Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
nem vok túl kitartó
Ha jól emlékszem egyszer már elmesélte, mikor szóba jött a jégerezés...Tessék szépen megkeresni a hozzászólásai között...
Azzinak van erről egy mókás történet...
na erre most nagyon kíváncsi vagyok, remélem majd 1* elmeséli
Azzinak van erről egy mókás történet...
Ez ötletnek nagyon szimpatikus. Csak a Duna-part még hideg szerintem éjszaka.
Node... veszünk rövidet - attól garantáltan felmelegszünk.
Csak nehogy másnap bennelegyünk a hírekben, hogy belefúltunk a Dunába.
viszont nyílt és jönnek a kis szállós izék, meg egyéb allergén kamuk
Ez telejsen oké, azért szerettem volna már most elekzdeni szervezni, hogy időben meglegyen az időpont, hiszen még le is kell foglalni, szóval, akinek nem jó az egész nyár, azok írjanak bátran. Mettől meddig terjed a számodra megfelelő intervallum?
Nos, a barack (korai fajta) már június közepétől szedhető, meg persze az időjárástól függ, szal nem tom...
De igyekszem elcsípni a leendő főnököm, és talán majd ő mond vmi konkrétat.
Nagyon nagy gáz van itthon..
Történetsen ki lett kapcsolva a net...
Jelenleg inkább nem mondom h vayok fent...
Aki akar, legyen szíves telefonon elérni...
Van 20-as és 30as számom is...
Kaminagától, Alistertől pl. elkérhetitek, ide azért nem írom ki...
Parasikoly és mindenki: Szerintem én hazajövök szombaton, így is nagyon K.O. leszek a hétfői vizsgán
+magassarkú, kosztüm ami külön
Bár még meglátom gyerekek, jó?
Nem a szülők nem engednek, meg ilyenek. Tévedés ne legyen.
Pár órát hazajönnék aludni, meg persze fürödni
nem tudom h legyen... nem tudom... jelenleg nagy gondot a net hiánya jelent....
Gáz van itthon, valószínűleg költözöm innen... És ott lesz net...
Megpróbálok minél többet lenni.
Azzi: Én nagyon szívesen mennék a többnapos-fórumos-nyaralásra. Csak hát a nyári meló eléggé lekorlátoz... Még barack-szezon előtt kéne vagy után... (Ne ölj meg, jó???)
Ez telejsen oké, azért szerettem volna már most elekzdeni szervezni, hogy időben meglegyen az időpont, hiszen még le is kell foglalni, szóval, akinek nem jó az egész nyár, azok írjanak bátran. Mettől meddig terjed a számodra megfelelő intervallum?
Azzi: Én nagyon szívesen mennék a többnapos-fórumos-nyaralásra. Csak hát a nyári meló eléggé lekorlátoz... Még barack-szezon előtt kéne vagy után... (Ne ölj meg, jó???)
van egy olyan érzésem, h a con táncos afterén te sem akarsz annyira részt venni, szóval amíg a többiek tánciznak, mi bepusztítunk egy nagyobb mennyiséget majd megvilágosodva/a 3 szemű varjút követve elvezetjük a társaságot "A" helyre
akinek meg nem engedik, h másnál aludjon és haza kell vonatoznia, azzal meg szépen megvárjuk az 1., 2. v akárhányadik vonatát, felőlem ki is hagyhatjuk az estét alvás szempontjából, max majd használom a dugi adrenalin injekciókat másnap
annyira azért nem szörnyű ez az 5let, h egy szóval se méltasd
vagy mégis?
zöldövezeti fetrengés (allergia) és heavy metal koncert (az erős basszusoktól bealszom) a részemről kilőve
A használható ötletek felvetői jutalomra számíthatnakpölö a fórumtalálkozón forgathatják a betonkeverőt, ihatnak velem pertut vagy valami hasonló, amit majd elmesélhetnek az unokáiknak - és persze a dicsőség, ami nem lebecsülendő dolog
El ne felejtsétek addig is, hogy nyáron lehetőség van Bogács city-ben egy nagyszerű többnapos fórumtalira, mindössze az kell, hogy jelentkezzetek páran, és, hogy kitaláljuk az időpontot. Az intervallumom 2 éjszakára gondoltam.
Az Afterparty nevezetű móka 20:30 körül kezdődik. A már vénróka conosok majd megondják, édemes-e ott lenni vagy sem, de elsőre úgy tudom, pár emberke szeretne ott rázni egy darabig.
Szvsz 22.00 körül reális a továbbállás, de javítsatok ki ha tévedek, el fogom visleni és hinni.
Envy; nagyon sokat számítana az esti hazamenés, alvás, majd másnap reggeli visszajövés vagy elképzelhető lenne az a verzió is, hogy velünk szektázol szombat éjjel, akárhol ledőlsz egy kicsit majd és megspórolva a vasárnap reggeli utazást, másnap bedülöngélünk a conra? Szvsz ugyan ott vagyunk, de ha neked és/vagy a szüledinek ettől jobb a lelkisimereted/lelkiismeretük akkor nem szóltam és megértjük. ^^
Ha ez megnyugtat, papírforma szerint nekem 18-től a héten 7 vizsgám lenne. xD