Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Szombat. Ezen a napon 30.000 zseton ment el mngákra (összesen kb 26 darab)
OMG!!!!!!! Én szerényen csak egy Hellsing 4-et vettem, azt is barátokkal 3+1 akcióval. Posztert akartam még venni, de nem volt olyan, ami tetszett vlna.
Egész évben erre gyűjtöttem btw
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szombat. Ezen a napon 30.000 zseton ment el mngákra (összesen kb 26 darab)
OMG!!!!!!! Én szerényen csak egy Hellsing 4-et vettem, azt is barátokkal 3+1 akcióval. Posztert akartam még venni, de nem volt olyan, ami tetszett vlna.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-18 17:13:27
(#1230) Nagyon jó volt a Con röviden. De lássuk:
Szombat. Ezen a napon 30.000 zseton ment el mngákra (összesen kb 26 darab) és VÉGRE SIKERÜLT KÉT FLAME OF RECCA kötetet vennem /igaz, nagyon drágán.../ Pár haverommal elvoltunk, Brawl versenybe érdekesen továbbjutottam (életemben először Brawloztam, cska az ellenfél visszalépett, de a következő körben kiütöttek T_T)
Vasárnap. Vasárnap Ichigot cosplayeztem nagykardommal, meg tigrisrákos szusit ettem ami iszonyat finom volt. aztán pár ismerőssel tlaálkozás és végül 3-4 óra yugiohzás.... Ami nagon jó volt. Fórumtlain pedig pár régi jófej emebrkével =Riku és Viki) is tlaálkoztam.
Jó con volt, lekgözelebb is CP-zek szerintem
Szombat. Ezen a napon 30.000 zseton ment el mngákra (összesen kb 26 darab) és VÉGRE SIKERÜLT KÉT FLAME OF RECCA kötetet vennem /igaz, nagyon drágán.../ Pár haverommal elvoltunk, Brawl versenybe érdekesen továbbjutottam (életemben először Brawloztam, cska az ellenfél visszalépett, de a következő körben kiütöttek T_T)
Vasárnap. Vasárnap Ichigot cosplayeztem nagykardommal, meg tigrisrákos szusit ettem ami iszonyat finom volt. aztán pár ismerőssel tlaálkozás és végül 3-4 óra yugiohzás.... Ami nagon jó volt. Fórumtlain pedig pár régi jófej emebrkével =Riku és Viki) is tlaálkoztam.
Jó con volt, lekgözelebb is CP-zek szerintem
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-05-18 17:13:27
(#1231) Nekem a második volt, és fontolgatom a tábort is. Mindjárt föltöltődnek a képek, akkor belinkelem őket.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-18 17:05:21
(#1229) nekem is ez volt az első conom de legközelebb is tuti ott leszek mert nagyon tetszett
A világon 10 féle ember létezik.Azok,akik értik a bináris számokat,meg azok akik, nem.
beküldve: 2009-05-18 16:53:39
(#1228) JUj sztem is vmi fantasztikus volt a Con és nekem is ez volt az elsőő, de nagyon nagyon teccett Máskor is megyek... sőt sztem a nyárira tuti, h menek...
Am vki fontolgatja az ANIME TÁBORT???? mert én igen és nagyon elszeretnék menni
Am vki fontolgatja az ANIME TÁBORT???? mert én igen és nagyon elszeretnék menni
beküldve: 2009-05-18 15:21:15
(#1227) Nos, végre, meg volt életem első Con-ja. :)
Innentől kezdve szerintem mindig megyek majd. Nagyon jó volt ennyi embert látni, találkozni az ismerősökkel, pocky-t enni, mangát venni, cosplayesek előadását nézni. :)
Tíz mangát vettem, majd dobok egy képet a gyűjteményekbe. Tökre néztek a MangaFan pultnál, mikor 5 mangára lecsaptam XD
Nagyon nagyon tetszett a Con, és remélem mihamarabb lesz a következő. ^^
Innentől kezdve szerintem mindig megyek majd. Nagyon jó volt ennyi embert látni, találkozni az ismerősökkel, pocky-t enni, mangát venni, cosplayesek előadását nézni. :)
Tíz mangát vettem, majd dobok egy képet a gyűjteményekbe. Tökre néztek a MangaFan pultnál, mikor 5 mangára lecsaptam XD
Nagyon nagyon tetszett a Con, és remélem mihamarabb lesz a következő. ^^
beküldve: 2009-05-18 13:59:35
(#1226) Majd valamikor én is írok a conról (na ez most nagyon konkrét volt, na mindegy...). Addig is itt van Xinaf kolléga képriportja.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-18 13:28:09
(#1225) Szívesen.
