Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-05-17 14:15:30
(#1203) Én még ma is visszamegyek, majd a PeCsa körül vadászunk ismerősökre meg érdekes arcokra. Csinálok ma is képeket, aztán feltöltöm. Van egy Morduk+Naruto duettem, majd megpróbálom feltölteni Youtube-ra.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-17 11:31:08
(#1202) Na, itt egy kis élménybeszámoló. Jó hosszúra sikeredett xD A szervezőknek amúgy itt is gratulálok, mert király volt!
Iszonyat korán keltem. Hát persze, ötödik con, már miért ne lettem volna felpörögve? Olvasás, öltözés, minden beizzítva, táska hatvanszor ellenőrizve - aztán még az indulás ideje is eljött.
Felvettük Sziszt (szerepben Sei-chan), indultunk a PeCsába! Közben összeegyeztettünk mindent. ("Te nem fogsz megsülni ebben az Akatsukis köpenyben?", meg hát a "miért van harisnya a térdzoknid alatt?")
A parkolás simán ment - a lehető legmesszebbre parkoltunk a Csarnoktól, és még kerülőutat is tettünk, de végül, úgy tíz perc séta után odajutottunk. (Átlag reakciók: "Úr isten, mekkora sor...")
Lecsekkoltuk a cosplayereket, lezajlott egy kicsit megdöbbentő beszélgetés:
- Úr isten, Pety, te is látod, amit én?
- Ja, hogy a tüllszoknyás fószert? Tavaly is itt volt, de akkor még fűzőstül.
- De... Legalább a lábát borotválta volna le...
Hmm, hát igen. Őrült szektások, mi? Van benne igazság.
Először természetesen beálltunk a rossz sorba. Végül elrohantam megkérdezni pár embert, hogy ez most az elővételes sor-e, de ötből öt nem tudta, végül a hatodik igen. Akkor az eredményt átadtam az első ötnek, végül átálltunk a jó sorba Szisszel. Gondoltuk, már igazán itt az ideje, hogy a szerepjátékos őrültek itt legyenek, előkaptuk a telefont, körbehívtunk mindenkit, de senki se vette fel. Na szép, gondoltuk. xD Aztán megtaláltuk Nanját, előttünk állt a sorban egy méterre. Egy óra múlva Yagi és Yami is előkerültek, én futottam el értük, megjegyzem, fasza volt combközépig érő szoknyában futni, fogni kellett elöl, és még így is bámultak... xD Pár másodperccel később a Yuri Clubosokat kezdték el bámulni, akikről majd még mesélek. Szóval összeszedtem a srácokat, majd becserkésztük Rait is, de akkor hál' istennek a jegyet is megszereztük! Rögtön mentünk befelé. Félúton összecsapódtunk Szisz egy volt iskolatársával, Annával, és egész nap együtt voltunk. Dee, az elején még bitang éhesek voltunk, indultunk kaja után, amikor megállított egy kicsi, nagy hangú, köpcös, karakán fickó.
- Szép hölgyeknek féláron adom a rament! Van csirkés, marhás, meg Naruto-kedvence. Egyébként Ganjou-sama vagyok! Ti lehettek az első vevőim.
Felültünk "szélre", Ganjou-sama (asszem így hívták) mellé, kértünk tőle egy csirkés rament, és egy marhásat. Közben összeismerkedtünk egy aranyos csávóval. Bőrkabátban volt, szép, fekete szárnyakkal! Ha netalántán elolvassa ezt a beszámolót, akkor remélem, emlékszik az Akatsukisra, meg az iskoláslányra a ramenesnél. xD És meg lehet minket keresni a neten.
Rohantunk utána vásárolni, mindenfélét. A termékeim:
ENG School Rumble 1-2
Gravitation 1-3
Dharma 2
Éjféli Opera 2
4 db copic
Vásálás után leültünk a Nagyszínpadra rajzolni, és mangát olvasni, amikor is valahogy belecsöppentünk a Helybenrajzolós versenybe. Anna majd ma megnézi, bekerült-e a rajzom a kiállítottak közé. ;) Meg az övé, persze.
