Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Vasárnap jobb volt de overall nem nagyon tetszett the end.
Wow, hogy kitaláltuk fórumon az FMA try againt. Lol.
Most hirtelen örülük, hogy nemrég kivették a csomagból az animaxet. Lószar az egész.
Animax hírek
http://elhaym.wordpress.com/2009/05/17/animax-hirek-2/
Wow, hogy kitaláltuk fórumon az FMA try againt. Lol.
Most hirtelen örülük, hogy nemrég kivették a csomagból az animaxet. Lószar az egész.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-05-17 20:54:55
Nah akkor.... húha... milyen részletes beszámoló legyen? Vagy elég az, hogy nagyon jó volt?
(Nekem pénteken kezdődött a móka. Kezdésnek a hajam kékre festése. Nah hát mintha az űrből jöttem volna, úgy néztem ki, mert a bőröm is tiszta kék volt, hál istennek le lehetett mosni. Aztán hajnali 1-ig heroes 3 haverral)
Szombat: reggel fél 7-kor kelés. Sorban állás barátoknak jegyért (nekünk már megvolt) Aztán bejutás, amikor is a bilincsünket elvették (de később vissza szereztük ) Aztán tömegnyomor... És innentől kezdve egyszerűen nagyszerű
Mangagyűjtemény bővítése, egyéb dolgok beszerzése, új barátok szerzése, ismerkedés, régiekkel ökörködés.... Egyedül azt sajnálom, hogy a fólumtaliről lekéstünk
Aztán egy pesti haverral elmentünk mekibe, de ez nem ide tartozik, meg az se, hogy újra egyig heroesoztunk...
Vasárnap hasonlóan indult mint a szombat: odáig, hogy megérkezünk a PeCsához... picit megijedtünk, mikor csak 30 embert láttunk az 500 helyett... De aztán ez a nap is jól alakult, de nagyon
(Nekem pénteken kezdődött a móka. Kezdésnek a hajam kékre festése. Nah hát mintha az űrből jöttem volna, úgy néztem ki, mert a bőröm is tiszta kék volt, hál istennek le lehetett mosni. Aztán hajnali 1-ig heroes 3 haverral)
Szombat: reggel fél 7-kor kelés. Sorban állás barátoknak jegyért (nekünk már megvolt) Aztán bejutás, amikor is a bilincsünket elvették (de később vissza szereztük ) Aztán tömegnyomor... És innentől kezdve egyszerűen nagyszerű
Mangagyűjtemény bővítése, egyéb dolgok beszerzése, új barátok szerzése, ismerkedés, régiekkel ökörködés.... Egyedül azt sajnálom, hogy a fólumtaliről lekéstünk
Aztán egy pesti haverral elmentünk mekibe, de ez nem ide tartozik, meg az se, hogy újra egyig heroesoztunk...
Vasárnap hasonlóan indult mint a szombat: odáig, hogy megérkezünk a PeCsához... picit megijedtünk, mikor csak 30 embert láttunk az 500 helyett... De aztán ez a nap is jól alakult, de nagyon
Azért nekem feketének tűnt a hajad nem kéknek Új barátok szerzése siker! Én is csomó mindenkivel megis merkedtem, de felejthetetlen benyomást csak 2 fiú tehetett. a humoros bilincsükkel. Örülök hogy jól szorakoztatok!!!!!!!
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Animax hírek
Ez eléggé szíven ütött! ;__; Ok, nem Animaxen nézem a Conant, de ha nem veszik meg tovább, akkor DVD sem lesz belőle... ;___; Így hozzanak be jó animéket! Meh...
ON: én Luffynak öltözve mentem a barátnőmmel, aki Sanji volt. Volt egy nagyon édi Chopper babánk is, ami mindenkinek nagyon tetszett. :)))
Nekem ez volt a 6. és egyben életem legjobb Conja.
Részletes élménybeszámoló itt: [Link]
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-05-17 20:39:21
Olvier :
Majd képeket kérek szépen^^
Az idei jelmezem úgy került 20 k-ba, hogy előre megvettem a fogat, ami ugyanennyi volt. Igazából a műselyem , és a speciális festékek kerültek sokba.^^
Ja és az elkészítési idő kb. 4 hónap volt. ( A virágokat én festettem/varrtam fel a felsőre És minden handmade^^)
Az idei jelmezem úgy került 20 k-ba, hogy előre megvettem a fogat, ami ugyanennyi volt. Igazából a műselyem , és a speciális festékek kerültek sokba.^^
Ja és az elkészítési idő kb. 4 hónap volt. ( A virágokat én festettem/varrtam fel a felsőre És minden handmade^^)
Nem semmi. És miért éri ez meg? Mármint tényleg kérdezem, és egyáltalán nem lenézően, mert átérzem a dolgot(animerajongás, összetartozás, különleges...stbstb), de ez rengeteg pénz és munka...És egyébként mit szólnak ehhez a szülők? Megértik, vagy azért elbeszélgetnek a fejeddel? Esetleg ők is rajongók?:)
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
beküldve: 2009-05-17 19:57:53
(#1214) Nah akkor.... húha... milyen részletes beszámoló legyen? Vagy elég az, hogy nagyon jó volt?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-05-17 18:50:25
(#1213) Csatlakozom az előttem szólóhoz:
Nagyon jó volt. Még mindig a hatása alatt állok. A szerevezők kitettek magukért, ahogy a cosplayesek is. Nagyon sok igényes ruhát láthattam.
