Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Én tudom, azért:
mert lassabban futok nálatok
noigen, de Envyt kellett volna célba vennie, ha logikusan gondolkodunk.....ugyanis:
az ő mobilján vannak a hangfelvételek XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-05-19 14:00:22
(#1262) Kipihizve a Cont egy pár gondolat tőlem is:
-Számomra eddig ez a Con volt a legjobb, amin résztvettem (leszámítva a 2006-os Millenárist, az első Conomat). Ennyit számít a viszonylag jó szervezés.
-A CP-k szintjén a komolyan CosPlayelő réteg elért egy elég durva színvonalat ^^ és a műsorok is többnyire jók voltak mind egyéniben, mind csoportosban.
-AMV: ez nagy átlagban kevésbé tetszett most. Rudymesternek és Trisának viszont ezúton is nagy gratula, mert nagyon hangulatos és jó amv-ket csináltak ismét. (Trisáénak azért különösen örültem, mert sztem idén az övé lett a legjobb amv és dobta fel legjobban a hangulatot számomra.)
A Caramel Dance-t pedig 'sír' készítette, ha jól emlékszem
-M.A.R- 2.: ez viszont nagyon nagy volt! A külföldi (lengyel, román és cseh)amv-k pedig érdekesek. Nekem jópár nagyon bejött. ^^
-AMV-s előadás: jó lett volna, csak kár, hogy a hangtechnika betett picit és kevésbé volt érthető amiről beszéltek.
-Fanart: gyönyörűek voltak idén is! Ha vki csinált róluk képeket vagy tud oldalt ahol fent vannak, lécci dobjon egy linket.
-A Con bizonyítja, hogy még mindig kicsi a világ , hiszen a tök semmiből futottam össze megint olyan személlyel, akivel az első Conomon fotózkodtam (És mint kiderül még egy suliba is járunk... )
-Szerzemények: Árnybíró 12, Death Note 4, Nana 4, Naruto 7, Angel S. 4, Grimm 2. Plusz egy-két kisebb fan cucc ^^
Remélem, a nyárira is eljutok, de az még nagyon a messzi jövő.
-Számomra eddig ez a Con volt a legjobb, amin résztvettem (leszámítva a 2006-os Millenárist, az első Conomat). Ennyit számít a viszonylag jó szervezés.
-A CP-k szintjén a komolyan CosPlayelő réteg elért egy elég durva színvonalat ^^ és a műsorok is többnyire jók voltak mind egyéniben, mind csoportosban.
-AMV: ez nagy átlagban kevésbé tetszett most. Rudymesternek és Trisának viszont ezúton is nagy gratula, mert nagyon hangulatos és jó amv-ket csináltak ismét. (Trisáénak azért különösen örültem, mert sztem idén az övé lett a legjobb amv és dobta fel legjobban a hangulatot számomra.)
A Caramel Dance-t pedig 'sír' készítette, ha jól emlékszem
ha meg nem akkor bocs.
-M.A.R- 2.: ez viszont nagyon nagy volt! A külföldi (lengyel, román és cseh)amv-k pedig érdekesek. Nekem jópár nagyon bejött. ^^
-AMV-s előadás: jó lett volna, csak kár, hogy a hangtechnika betett picit és kevésbé volt érthető amiről beszéltek.
-Fanart: gyönyörűek voltak idén is! Ha vki csinált róluk képeket vagy tud oldalt ahol fent vannak, lécci dobjon egy linket.
-A Con bizonyítja, hogy még mindig kicsi a világ , hiszen a tök semmiből futottam össze megint olyan személlyel, akivel az első Conomon fotózkodtam (És mint kiderül még egy suliba is járunk... )
-Szerzemények: Árnybíró 12, Death Note 4, Nana 4, Naruto 7, Angel S. 4, Grimm 2. Plusz egy-két kisebb fan cucc ^^
Remélem, a nyárira is eljutok, de az még nagyon a messzi jövő.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-05-19 14:02:36
h miért pont téged kezdett el kergetni hármunk közül, azt nem tudom
Én tudom, azért:
mert lassabban futok nálatok
beküldve: 2009-05-19 13:49:34
(#1260) alister: nincsmit :3
Yaven: az előző esti kergetést még én is láttam....a fakardos kergetést már nem xD h miért pont téged kezdett el kergetni hármunk közül, azt nem tudom, de Envy-vel örültünk neki, h nem mi voltunk az áldozatok XD
Yaven: az előző esti kergetést még én is láttam....a fakardos kergetést már nem xD h miért pont téged kezdett el kergetni hármunk közül, azt nem tudom, de Envy-vel örültünk neki, h nem mi voltunk az áldozatok XD
Yaven: Kétségkívül azért, mert paranoiás vagy.
Oh, szóval mindazt csak beképzeltem, mi? LOL...amúgy az az egészben a legviccesebb, hogy előző este is megkergettél néhányszor.
áhh, nyugi *buksisimi*
majd megvédelek tőle xD
Kösziii!!! majd megvédelek tőle xD
Yaven: Kétségkívül azért, mert paranoiás vagy.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-19 13:47:19
majd megvédelek tőle xD
Eh, izééé.....inkább fordítva, nem? Mert az nekem még mindig kérdéses, hogy miért én futottam alister és a mázsás fakard elől, amikor ő égette be magát előző este.