Rajz közben összeismerkedtünk egy bizonyos Bekivel. Olyan egyedül ücsörgött, odahívtuk... Közben elszórakoztunk a galambokkal. xD
Rajz után Szisz és Anna evett sushit, én meg egy mochi nevű japán édességet. Nagyon finom volt! Utána összefutottunk Ganjou-samával, aki már Son Gokus jelmezben nyomta. xD Profi csávó.
Végignéztük az AMV versenyt, nagyon jó volt a mezőny. Itt is gratulálnék mindenkinek, aki bejutott.
AMV-k után végigültük a Wonderful Dayst, tök jó volt, kicsit melankolikus. A hátsó felem/hátam/lábam meghalt az ülés közben, kajakra. xD
Aztán mentünk haza, olyan hat körül.
Jaa, a yuri clubosok! Hát, azok voltak. Yaoi klub?! Sehol! Na, majd jövőre összehozok egy "Bishiket és YAOIT a Népnek!!!" feliratú pólót...
És most, engedelmetekkel, megyek mangát olvasni. Három kötet boy's love vár. ;) Gravitation POWA!!!
Felvettük Sziszt (szerepben Sei-chan), indultunk a PeCsába! Közben összeegyeztettünk mindent. ("Te nem fogsz megsülni ebben az Akatsukis köpenyben?", meg hát a "miért van harisnya a térdzoknid alatt?")
A parkolás simán ment - a lehető legmesszebbre parkoltunk a Csarnoktól, és még kerülőutat is tettünk, de végül, úgy tíz perc séta után odajutottunk. (Átlag reakciók: "Úr isten, mekkora sor...")
Lecsekkoltuk a cosplayereket, lezajlott egy kicsit megdöbbentő beszélgetés:
- Úr isten, Pety, te is látod, amit én?
- Ja, hogy a tüllszoknyás fószert? Tavaly is itt volt, de akkor még fűzőstül.
- De... Legalább a lábát borotválta volna le...
Hmm, hát igen. Őrült szektások, mi? Van benne igazság.
Először természetesen beálltunk a rossz sorba. Végül elrohantam megkérdezni pár embert, hogy ez most az elővételes sor-e, de ötből öt nem tudta, végül a hatodik igen. Akkor az eredményt átadtam az első ötnek, végül átálltunk a jó sorba Szisszel. Gondoltuk, már igazán itt az ideje, hogy a szerepjátékos őrültek itt legyenek, előkaptuk a telefont, körbehívtunk mindenkit, de senki se vette fel. Na szép, gondoltuk. xD Aztán megtaláltuk Nanját, előttünk állt a sorban egy méterre. Egy óra múlva Yagi és Yami is előkerültek, én futottam el értük, megjegyzem, fasza volt combközépig érő szoknyában futni, fogni kellett elöl, és még így is bámultak... xD Pár másodperccel később a Yuri Clubosokat kezdték el bámulni, akikről majd még mesélek. Szóval összeszedtem a srácokat, majd becserkésztük Rait is, de akkor hál' istennek a jegyet is megszereztük! Rögtön mentünk befelé. Félúton összecsapódtunk Szisz egy volt iskolatársával, Annával, és egész nap együtt voltunk. Dee, az elején még bitang éhesek voltunk, indultunk kaja után, amikor megállított egy kicsi, nagy hangú, köpcös, karakán fickó.
- Szép hölgyeknek féláron adom a rament! Van csirkés, marhás, meg Naruto-kedvence. Egyébként Ganjou-sama vagyok! Ti lehettek az első vevőim.
Felültünk "szélre", Ganjou-sama (asszem így hívták) mellé, kértünk tőle egy csirkés rament, és egy marhásat. Közben összeismerkedtünk egy aranyos csávóval. Bőrkabátban volt, szép, fekete szárnyakkal! Ha netalántán elolvassa ezt a beszámolót, akkor remélem, emlékszik az Akatsukisra, meg az iskoláslányra a ramenesnél. xD És meg lehet minket keresni a neten.
