Legutóbb kommentezett topikok
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
STORM BABY: Nincs egy zsepid?
STORM BABY: Na, na őt nem bántjuk, ahhoz ő túl drága nekem! Csak szar abban a tudatban élni, hogy soha nem lesz a tiéd, bármennyire is szeretnéd! Talán a csillagok segítenek, ez at utolsó reményem! Te is jó vagy nekem, csak téged máshogy szeretlek, mint őt!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
majd megvédelek tőle xD
Eh, izééé.....inkább fordítva, nem?
Mert az nekem még mindig kérdéses, hogy miért én futottam alister és a mázsás fakard elől, amikor ő égette be magát előző este.
Szerk: Yaven 2009-05-19 13:41:41
áhh, nyugi *buksisimi*
majd megvédelek tőle xD
majd megvédelek tőle xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
hát, mindenesetre veled biztosan jobban járt, mint alisterrel xD
*megszaggatja a ruháját és hamut szór a fejére* (bocs, alister, ezt muszáj volt...xD)
Ha (amikor?) le akar lőni, csak gyengéden, ha kérhetem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-19 13:31:19
^^
a maradandó agykárosodás már a con első napjának reggelén kialakult, amikor megláttam pár elvetemült cosplayert, esetleg csak úgy, szimplán elvetemült embert, cosplay nélkül
érdekes egy társaság vagyunk mi, otakuk....xD
komoly? képeket akarok!! XD
(igen, Domi, jól emlékszel ^^)
*nagymosoly* :3
a maradandó agykárosodás már a con első napjának reggelén kialakult, amikor megláttam pár elvetemült cosplayert, esetleg csak úgy, szimplán elvetemült embert, cosplay nélkül
érdekes egy társaság vagyunk mi, otakuk....xDkomoly? képeket akarok!! XD
(igen, Domi, jól emlékszel ^^)
(bocs, alister, ezt muszáj volt...xD)
*nagymosoly* :3
Jóreggelt, jóreggelt Kami kiskalóz! ^^
Örülök, ha nem okoztak maradandó agykárásodást a szavaim.
A hajszerkezetemet a barátosnéd, Domi (?, névmemória béka ülepe alatt) rontotta meg és élvezkedett rajta. A hátnyomkodásért viszont külön köszönet neki és, hogy cserébe el kellett szenvednie velem egy táncot. xD
No és hol az a vidám, nagy mosoly? ^^
Örülök, ha nem okoztak maradandó agykárásodást a szavaim.
A hajszerkezetemet a barátosnéd, Domi (?, névmemória béka ülepe alatt) rontotta meg és élvezkedett rajta. A hátnyomkodásért viszont külön köszönet neki és, hogy cserébe el kellett szenvednie velem egy táncot. xD
No és hol az a vidám, nagy mosoly? ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-05-19 09:16:13
Jóreggelt Kapitány! ^^
ugyan, a végére már egészen hozzászoktam xD
fonotthajas? tejóég, az mikor volt? képeket akarok! XD
és igen, kösziii a mézeskalácsokat, Dragda ^^
ugyan, a végére már egészen hozzászoktam xD
fonotthajas? tejóég, az mikor volt? képeket akarok! XD
és igen, kösziii a mézeskalácsokat, Dragda ^^
beküldve: 2009-05-19 09:05:26
(#1251) No, kiskalózok! (bár, ahogy tapasztaltam, dúskálunk a colosokban ^^)
Jó muri volt ez. Az elsőrandis szűz go-go lányok bátroságával viseltettem az elején, meg utána is, de mikor besötétedett, már képes voltam 2-3 szavas mondatokat is kierőszakolni a számon.
Párdon, akivel nem beszéltem sokat, vagy egyáltalán nem, de lehet, ők jártak jobban. Szegény Kami legalábbis egy-egy megjegyzéstől is kikészült már. Tőle utólag is halmozottan kérek elnézést. ^^
Dragdának bezony köszönjük a sütiket, faják lettek.
