Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
-A pia még a "sárkányoknak" is megárt.
Bezony Legalább már tudom, hogy nem véletlenül nem szoktam allergia-szezonban inni. Mea maxima culpa
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-18 21:08:23
(#1247) Na igen...még jó, hogy Dragda ott volt.
A vett cuccok listája:
DN 4.
Chrno Crusade 1.
DN-os, Rozen Maidens poszter
epres pocky
+még egy nappal előtte beszereztem egy Vampire Knightos wallscrollt, mert jól sejtettem, hogy Conon nem fogok tudni odaférni a SakuraZaka pultjához.
A vett cuccok listája:
DN 4.
Chrno Crusade 1.
DN-os, Rozen Maidens poszter
epres pocky
+még egy nappal előtte beszereztem egy Vampire Knightos wallscrollt, mert jól sejtettem, hogy Conon nem fogok tudni odaférni a SakuraZaka pultjához.
és a halálisteneknek is, főleg ha nem esznek elég almát
-
Szerk: ∂z 2009-05-18 20:20:13
beküldve: 2009-05-18 20:16:27
(#1244) A hosszú élménybeszámoló most ki fog maradni az én részemről, de azért címszavakban elmondanám a levont tanulságokat.
-A Conra délben érkezni azért jó, mert nem kell sorban állni a bejárathoz, viszont mobilozhat az ember egy óráig, hogy megtalálja a "társakat"...
-Mindig azon a helyen van a legmelegebb, ahova tartasz.
-Vasárnap érdemes csak cosplayelni, amikor kevesebben öltöznek be, illetve az előző napi ruhák veszítenek "fényükből".
-A Chrno Crusade egy igen jó manga.
-A poszterek a méretükkel fordítottan arányosan drágulnak.
-A Conos fórumtalin garantáltan nem lehet összefutni mindenkivel.
-Érdemes bemenni a nagyterembe a programok közti szünetekben is, mert igazi AMV-s gyöngyszemeket vetítenek ilyenkor.
-A Pocky rohadt drága és annyira nem is finom.
-Dragda sütije viszont naggyon jóóó volt!!! Köszi még egyszer érte!
-A biztonsági őrök a bejáratnál különösen szívtelenek és gonoszak tudnak lenni.
-A yuri sajnálatos módon mostanság nagy sikernek örvend bizonyos lányok körében.
-A fórumtali úgy az igazi, ha nem vonunk be vadidegen embereket.
-Az afterpartyt nem a kisteremben kellett volna tartani, ahol a csúszós padlón sikeresen 3x is elcsúsztam.
-Sokan ismerik az American McGee's Alice játékot.
-Társaságfogónak a legjobb eszköz egy minél nagyobb kard.
-Látni a vasárnapi elvonuló tömeget bizony szomorú hangulatba viszi az embert.
-Nyáron csinálunk csoportos CP-t!!!
Amúgy képeket eddig ezeken a helyeken találtam:
Opsz, ez a h.sz. megint hosszú lett.
-A Conra délben érkezni azért jó, mert nem kell sorban állni a bejárathoz, viszont mobilozhat az ember egy óráig, hogy megtalálja a "társakat"...
-Mindig azon a helyen van a legmelegebb, ahova tartasz.
-Vasárnap érdemes csak cosplayelni, amikor kevesebben öltöznek be, illetve az előző napi ruhák veszítenek "fényükből".
-A Chrno Crusade egy igen jó manga.
-A poszterek a méretükkel fordítottan arányosan drágulnak.
-A Conos fórumtalin garantáltan nem lehet összefutni mindenkivel.
-Érdemes bemenni a nagyterembe a programok közti szünetekben is, mert igazi AMV-s gyöngyszemeket vetítenek ilyenkor.
-A Pocky rohadt drága és annyira nem is finom.
-Dragda sütije viszont naggyon jóóó volt!!! Köszi még egyszer érte!
Hálám különösen a szívbe írt Yaven + Matt miatt fog üldözni.
-A biztonsági őrök a bejáratnál különösen szívtelenek és gonoszak tudnak lenni.
-A yuri sajnálatos módon mostanság nagy sikernek örvend bizonyos lányok körében.
-A fórumtali úgy az igazi, ha nem vonunk be vadidegen embereket.
-Az afterpartyt nem a kisteremben kellett volna tartani, ahol a csúszós padlón sikeresen 3x is elcsúsztam.
-Sokan ismerik az American McGee's Alice játékot.
-Társaságfogónak a legjobb eszköz egy minél nagyobb kard.
-Látni a vasárnapi elvonuló tömeget bizony szomorú hangulatba viszi az embert.
-Nyáron csinálunk csoportos CP-t!!!
Amúgy képeket eddig ezeken a helyeken találtam:
Opsz, ez a h.sz. megint hosszú lett.
beküldve: 2009-05-18 19:54:31
(#1242) Az első conom volt és marhára élveztem, csak sajnos a tapasztalatlanságom miatt egy csomó dologról lemaradtam.
A bunkó biztonsági őrök azért nem hiányoztak volna.
Bővebb ömlengés itt olvasható.
A bunkó biztonsági őrök azért nem hiányoztak volna.
Bővebb ömlengés itt olvasható.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-05-18 19:54:42
beküldve: 2009-05-18 19:53:13
(#1241) Nekem meg egy link kéne, ahová a rajzokat majd feltöltik...mert a MAT honlapját jó régen frissítették, az utsó képek 2007-esek.
És a videók közül kéne nekem a Hellsinges, tudja valaki, hová vannak feltöltve????
És a videók közül kéne nekem a Hellsinges, tudja valaki, hová vannak feltöltve????
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-18 19:34:58
(#1240) valaki tudja hogy lelhetem-e valahol, és ha igen hol azt a caramelldance-es videot, amit a conon leadtak a csoportos cosplay előtt?
beküldve: 2009-05-18 19:22:20
(#1239) Húúú én nagyon örültem hogy kijött a nana 4...!!!
Vigyázat!Fertőzésveszély! Ja és L igenis egy ZSENI!!!
beküldve: 2009-05-18 19:08:07
(#1238) Megnéztem Sakuraconos fórumon, és az én rajzom lett CG kategóriában a 2.! Csak ugye ott egy díjat adtak.......hát nem őrjítő????
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-18 19:06:42
(#1237) második conom volt, de nagyon jó volt. a vonatút hosszú volt, 5kor kellett kelni, de megérte. a tömeg elrémített először, de szerintem elég hamar bejutottam, vásároltam 9 mangát, pockyt, meg ilyenek, a tömeg eléggé...khm...nagy volt a cpsek télleg szépek voltak, bár a versenyt nem néztem meg. ami furcsa hogy tőlünk nem vették el az innit, mégcsak át se nézték a táskát, gond nélkül beengedtek minket. pedig mindenki azt irja hogy elveték meg kidobták...érdekes azért a con ártalma hogy valahogy megfáztam ugyhogy most beteg vagyok de megérte
beküldve: 2009-05-18 17:35:03
(#1236) Áhááhá, képek jók, még az is, amin rajta vagyok, bár megpróbáltam elbújni ^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-18 17:30:46
(#1235) [Link]
Sakuraconos képek itt!!!
Sakuraconos képek itt!!!
Szerk: Fiszi 2009-05-18 17:31:23
beküldve: 2009-05-18 17:21:25
(#1234)