Rohantunk utána vásárolni, mindenfélét. A termékeim:
ENG School Rumble 1-2
Gravitation 1-3
Dharma 2
Éjféli Opera 2
4 db copic
Vásálás után leültünk a Nagyszínpadra rajzolni, és mangát olvasni, amikor is valahogy belecsöppentünk a Helybenrajzolós versenybe. Anna majd ma megnézi, bekerült-e a rajzom a kiállítottak közé. ;) Meg az övé, persze.
Rajz közben összeismerkedtünk egy bizonyos Bekivel. Olyan egyedül ücsörgött, odahívtuk... Közben elszórakoztunk a galambokkal. xD
Rajz után Szisz és Anna evett sushit, én meg egy mochi nevű japán édességet. Nagyon finom volt! Utána összefutottunk Ganjou-samával, aki már Son Gokus jelmezben nyomta. xD Profi csávó.
Végignéztük az AMV versenyt, nagyon jó volt a mezőny. Itt is gratulálnék mindenkinek, aki bejutott.
AMV-k után végigültük a Wonderful Dayst, tök jó volt, kicsit melankolikus. A hátsó felem/hátam/lábam meghalt az ülés közben, kajakra. xD
Aztán mentünk haza, olyan hat körül.
Jaa, a yuri clubosok! Hát, azok voltak. Yaoi klub?! Sehol! Na, majd jövőre összehozok egy "Bishiket és YAOIT a Népnek!!!" feliratú pólót...
És most, engedelmetekkel, megyek mangát olvasni. Három kötet boy's love vár. ;) Gravitation POWA!!!
beküldve: 2009-05-16 20:35:35
(#1201) Élménybeszámolóm^^
Naszóval...:)
Reggel öt órakor megszólalt a telefonom, jelezvén, hogy ébredezni kellene. Elméletileg hatkor lett volna indulás, de valami baj volt a KÉK arcfestékkel, ezért csak fél hétkor indultunk el otthonról. Végül is sikerült komplikációmentesen végrehajtani a műveletet, volt is laposkúszás a benzinkúton xD
9-re megérkeztem a helyszínre, fél óra alatt sikerült a felöltözés. Egy rövidke "Holvanasor"-folyamat, majd fotózás ezerrel. Persze, még tíz óra sem volt, a varázsbot már felmondta a szolgálatot, megsínylette az utazást. A hat körmömből a legnagyobb túlélő is háromnegyed tízkor külön életre kelt, úgy szedték fel utánam xD Kaminagát megtaláltam, tettünk egy nagy kört a PeCsa környékén, vadászva ismerős arcokra, cosplayerekre, és hatalmas szerencsénkre megtaláltuk Eriket (Sakamoto Riku) , és miután leadtam a hirtelen felindulásból elkövetett interjút a Magyar Nemzetnek, elindultunk hárman közös felderítőútra.
Bolyongtunk a tömegben, pózoltunk ( "Elmentünk a fákhoz, meg a fatönkhöz" XD ) Aztán miután mindenki bement, és megszereztük Eriknek a jegyet, mi is átadtuk magunkat a tömegnyomor nyújtotta élvezeteknek. xD
A bejutásért, szervezésért hatalmas pirospont a szervezőknek. Azonban hiába bővítgetik, végérvényesen kinőttük a PeCsát, de mint láttam, a nyári con is ott lesz....Majd meglátjuk.
A nagysátorban hatalmas tömeg, legalább 50°C, és a legjobb mangák egy helyen. ^^
Szerencsére széltében egy méter voltam ( Hála a füleknek xD) Így "Törtem az utat" ( Nameg Erik vállát néha a Cosplaynézés közben T_T Bocsiii T_TT)
Ezután a Magyar AMV Rettenet 2-t néztük, ami örök élményekket bővített, persze, sosem fogom elfelejteni. Professzionális volt!