Azért örülök, hogy van animax. Mindig van azért rajta egy-két jó sorozat amit érdemes nézni, de ha lesz fantasy is, akkor a változások sem fognak zavarni.
Azért örülök, hogy van animax. Mindig van azért rajta egy-két jó sorozat amit érdemes nézni, de ha lesz fantasy is, akkor a változások sem fognak zavarni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-05-18 11:40:39
(#1224) nekem is az első conom volt és én is nagyon élveztem, csak elfelejtettem fényképezni , szóval ha vkinek vannak jó képei, azt vmilyen formában megoszthatná velünk. gondolom azok is kíváncsiak akik nem tudtak eljönni
-
beküldve: 2009-05-18 10:23:59
(#1223) Szijaztok én még új vagyok!nem csak ami az oldalt illeti de ebben az egész dologban!Ez volt az első conom de biztos vagyok benne hogy nem az utolsó!!! nagyon jó volt megöleltem minden L-t és fényképezgettem is!Nagyon durva emberek mennyit szenvedhetnek azokkal a gyönyörű ruhákkal!!Ja és ahhoz is sok önbizalom kell hogy néhányan azt fel is vegyék..De nem baj így kerek a világ!!!!!
Vigyázat!Fertőzésveszély! Ja és L igenis egy ZSENI!!!
beküldve: 2009-05-18 09:46:05
(#1222) Ja igen, nagyon király volt a fórumtali, meg a con is. Mindenki nagyon kis tündibündiédes volt! Ki volt az, aki azt mondta, hogy rövid hajjal olyan gonosz fejem van, mint Vegitának? Sajnálom, hogy nem maradhattam mégtovább, bár barátnőm ígyis mindent megtett, hogy tovább ihassak veletek Az utolsó percben sikerült felszállni vonatra szóval jól időzítettem a búcsuzással.
Ami késik, nem múlik, hamarosan "hivatalosan" is pedzegetem majd a "nyári mangafan fórumtábort"
Ami késik, nem múlik, hamarosan "hivatalosan" is pedzegetem majd a "nyári mangafan fórumtábort"
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-05-18 09:46:32
beküldve: 2009-05-17 23:06:43
(#1221) Egyszerűen ennyi: irtóra szuper volt az első conom, biztos hogy a következőre is megyek^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-05-17 22:37:15
(#1220) Üdv
Azzi, Dragda, Miho és a többiek: Jó volt veletek (is) találkozni!
Sajnálom, h a vasárnapi nap már szinte senki nem volt
Akik ott voltak, azoknak persze örültem^^
Ez volt az 5. vagy 6. Conom, de az eddigi legjobb...
Majd még írok..
Azzi, Dragda, Miho és a többiek: Jó volt veletek (is) találkozni!
Sajnálom, h a vasárnapi nap már szinte senki nem volt
Akik ott voltak, azoknak persze örültem^^
Ez volt az 5. vagy 6. Conom, de az eddigi legjobb...
Majd még írok..
MIANEVED?!
ON: én Luffynak öltözve mentem a barátnőmmel, aki Sanji volt. Volt egy nagyon édi Chopper babánk is, ami mindenkinek nagyon tetszett. :)))
Nálam az volt a #1 cp-"kellék" Annyira édes volt, és olyan hihetetlen jól megcsináltátok *___*
Jaigen, kellékek terén várom, mikor lesznek kreatívak a táblások, és gyártanak szövegbuborék-alakú táblát "nem keresek senkit", "ölelgess egy rakétavetőt" vagy "I love tejbegríz" (fotókkal illusztrált) szövegekkel
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.