Szerk: Yaven 2009-05-19 13:41:41
áhh, nyugi *buksisimi*
majd megvédelek tőle xD
majd megvédelek tőle xD
hát, mindenesetre veled biztosan jobban járt, mint alisterrel xD
*megszaggatja a ruháját és hamut szór a fejére* (bocs, alister, ezt muszáj volt...xD)
Ha (amikor?) le akar lőni, csak gyengéden, ha kérhetem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-19 13:31:19
^^
a maradandó agykárosodás már a con első napjának reggelén kialakult, amikor megláttam pár elvetemült cosplayert, esetleg csak úgy, szimplán elvetemült embert, cosplay nélkül érdekes egy társaság vagyunk mi, otakuk....xD
komoly? képeket akarok!! XD
(igen, Domi, jól emlékszel ^^)
*nagymosoly* :3
a maradandó agykárosodás már a con első napjának reggelén kialakult, amikor megláttam pár elvetemült cosplayert, esetleg csak úgy, szimplán elvetemült embert, cosplay nélkül érdekes egy társaság vagyunk mi, otakuk....xD
komoly? képeket akarok!! XD
(igen, Domi, jól emlékszel ^^)
(bocs, alister, ezt muszáj volt...xD)
*nagymosoly* :3
Jóreggelt, jóreggelt Kami kiskalóz! ^^
Örülök, ha nem okoztak maradandó agykárásodást a szavaim.
A hajszerkezetemet a barátosnéd, Domi (?, névmemória béka ülepe alatt) rontotta meg és élvezkedett rajta. A hátnyomkodásért viszont külön köszönet neki és, hogy cserébe el kellett szenvednie velem egy táncot. xD
No és hol az a vidám, nagy mosoly? ^^
Örülök, ha nem okoztak maradandó agykárásodást a szavaim.
A hajszerkezetemet a barátosnéd, Domi (?, névmemória béka ülepe alatt) rontotta meg és élvezkedett rajta. A hátnyomkodásért viszont külön köszönet neki és, hogy cserébe el kellett szenvednie velem egy táncot. xD
No és hol az a vidám, nagy mosoly? ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-05-19 09:16:13
Jóreggelt Kapitány! ^^
ugyan, a végére már egészen hozzászoktam xD
fonotthajas? tejóég, az mikor volt? képeket akarok! XD
és igen, kösziii a mézeskalácsokat, Dragda ^^
ugyan, a végére már egészen hozzászoktam xD
fonotthajas? tejóég, az mikor volt? képeket akarok! XD
és igen, kösziii a mézeskalácsokat, Dragda ^^
beküldve: 2009-05-19 09:05:26
(#1251) No, kiskalózok! (bár, ahogy tapasztaltam, dúskálunk a colosokban ^^)
Jó muri volt ez. Az elsőrandis szűz go-go lányok bátroságával viseltettem az elején, meg utána is, de mikor besötétedett, már képes voltam 2-3 szavas mondatokat is kierőszakolni a számon.
Párdon, akivel nem beszéltem sokat, vagy egyáltalán nem, de lehet, ők jártak jobban. Szegény Kami legalábbis egy-egy megjegyzéstől is kikészült már. Tőle utólag is halmozottan kérek elnézést. ^^
Dragdának bezony köszönjük a sütiket, faják lettek.
Alister uraságnak köszönjük az elszállásolást, anyukájának pedig a reggeli táplálékot.
Azok a képek, amikre én is odakerültem véletlen, úgy látszik megsemmisültek a közjó érdekében. Főleg a fonotthajas móka lehet retinát erőszakoló látvány. x_O
A legyilkolt férfiaktól és megerőszakolt kőzetektől szerzet kincsekről majd egy fotót dobunk, ha sikerül Nyarlathotep kománkat megrendszabályozni a kabinban.
CP-sek közül pedig még mindig állítom, hogy Helló "Józsi" Kitty volt a legeslegjobb, a második helyezet pedig A Zászlófiú.
Az a két gót lány, akiket Alister ismerőse kapott lencsevégre vasárnap délben, élőben még rémisztőbbek voltak. O_x
Jó muri volt ez. Az elsőrandis szűz go-go lányok bátroságával viseltettem az elején, meg utána is, de mikor besötétedett, már képes voltam 2-3 szavas mondatokat is kierőszakolni a számon.
Párdon, akivel nem beszéltem sokat, vagy egyáltalán nem, de lehet, ők jártak jobban. Szegény Kami legalábbis egy-egy megjegyzéstől is kikészült már. Tőle utólag is halmozottan kérek elnézést. ^^
Dragdának bezony köszönjük a sütiket, faják lettek.
Alister uraságnak köszönjük az elszállásolást, anyukájának pedig a reggeli táplálékot.
Azok a képek, amikre én is odakerültem véletlen, úgy látszik megsemmisültek a közjó érdekében. Főleg a fonotthajas móka lehet retinát erőszakoló látvány. x_O
A legyilkolt férfiaktól és megerőszakolt kőzetektől szerzet kincsekről majd egy fotót dobunk, ha sikerül Nyarlathotep kománkat megrendszabályozni a kabinban.
CP-sek közül pedig még mindig állítom, hogy Helló "Józsi" Kitty volt a legeslegjobb, a második helyezet pedig A Zászlófiú.
Az a két gót lány, akiket Alister ismerőse kapott lencsevégre vasárnap délben, élőben még rémisztőbbek voltak. O_x
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-05-19 09:11:42
beküldve: 2009-05-18 21:50:27
(#1250) beküldve: 2009-05-18 21:33:36
(#1249) Dragda sütijei valóban nagyon jók lettek Azt hiszem méltán állíthatom, hogy számomra ez is a con egyik legpozitívabb élménye közé tartozott. És nagyon sajnálom, hogy nem tudtam tovább maradni.
Szerk: Yumi 2009-05-18 21:35:25