Cosplay : Idén is erős volt a mezőny, gratu mindenkinek :)
Összességében nagyon jól telt a nap, rengeteg nevetéssel,hülyéskedéssel ( Animax-interjúval xD) ^^
Legközelebb is ott leszek!
Aki fényképezett a mai napról, dobjon linket, vagy vegyen fel msn-re, és küldje el a képeket légyszi^^ Előre is köszi :)
Naszóval...:)
Reggel öt órakor megszólalt a telefonom, jelezvén, hogy ébredezni kellene. Elméletileg hatkor lett volna indulás, de valami baj volt a KÉK arcfestékkel, ezért csak fél hétkor indultunk el otthonról. Végül is sikerült komplikációmentesen végrehajtani a műveletet, volt is laposkúszás a benzinkúton xD
9-re megérkeztem a helyszínre, fél óra alatt sikerült a felöltözés. Egy rövidke "Holvanasor"-folyamat, majd fotózás ezerrel. Persze, még tíz óra sem volt, a varázsbot már felmondta a szolgálatot, megsínylette az utazást. A hat körmömből a legnagyobb túlélő is háromnegyed tízkor külön életre kelt, úgy szedték fel utánam xD Kaminagát megtaláltam, tettünk egy nagy kört a PeCsa környékén, vadászva ismerős arcokra, cosplayerekre, és hatalmas szerencsénkre megtaláltuk Eriket (Sakamoto Riku) , és miután leadtam a hirtelen felindulásból elkövetett interjút a Magyar Nemzetnek, elindultunk hárman közös felderítőútra.
Bolyongtunk a tömegben, pózoltunk ( "Elmentünk a fákhoz, meg a fatönkhöz" XD ) Aztán miután mindenki bement, és megszereztük Eriknek a jegyet, mi is átadtuk magunkat a tömegnyomor nyújtotta élvezeteknek. xD
A bejutásért, szervezésért hatalmas pirospont a szervezőknek. Azonban hiába bővítgetik, végérvényesen kinőttük a PeCsát, de mint láttam, a nyári con is ott lesz....Majd meglátjuk.
A nagysátorban hatalmas tömeg, legalább 50°C, és a legjobb mangák egy helyen. ^^
Szerencsére széltében egy méter voltam ( Hála a füleknek xD) Így "Törtem az utat" ( Nameg Erik vállát néha a Cosplaynézés közben T_T Bocsiii T_TT)
Ezután a Magyar AMV Rettenet 2-t néztük, ami örök élményekket bővített, persze, sosem fogom elfelejteni. Professzionális volt!
Cosplay : Idén is erős volt a mezőny, gratu mindenkinek :)
Összességében nagyon jól telt a nap, rengeteg nevetéssel,hülyéskedéssel ( Animax-interjúval xD) ^^
Legközelebb is ott leszek!
Aki fényképezett a mai napról, dobjon linket, vagy vegyen fel msn-re, és küldje el a képeket légyszi^^ Előre is köszi :)
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
ti mikorra jöttök ki?
Dragdával olyan háromnegyed kilenc és kilenc körül érünk majd oda, ha a BéKáVá változtatott tömegközlekedés is azt akarja "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
hát az kár de am mért?
megyek pá mindenki, majd holnap találkozunk
megyek pá mindenki, majd holnap találkozunk
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-05-15 21:41:26
ti mikorra jöttök ki?
