki mégis úgy érzi, hogy neki ez kevés; Usagi-chant kell meggyőzni, hogy hozzon twistert.
Az eddigi javaslatok (emlékeim szerint): közös kajálás (több alternatíva elhangzott a helyszínre), az arra érdemesek betoncipővel történő felövezése, a nagyoknak LAO, a kicsiknek... na erre nem emlékszem, volt-e valami ötlet.
Exiled írta, hogy hozna gitárt, Misu-chan meg az éneklést javasolta. Kaminaga még néhány ismerősével vmi táncot emlegetett, de sztem ennyi találkozás után már az is simán jó, ha ott vagyunk és dumálunk, illetve együtt körbenézünk. Aki mégis úgy érzi, hogy neki ez kevés; Usagi-chant kell meggyőzni, hogy hozzon twistert.
beküldve: 2009-04-28 20:42:54
(#1045) Ja egy óriási fórumtali az nagyon kellene
Elkészült a barátnőm cosplaye! Akit érdekel American McGee's Alice-os , nem kimondott manga, de nagyon komoly lett! [Link]
jól néz ki
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-04-28 15:22:12
(#1043) Muhahahaha
És kezemben van a kétnapos jegyem
*nagyon boldog *
És kezemben van a kétnapos jegyem
*nagyon boldog *
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Felkerült a program!!!!
Lehet tervezgetni a napot^^
Ugye mindenki emlékszik még, hogy az AnimeKarácsony után volt szó egy nagy, SakuraConos fórumtalálkozóról, ami kapcsán többen felajánlották a segítségüket. Akkor abban maradtunk, hogy amíg nincs program, addig nem tudunk tervezni? Nos, most már van program, de holnap elutazom, és péntek estig nem is leszek net közelében, szóval szvsz péntek este és/vagy a hétvégén állunk neki a dolognak.Lehet tervezgetni a napot^^
Persze ha a felbuzgó lelkesedés okán pénteken már kész terv(ek) vagy legalább ötlet(ek) vár(nak) majd, annak csak örülni fogok.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-28 14:53:50
(#1041) Riku; Ha nagyon szeretnél eljutni a Conra, akkor én egy szombati jegyet tudok neked szerezni. (Már biztos a jegy, mert előrendeltettem, be is lett fizetve, de engem egy kedves ismerős megszán kétnapos jeggyel.)
Sárkánytűz?
Király thx az infot!
Király thx az infot!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-28 08:59:15
(#1039)