Alister uraságnak köszönjük az elszállásolást, anyukájának pedig a reggeli táplálékot.
Azok a képek, amikre én is odakerültem véletlen, úgy látszik megsemmisültek a közjó érdekében. Főleg a fonotthajas móka lehet retinát erőszakoló látvány. x_O
A legyilkolt férfiaktól és megerőszakolt kőzetektől szerzet kincsekről majd egy fotót dobunk, ha sikerül Nyarlathotep kománkat megrendszabályozni a kabinban.
CP-sek közül pedig még mindig állítom, hogy Helló "Józsi" Kitty volt a legeslegjobb, a második helyezet pedig A Zászlófiú.
Az a két gót lány, akiket Alister ismerőse kapott lencsevégre vasárnap délben, élőben még rémisztőbbek voltak. O_x
Jó muri volt ez. Az elsőrandis szűz go-go lányok bátroságával viseltettem az elején, meg utána is, de mikor besötétedett, már képes voltam 2-3 szavas mondatokat is kierőszakolni a számon.
Párdon, akivel nem beszéltem sokat, vagy egyáltalán nem, de lehet, ők jártak jobban. Szegény Kami legalábbis egy-egy megjegyzéstől is kikészült már. Tőle utólag is halmozottan kérek elnézést. ^^
Dragdának bezony köszönjük a sütiket, faják lettek.
Alister uraságnak köszönjük az elszállásolást, anyukájának pedig a reggeli táplálékot.
Azok a képek, amikre én is odakerültem véletlen, úgy látszik megsemmisültek a közjó érdekében. Főleg a fonotthajas móka lehet retinát erőszakoló látvány. x_O
A legyilkolt férfiaktól és megerőszakolt kőzetektől szerzet kincsekről majd egy fotót dobunk, ha sikerül Nyarlathotep kománkat megrendszabályozni a kabinban.
CP-sek közül pedig még mindig állítom, hogy Helló "Józsi" Kitty volt a legeslegjobb, a második helyezet pedig A Zászlófiú.
Az a két gót lány, akiket Alister ismerőse kapott lencsevégre vasárnap délben, élőben még rémisztőbbek voltak. O_x
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-05-19 09:11:42
beküldve: 2009-05-18 21:50:27
(#1250) beküldve: 2009-05-18 21:33:36
(#1249) Dragda sütijei valóban nagyon jók lettek
Azt hiszem méltán állíthatom, hogy számomra ez is a con egyik legpozitívabb élménye közé tartozott.
És nagyon sajnálom, hogy nem tudtam tovább maradni.
Azt hiszem méltán állíthatom, hogy számomra ez is a con egyik legpozitívabb élménye közé tartozott.
És nagyon sajnálom, hogy nem tudtam tovább maradni.
Szerk: Yumi 2009-05-18 21:35:25
-A pia még a "sárkányoknak" is megárt. 
Bezony 

Legalább már tudom, hogy nem véletlenül nem szoktam allergia-szezonban inni.
Mea maxima culpa
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-18 21:08:23
(#1247) SakuraCon 2009 - véleményem, leírás az előadásokról, élmények itt: [Link]
http://miyazakihu.wordpress.com
Na igen...még jó, hogy Dragda ott volt.
A vett cuccok listája:
DN 4.
Chrno Crusade 1.
DN-os, Rozen Maidens poszter
epres pocky
+még egy nappal előtte beszereztem egy Vampire Knightos wallscrollt, mert jól sejtettem, hogy Conon nem fogok tudni odaférni a SakuraZaka pultjához.
A vett cuccok listája:
DN 4.
Chrno Crusade 1.
DN-os, Rozen Maidens poszter
epres pocky
+még egy nappal előtte beszereztem egy Vampire Knightos wallscrollt, mert jól sejtettem, hogy Conon nem fogok tudni odaférni a SakuraZaka pultjához.