Kénytelen leszek mordukosra venni a figurát: sajna semmikor X'D, max áfterpárti-ra. így jár aki mindent az uccsó pillanatra hagy...
beküldve: 2009-05-15 21:17:04
(#1197) ti mikorra jöttök ki?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Én meg csináltam egy keverék ruhát nagyon zsír lesz
Az én ruhám is igazán keverék lett. Sajnos ez lesz a vesztem is, mert nem szeretek EGY adott karakternek öltözni, ezért nem nevezhetek versenyre sem. Ígyhát mehetek a süllyesztőbe, mint freestyle cosplayer. Ebben egyedül az zavar, hogy rengeteg pénz, és energia ment a ruhába, és jó lenne a nagyérdemű előtt is megmutatni. xD
beküldve: 2009-05-15 19:02:40
(#1195) Ahogy elnézem elég sokan beöltöznek. Én nem fogok, de még a nyamvadt Hellsing minta a pólóra varrva tervem sem sikerült. Elkezdtem megvarni, hogy négy kör után rájöjjek, hogy a körökön bellül hullámos az anyag így pedig nem, varhatom rá a csillagot és a szimbólumokat. Na mondom sebaj ha törik ha szakad akkor is megcsinálom, túlságosan is tetszik a minta és túl jónak találom az ötletet. Előszedem a bontót, a nagy dühöngés elmultával nekiveselkedek, hogy újrakezdhessem a kétórás melót. Erre mi történi?! Speckó bontó ide , alapos, lassú, finom bontási technika oda... Ne kiszakad a póló anyaga. A fene esne az egészbe. Már másodszor kerültem közel hozzá, hogy elkapjon a harctéri ideg. Szerintem már az ér is lüktetett a halántékomon. És erre csak mit lehet mondani? Nem baj, majd legközelebb...
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-05-15 17:47:03
(#1194) Én meg csináltam egy keverék ruhát nagyon zsír lesz
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-05-15 17:12:13
(#1193) Hűha...
Fél év óta nem jártam itt, a fórumon, látom, jól fellendült a topic, sok az új tag, ennek örülök^^
Naszóval.
Tegnap elkészült a Cosplayem.
Egy tetőtől-talpig kék valami leszek, fél méteres fülekkel, arany páncélzatban.
Tervek :
Kelés hajnali 5-kor, 30 perc alatt felkenem az arcomra a KÉK nemesvakolatot, paróka alá haj elkészítése, majd kék pofázmánnyal utazás az autópályán, anyáék rovására. xD
Kb. fél 9-re megérkezés, ahogy az eddigi sok alkalommal, átmeneti idegbetegség, ma éjszaka szokásos alváshiány xD
Helyben tali a barátokkal, fényképezkedés, ha sikerült NORMÁLISAN FELÖLTÖZNI. ( Amit kétlek, ugyanis kissé sem volt ciki hogy ősszel is negyed óra volt a páncél fel-rögzít-paróka fel-igazít folyamat, ami alatt sikítoztam, hogy COON! *áhh nem volt ciki* )
Szerencsére az idei project komplikációmentesen alakult, egyedül a műselyem-festéssel volt meg a bajom, rendesen megszenvedtem vele, mire az összes virág a helyére került...xD ( Felvéve az "Ilyet sem csinálok többet"-listára)
A Páncél viszonylag könnyen ment, a vállasokkal együtt xD
Az agyaram nem érkezett meg a fogtechnikustól, hála a Magyar Postának. x( Szaal nem lesz agyaram, csak vámpírfogam. A Tavalyi.
A tavalyi Light-Cosplayeren kettétört "Harci Bot" reloaded, azaz sikerült kipofoznom, elég csinos darab lett belőle, eredeti WoW-os cucc. =)^^
Költés : Most nem a "Kiscsibekikelatojásból&q uot;-jelenségre gondoltam, hanem a shoppingolásra. A válság miatt ( fogjunk mindent erre xD) elég kis öszeggel gazdálkodhatokxD Na de ez inkább NOCOMMENT xD
Hát előre ennyi. Már a cosplayes cuccokat levittem a kocsihoz, hogy ne hajnalban keljen itthon hagynom a lényeget :)
Mindenkinek hajrá! Pihenjetek sokat ma éjjel. Holnap Con! =D
Fél év óta nem jártam itt, a fórumon, látom, jól fellendült a topic, sok az új tag, ennek örülök^^
Naszóval.
