Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Ha én eltudok menni, akkor én is ott leszek már kora reggel, mert kell vennem haveroknak jegyet, akiknek nem jutott szombati az előrendelésnél
Szóval rám (remélhetőleg) számíthatsz
Szóval rám (remélhetőleg) számíthatsz
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-05-10 16:33:36
(#1112) Már csak pár nap van hátra, úgyhogy komoly visszaszámlálás indult már nálam.
Huh, ki lesz olyan "elvetemült" aki már olyan 8-ra odamegy? Mert én akkortól fogok ott rostokolni, és nem szeretnék egyedül lenni.. Majd még visszatérek erre, de remélem találok magam mellé egy társat.
Huh, ki lesz olyan "elvetemült" aki már olyan 8-ra odamegy? Mert én akkortól fogok ott rostokolni, és nem szeretnék egyedül lenni.. Majd még visszatérek erre, de remélem találok magam mellé egy társat.
beküldve: 2009-05-10 16:23:30
(#1111) A sorbanállóshoz visszatérve: én fél és háromnegyed nyolc között érkeztem tavaly, és fél tizenegyre jegyet is szereztem, de mivel egyre többen akarnak menni, már érdemesebb lehet korábbra tervezni... Ki tudja
Egyébként nem olyan rossz ott rostokolni! Egyedül mentem tavaly (csúnyagonosz-szerepjátékos-h ugom-és-amúgy-szakkörtársam cserbenhagyott), és a 3 órás totojázás alatt ismerkedtem össze azzal, akivel egész nap flangáltam. (Az más tészta, hogy már csak a vezetéknevére emlékszek xD)
Egyébként nem olyan rossz ott rostokolni! Egyedül mentem tavaly (csúnyagonosz-szerepjátékos-h ugom-és-amúgy-szakkörtársam cserbenhagyott), és a 3 órás totojázás alatt ismerkedtem össze azzal, akivel egész nap flangáltam. (Az más tészta, hogy már csak a vezetéknevére emlékszek xD)
Szerk: Szemi 2009-05-10 16:36:00
beküldve: 2009-05-10 16:17:22
(#1110) beküldve: 2009-05-10 16:15:34
(#1109) Már én is alig várom, hogy elkezdődjön a Con
Sajna én csak vasárnap tudok menni, de legalább
kint leszek
Most megyek először SakuraConra....azt szeretném megkérdezni, hogy van valami különbség mondjuk az Őszi és tavaszi Con között?
Sajna én csak vasárnap tudok menni, de legalább
kint leszek
Most megyek először SakuraConra....azt szeretném megkérdezni, hogy van valami különbség mondjuk az Őszi és tavaszi Con között?
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-05-10 15:55:56
(#1108) Barátnőmmel ősszel már hajnal fél 5 kor ott voltunk, igaz csak a poén miatt, meg mert úgysem tudtunk aludni az izgalomtól ^^ a lénnyeg, hogy kb reggel 7ig csak vagy 10-en 20-an voltunk ott, aztán kezdtek el megjönni emberek.
Az ilyen trillianban beszélgetős lányokról meg az a véleményem, hogy hiszem, ha látom A szüleik úgysem engedik őket, vagy ha igen, akkor meg nem hozzák el kocsival és azért nem jönnek
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-10 15:43:02
(#1107) A múltkor a Trillianban a lányok, miután megtudták, hogy nincsen több szombati jegy, arról beszélgettek, hogy már az éjszaka kellős közepén ott lesznek és sátorozni fognak.
Szerintem menj 4-re vagy fél 4-re.
Ha csak hülyeséget tudsz mondani inkább meg se szólalj
MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-10 14:11:01
(#1105) Szerintem menj 4-re vagy fél 4-re.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Lenne egy fontos kérdésem.Ha még nincs jegyem a conra és én szombat reggel akarom megvenni akkor mennyi idő alatt jutok be???
ősszel voltam először conon, és kb 3 órát álltam sorba a jegyért, de nagyon megérte ^^ persze azért most jó előre megvettem... xD
mégis úgy mennyivel érdemes a nyitás elött ott lenni h legyen esélyem jegyet kapni a conra?
Én úgy emlékszem, hogy tavaly 7-re mentem, és még kaptam jegyet.
beküldve: 2009-05-10 01:46:27
(#1102) mégis úgy mennyivel érdemes a nyitás elött ott lenni h legyen esélyem jegyet kapni a conra?
A világon 10 féle ember létezik.Azok,akik értik a bináris számokat,meg azok akik, nem.
Szerk: Saya023 2009-05-10 01:47:05
beküldve: 2009-05-09 23:31:50
(#1101) tudja valaki hogy lehet-e majd a conon ilyen kis Deathnote-os nendoroid figurákat venni?
Lenne egy fontos kérdésem.Ha még nincs jegyem a conra és én szombat reggel akarom megvenni akkor mennyi idő alatt jutok be???
Ősszel nekem se volt és kb két és fél órát álltunk sorba (én kevesebbre emlékszem, de a barátnőim ezt mondják). Szerencsére még jutott jegy, de utánunk már nem sokan jöttek, szóval kb mindenki benn volt már. És könnyen meglehet, hogy pont előttetek fogy el a jegy, tehát a nyitás előtt jóval érdemes ott lenni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
ezt senki nem tudja megmondani! az a lényeg, h nagyon korán ki kell menj, h kapj jegyet!
Mariko: kidobni nem fognak max elveszik a cuccokat :S
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-05-09 20:07:20