és a halálisteneknek is, főleg ha nem esznek elég almát
Újbuzik mindenütt
Szerk: ∂z 2009-05-18 20:20:13
beküldve: 2009-05-18 20:16:27
(#1244) A hosszú élménybeszámoló most ki fog maradni az én részemről, de azért címszavakban elmondanám a levont tanulságokat.
-A Conra délben érkezni azért jó, mert nem kell sorban állni a bejárathoz, viszont mobilozhat az ember egy óráig, hogy megtalálja a "társakat"...
-Mindig azon a helyen van a legmelegebb, ahova tartasz.
-Vasárnap érdemes csak cosplayelni, amikor kevesebben öltöznek be, illetve az előző napi ruhák veszítenek "fényükből".
-A Chrno Crusade egy igen jó manga.
-A poszterek a méretükkel fordítottan arányosan drágulnak.
-A Conos fórumtalin garantáltan nem lehet összefutni mindenkivel.
-Érdemes bemenni a nagyterembe a programok közti szünetekben is, mert igazi AMV-s gyöngyszemeket vetítenek ilyenkor.
-A Pocky rohadt drága és annyira nem is finom.
-Dragda sütije viszont naggyon jóóó volt!!!
Köszi még egyszer érte!
-A biztonsági őrök a bejáratnál különösen szívtelenek és gonoszak tudnak lenni.
-A yuri sajnálatos módon mostanság nagy sikernek örvend bizonyos lányok körében.
-A fórumtali úgy az igazi, ha nem vonunk be vadidegen embereket.
-Az afterpartyt nem a kisteremben kellett volna tartani, ahol a csúszós padlón sikeresen 3x is elcsúsztam.
-Sokan ismerik az American McGee's Alice játékot.
-Társaságfogónak a legjobb eszköz egy minél nagyobb kard.
-Látni a vasárnapi elvonuló tömeget bizony szomorú hangulatba viszi az embert.
-Nyáron csinálunk csoportos CP-t!!!
Amúgy képeket eddig ezeken a helyeken találtam:
Opsz, ez a h.sz. megint hosszú lett.
-A Conra délben érkezni azért jó, mert nem kell sorban állni a bejárathoz, viszont mobilozhat az ember egy óráig, hogy megtalálja a "társakat"...
-Mindig azon a helyen van a legmelegebb, ahova tartasz.
-Vasárnap érdemes csak cosplayelni, amikor kevesebben öltöznek be, illetve az előző napi ruhák veszítenek "fényükből".
-A Chrno Crusade egy igen jó manga.
-A poszterek a méretükkel fordítottan arányosan drágulnak.
-A Conos fórumtalin garantáltan nem lehet összefutni mindenkivel.
-Érdemes bemenni a nagyterembe a programok közti szünetekben is, mert igazi AMV-s gyöngyszemeket vetítenek ilyenkor.
-A Pocky rohadt drága és annyira nem is finom.
-Dragda sütije viszont naggyon jóóó volt!!!
Köszi még egyszer érte!Hálám különösen a szívbe írt Yaven + Matt miatt fog üldözni.
-A biztonsági őrök a bejáratnál különösen szívtelenek és gonoszak tudnak lenni.
-A yuri sajnálatos módon mostanság nagy sikernek örvend bizonyos lányok körében.
-A fórumtali úgy az igazi, ha nem vonunk be vadidegen embereket.
-Az afterpartyt nem a kisteremben kellett volna tartani, ahol a csúszós padlón sikeresen 3x is elcsúsztam.
-Sokan ismerik az American McGee's Alice játékot.
-Társaságfogónak a legjobb eszköz egy minél nagyobb kard.
-Látni a vasárnapi elvonuló tömeget bizony szomorú hangulatba viszi az embert.
-Nyáron csinálunk csoportos CP-t!!!
Amúgy képeket eddig ezeken a helyeken találtam:
Opsz, ez a h.sz. megint hosszú lett.