Tényleg jó ötlet volt több sátort felállítani, a több helyszín a rendezvény előnyére szolgált. :)
Én pedig megbántam, hogy csak egy napra váltottam jegyet. Nos, ez most így jött össze, de majd nyáron...
Nagyon jó volt. Még mindig a hatása alatt állok. A szerevezők kitettek magukért, ahogy a cosplayesek is. Nagyon sok igényes ruhát láthattam.
Tényleg jó ötlet volt több sátort felállítani, a több helyszín a rendezvény előnyére szolgált. :)
Én pedig megbántam, hogy csak egy napra váltottam jegyet. Nos, ez most így jött össze, de majd nyáron...
Szerk: Yumi 2009-05-17 18:51:09
Animax hírek
Köszi az infókért
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2009-05-17 18:37:19
(#1211) Nagyon jól éreztem magam. Féltem, hogy a második Con sem fogja megadni azt az érzést, hogy "Fú, hát ez aztán a buli!", de végül sikerült. Jó, hogy most nem csak az épületen belül, hanem kint is voltak sátrak, standok, programok. Mindenesetre a következőre úgy készülök, hogy inkább program-megtekintős látogatást teszek, semmint bevásárlókörutas hajszát.
Jah igen és még valami: azt hiszem külön Con-edzéstervet kellene valamelyik illetékesnek kiadnia, amolyan Norbi, fogyizzunk együtt kazi szerűeket...
AnimeCon - gyúrj rá Te is!
Mert hát ez a sorban állás - órák hosszat sorban állás - és a tömegben összepaszírozódás, vesébe könyöklés, lábtaposás magastalpú cipők által... Elég erőtpróbáló.
A CP-sek előtt meg le a kalappal! Idén sokkal több igényes CP-t láttam, mint tavaly. Ráadásul voltak nem egyszerűen igényesek, hanem páratlanul szépek is!
Egyszóval: a nyárin ismét ott leszek.
Jah igen és még valami: azt hiszem külön Con-edzéstervet kellene valamelyik illetékesnek kiadnia, amolyan Norbi, fogyizzunk együtt kazi szerűeket...
AnimeCon - gyúrj rá Te is!
Mert hát ez a sorban állás - órák hosszat sorban állás - és a tömegben összepaszírozódás, vesébe könyöklés, lábtaposás magastalpú cipők által... Elég erőtpróbáló.
A CP-sek előtt meg le a kalappal! Idén sokkal több igényes CP-t láttam, mint tavaly. Ráadásul voltak nem egyszerűen igényesek, hanem páratlanul szépek is!
Egyszóval: a nyárin ismét ott leszek.
beküldve: 2009-05-17 18:34:36
(#1210) Animax hírek
http://elhaym.wordpress.com/20 09/05/17/animax-hirek-2/
http://elhaym.wordpress.com/20 09/05/17/animax-hirek-2/
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Olvier :
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Daimoon 2009-05-17 16:43:41
beküldve: 2009-05-17 15:26:36
(#1208) Sajnos most nem tudtam eljutni a Conra és ahogy a beszámolókat olvasom egész jó lehetett. Az a kérésem lenne hogy ha valaki halott Mangafan esetleg Animax bejelentések az lenne olyan szives megírni ebbe a topicba.
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2009-05-17 15:08:34
(#1207) Igen én ebből azt a tapasztalatot vontam le, hogy legközelebb úgy fogom fogni a pulcsimat, hogy be tudjam csempészni a piámat. Legközelebb nem fogom ott hagyni mert még egy ilyen szomjhalálhoz közeli állapot és nekem végem...
Sötétség nélkül nincs fény.
Élménybeszámolóm^^
Naszóval...:)
Reggel öt órakor megszólalt a telefonom, jelezvén, hogy ébredezni kellene. Elméletileg hatkor lett volna indulás, de valami baj volt a KÉK arcfestékkel, ezért csak fél hétkor indultunk el otthonról. Végül is sikerült komplikációmentesen végrehajtani a műveletet, volt is laposkúszás a benzinkúton xD
9-re megérkeztem a helyszínre, fél óra alatt sikerült a ......
Naszóval...:)
Reggel öt órakor megszólalt a telefonom, jelezvén, hogy ébredezni kellene. Elméletileg hatkor lett volna indulás, de valami baj volt a KÉK arcfestékkel, ezért csak fél hétkor indultunk el otthonról. Végül is sikerült komplikációmentesen végrehajtani a műveletet, volt is laposkúszás a benzinkúton xD
9-re megérkeztem a helyszínre, fél óra alatt sikerült a ......
Láttunk tegnap a conon.Te aztán rendesen kék voltál:) Le is vagy fényképezve:) Csak kíváncsiság, és nem csak feléd, hanem minden beöltözött felé. Kb. mennyiből tudtátok kihozni a jelmezetek? :)
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
De legalább ha mész a kövi Conra több tapasztalotod lesz
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-17 14:53:24
(#1204) Ez volt életem első Cona és nem bántam meg. A lábam ugyan behalt a sok ácsorgástól és mászkálástól de jól éreztem magam. Két dolog volt mindössze amitől kitértem a hitemből. Az egyik, hogy egy két és fél órás sort álltam végig a jegyért utána meg egy dupla olyan hosszút azért, hogy bejussak. Na meg a pia elkobzása. Úgy éreztem a végére magam mintha a sivatagból jöttem volna. Pedig vettem innivalót.
Daimoon: Láttalak egy csomószor. Tök állat volt a jelmezed!
Daimoon: Láttalak egy csomószor. Tök állat volt a jelmezed!
Sötétség nélkül nincs fény.
Szerk: Eris 2009-05-17 14:54:12