Legutóbb kommentezett topikok
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
STORM BABY: Nincs egy zsepid?
STORM BABY: Na, na őt nem bántjuk, ahhoz ő túl drága nekem! Csak szar abban a tudatban élni, hogy soha nem lesz a tiéd, bármennyire is szeretnéd! Talán a csillagok segítenek, ez at utolsó reményem! Te is jó vagy nekem, csak téged máshogy szeretlek, mint őt!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-05-20 16:07:56
(#1272) A legjobb képeken fegyverek is szerepelnek
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ezzel egyetértek, az első részben szerintem is több volt az igazán emlékezetes, sírva röhögős rész (azért volt pár ilyen a kettőben is)
Én most fogom megnézni a 2-est, az egyest tegnap láttam, a küklopszos történet már magában durva volt, így meg főleg, folyt a könnyem
, a Narutós-urológusos szintén, a Ryukos-királynő-mesélős illetve Alucard-kelet-európai hősös szintúgy, meg volt még egy nagyon brutális, de az nem jut eszembe. Azért is írok, mert tettem még föl képeket
[Link]Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
A MAR 2 nálam so-so, nem mindegyik része tetszik, szerintem az első részét jobban összeraktuk, sebaj.
Ezzel egyetértek, az első részben szerintem is több volt az igazán emlékezetes, sírva röhögős rész (azért volt pár ilyen a kettőben is)"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
köszi, h felraktad, csak kár h ennyire széthúztad és egy 10 km-es hsz lett
Magyar AMV rettenet 2.0 nálam kiverte a biztosítékot
*agyhalott, nyála csöpög*
Bocs kicsit tényleg széthúzta a felület, mondjuk 20+1 sor azért nem fér el pár sorban
A MAR 2 nálam so-so, nem mindegyik része tetszik, szerintem az első részét jobban összeraktuk, sebaj.
Szerk: Luggi 2009-05-20 10:55:58
köszi, h felraktad, csak kár h ennyire széthúztad és egy 10 km-es hsz lett
Újbuzik mindenütt
Szerk: ∂z 2009-05-19 23:51:25
beküldve: 2009-05-19 23:31:32
(#1266) A 2009-es SakuraCon Top 20 AMV-inek listája, letöltési linkekkel:
Legjobb Akció: Trisa - Colours
DL link: [Link]
Legjobb Dráma: 'sír' - Dreamfall
Legjobb Egyéb: Jaaku - Eviscerated Butterfly
Dl link : [Link]
Legjobb Poén: Velho - PerVersion
------------------------------ -------------------------------- -------------------------------- --------------------------
Soa Mark - Tendonia
Kazuko - Doubt and Innocence
DL link : [Link]
Rudymester - Distances
Mystyk - Kaede's Pain
Lumiere - Drones
Shana - Fight or Fall
Atis - Max Payne
Andyme - Epilogue
Benyoboy - Grappler's Revenge
Shinz - Gigolo
Sárkánybaby - Prima Donna
Moha - La Cucaracha Dance - Közönségdíjas
Nincs linkje (még)
Alice Grayheaven - Őrült szerelem
Nincs linkje (még)
Gotoh - The High Noon
Nincs linkje (még)
Hanon13 - Shiny Mushi
Nincs linkje (még)
Magyar AMV Rettenet 2 letöltési linkje:
[Link]
Legjobb Akció: Trisa - Colours
Legjobb Dráma: 'sír' - Dreamfall
Legjobb Egyéb: Jaaku - Eviscerated Butterfly
Dl link : [Link]
Legjobb Poén: Velho - PerVersion
------------------------------ -------------------------------- -------------------------------- --------------------------
Soa Mark - Tendonia
Kazuko - Doubt and Innocence
Rudymester - Distances
Mystyk - Kaede's Pain
Lumiere - Drones
Shana - Fight or Fall
Atis - Max Payne
Andyme - Epilogue
Benyoboy - Grappler's Revenge
Shinz - Gigolo
Sárkánybaby - Prima Donna
Moha - La Cucaracha Dance - Közönségdíjas
Nincs linkje (még)
Alice Grayheaven - Őrült szerelem
Nincs linkje (még)
Gotoh - The High Noon
Nincs linkje (még)
Hanon13 - Shiny Mushi
Nincs linkje (még)
Magyar AMV Rettenet 2 letöltési linkje:
[Link]
*Kicsit összébbhúztam. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-05-21 12:01:24
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-05-19 14:40:41
(#1264) Itt is vannak képek: [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Én tudom, azért:
mert lassabban futok nálatok
noigen, de Envyt kellett volna célba vennie, ha logikusan gondolkodunk.....ugyanis:
az ő mobilján vannak a hangfelvételek XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-05-19 14:00:22
(#1262) Kipihizve a Cont egy pár gondolat tőlem is:
-Számomra eddig ez a Con volt a legjobb, amin résztvettem (leszámítva a 2006-os Millenárist, az első Conomat). Ennyit számít a viszonylag jó szervezés.