Tegnap elkészült a Cosplayem.
Egy tetőtől-talpig kék valami leszek, fél méteres fülekkel, arany páncélzatban.
Tervek :
Kelés hajnali 5-kor, 30 perc alatt felkenem az arcomra a KÉK nemesvakolatot, paróka alá haj elkészítése, majd kék pofázmánnyal utazás az autópályán, anyáék rovására. xD
Kb. fél 9-re megérkezés, ahogy az eddigi sok alkalommal, átmeneti idegbetegség, ma éjszaka szokásos alváshiány xD
Helyben tali a barátokkal, fényképezkedés, ha sikerült NORMÁLISAN FELÖLTÖZNI. ( Amit kétlek, ugyanis kissé sem volt ciki hogy ősszel is negyed óra volt a páncél fel-rögzít-paróka fel-igazít folyamat, ami alatt sikítoztam, hogy COON! *áhh nem volt ciki* )
Szerencsére az idei project komplikációmentesen alakult, egyedül a műselyem-festéssel volt meg a bajom, rendesen megszenvedtem vele, mire az összes virág a helyére került...xD ( Felvéve az "Ilyet sem csinálok többet"-listára)
A Páncél viszonylag könnyen ment, a vállasokkal együtt xD
Az agyaram nem érkezett meg a fogtechnikustól, hála a Magyar Postának. x( Szaal nem lesz agyaram, csak vámpírfogam. A Tavalyi.
A tavalyi Light-Cosplayeren kettétört "Harci Bot" reloaded, azaz sikerült kipofoznom, elég csinos darab lett belőle, eredeti WoW-os cucc. =)^^
Költés : Most nem a "Kiscsibekikelatojásból&q uot;-jelenségre gondoltam, hanem a shoppingolásra. A válság miatt ( fogjunk mindent erre xD) elég kis öszeggel gazdálkodhatokxD Na de ez inkább NOCOMMENT xD
Hát előre ennyi. Már a cosplayes cuccokat levittem a kocsihoz, hogy ne hajnalban keljen itthon hagynom a lényeget :)
Mindenkinek hajrá! Pihenjetek sokat ma éjjel. Holnap Con! =D
Ja am eladó egy Kosen - Reflections (Yaoi) Artbook. Ha érdekel valakit, írjon, mert akkor elviszem neki a Conra. Igazán szép darab, és vadonat új^^
Szerk: Daimoon 2009-05-15 17:15:16
beküldve: 2009-05-15 16:53:07
(#1192) Ti kb. mikorra tervezitek, hogy odaértek a PeCsához? Én nem tudom, mikor érünk oda, de negyed/fél hét körül indulunk Csongrádról, Szerintetek még a rettentő tömeg előtt odaérünk, vagy akkor már ott van a tömeg?
(esetleg megy még valaki Csongrádról vagy a környékéről?)
(esetleg megy még valaki Csongrádról vagy a környékéről?)
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
beküldve: 2009-05-15 15:44:32
(#1191) Jaja, nálam már teljes Con láz van^^
Mindent előkészítettem holnapra, a jegyem még reggel indulás előtt felragasztom, el ne hagyjam xD
ÉS srácok: Szombaton este értem jönnek kocsival!
Tehát nyugodtan mehetek veletek LAO-zni
Persze nem hajnalig
Mindent előkészítettem holnapra, a jegyem még reggel indulás előtt felragasztom, el ne hagyjam xD
ÉS srácok: Szombaton este értem jönnek kocsival!
Tehát nyugodtan mehetek veletek LAO-zni
Persze nem hajnalig
MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-15 15:21:30
(#1190) Totális Con hangulat! Jeah. Csak legyen helyszínen jegyem mert különben megölöm a haverom aki azt ígérte rendel jegyet aztán mégse tette. Pedig ő hívott el. Imádkozzon különben halálnak halálával hal!
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-05-15 15:17:36
(#1189)