-A CP-k szintjén a komolyan CosPlayelő réteg elért egy elég durva színvonalat ^^ és a műsorok is többnyire jók voltak mind egyéniben, mind csoportosban.
-AMV: ez nagy átlagban kevésbé tetszett most. Rudymesternek és Trisának viszont ezúton is nagy gratula, mert nagyon hangulatos és jó amv-ket csináltak ismét.
(Trisáénak azért különösen örültem, mert sztem idén az övé lett a legjobb amv és dobta fel legjobban a hangulatot számomra.)
A Caramel Dance-t pedig 'sír' készítette, ha jól emlékszem
-M.A.R- 2.: ez viszont nagyon nagy volt! A külföldi (lengyel, román és cseh)amv-k pedig érdekesek. Nekem jópár nagyon bejött. ^^
-AMV-s előadás: jó lett volna, csak kár, hogy a hangtechnika betett picit és kevésbé volt érthető amiről beszéltek.
-Fanart: gyönyörűek voltak idén is!
Ha vki csinált róluk képeket vagy tud oldalt ahol fent vannak, lécci dobjon egy linket.
-A Con bizonyítja, hogy még mindig kicsi a világ
, hiszen a tök semmiből futottam össze megint olyan személlyel, akivel az első Conomon fotózkodtam
(És mint kiderül még egy suliba is járunk...
)
-Szerzemények: Árnybíró 12, Death Note 4, Nana 4, Naruto 7, Angel S. 4, Grimm 2. Plusz egy-két kisebb fan cucc ^^
Remélem, a nyárira is eljutok, de az még nagyon a messzi jövő.
-Számomra eddig ez a Con volt a legjobb, amin résztvettem (leszámítva a 2006-os Millenárist, az első Conomat). Ennyit számít a viszonylag jó szervezés.
-A CP-k szintjén a komolyan CosPlayelő réteg elért egy elég durva színvonalat ^^ és a műsorok is többnyire jók voltak mind egyéniben, mind csoportosban.
-AMV: ez nagy átlagban kevésbé tetszett most. Rudymesternek és Trisának viszont ezúton is nagy gratula, mert nagyon hangulatos és jó amv-ket csináltak ismét.
(Trisáénak azért különösen örültem, mert sztem idén az övé lett a legjobb amv és dobta fel legjobban a hangulatot számomra.)A Caramel Dance-t pedig 'sír' készítette, ha jól emlékszem
ha meg nem akkor bocs.
-M.A.R- 2.: ez viszont nagyon nagy volt! A külföldi (lengyel, román és cseh)amv-k pedig érdekesek. Nekem jópár nagyon bejött. ^^
-AMV-s előadás: jó lett volna, csak kár, hogy a hangtechnika betett picit és kevésbé volt érthető amiről beszéltek.
-Fanart: gyönyörűek voltak idén is!
Ha vki csinált róluk képeket vagy tud oldalt ahol fent vannak, lécci dobjon egy linket.-A Con bizonyítja, hogy még mindig kicsi a világ
, hiszen a tök semmiből futottam össze megint olyan személlyel, akivel az első Conomon fotózkodtam
(És mint kiderül még egy suliba is járunk...
)-Szerzemények: Árnybíró 12, Death Note 4, Nana 4, Naruto 7, Angel S. 4, Grimm 2. Plusz egy-két kisebb fan cucc ^^
Remélem, a nyárira is eljutok, de az még nagyon a messzi jövő.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-05-19 14:02:36
h miért pont téged kezdett el kergetni hármunk közül, azt nem tudom
Én tudom, azért:
mert lassabban futok nálatok
beküldve: 2009-05-19 13:49:34
(#1260) alister: nincsmit :3
Yaven: az előző esti kergetést még én is láttam....a fakardos kergetést már nem xD h miért pont téged kezdett el kergetni hármunk közül, azt nem tudom, de Envy-vel örültünk neki, h nem mi voltunk az áldozatok XD
Yaven: az előző esti kergetést még én is láttam....a fakardos kergetést már nem xD h miért pont téged kezdett el kergetni hármunk közül, azt nem tudom, de Envy-vel örültünk neki, h nem mi voltunk az áldozatok XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Yaven: Kétségkívül azért, mert paranoiás vagy. 

Oh, szóval mindazt csak beképzeltem, mi?
LOL...amúgy az az egészben a legviccesebb, hogy előző este is megkergettél néhányszor.
áhh, nyugi *buksisimi*
majd megvédelek tőle xD
Kösziii!!! majd megvédelek tőle xD
Yaven: Kétségkívül azért, mert paranoiás vagy.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-19 13:47:19