Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
InuYasha
beküldve: 2014-02-14 21:54:12
(#92) Na de szerintem nem ezeket kéne betiltani, hanem a szülőnek a dolga, hogy megtanítsa a gyereknek, hogy igenis van különbség a TV műsorok, a PC játékok ill. a valóság között.
Szerintem is.
at the end,we all die alone
elvileg valaki betiltatta mert h a lánya ne nézzen ilyen véreset... nahát akinek ennyi esze van.....
Ezzel kapcsolatban az a Dragon Ballal kapcsolatos eset jutott eszembe amikor azt szintén betiltották egy időre mert pár hülyegyerek azt képzelte miatta, hogy tudnak repülni és ezt tesztelték is erkélyekről kiugorva. Na meg egyszer hallottam a rádióban egy adást arról, hogy elvileg vannak olyanok akik a lövöldözős meg egyéb PC játékok miatt kattannak be és lesznek ámokfutók stb. és épp ezért azokat is be kéne tiltani.
Na de szerintem nem ezeket kéne betiltani, hanem a szülőnek a dolga, hogy megtanítsa a gyereknek, hogy igenis van különbség a TV műsorok, a PC játékok ill. a valóság között.
-
beküldve: 2013-04-16 19:09:05
(#89) Sztem az éjjel nappal Budapestet, a Bűnök és szerelmeket, meg ilyen minőségben nulla alatti sorozatokat kéne betiltani. Nem InuYashát.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-04-15 01:45:51
(#88) Ilyen alapon akkor tiltsuk már be a Fókuszt, meg a híradót.
Annyi baleset, rablás, meg stb. megy benne, nehogy màr azt nézze a gyerek.
Jhajj!
Annyi baleset, rablás, meg stb. megy benne, nehogy màr azt nézze a gyerek.
Jhajj!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-04-10 22:27:03
(#87) Nemértem egyeseket,van egy csomó olyan amerikai rajzfilm ami annyira buta,hogy csak na,mégsem panaszkodnak rá.
[QUOTE]elvileg valaki betiltatta mert h a lánya ne nézzen ilyen véreset... nahát akinek ennyi esze van.....
Bírom az ilyen hülyéket.
Tudja egyátalán mi a jó fenének van a távkapcsoló.
Alapjáraton nem 6 éveseknek készült.
Az ilyenek meg azt hiszik van az ő kicsi àrtatlan gyerekük, ilyenkor úgy előre tekernék mikor a kicsike iskolás lesz, vagy csak idősebb és elküldi anyucit a p*csába!!!
Erről beugrott egy másik közvetve ide illő story mikor valaki panaszlevelet írt mert talált a Takkoba egy 7-8 évesekre való kis melltartót vagy valami hasonlót és ezen ájuldozpot meg panaszt tett. Öcsém hogy milyen marha sok szabad idelye van egyeseknek, basszus.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
elvileg valaki betiltatta mert h a lánya ne nézzen ilyen véreset... nahát akinek ennyi esze van.....
Erről még csak nem is hallottam.
beküldve: 2012-09-23 18:58:46
(#84) Én még nem láttam egy részt sem,de tervezem megnézni,azt mondják,hogy nagyon jó.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2012-09-07 15:17:13
(#83) Régóta nagyon nagyon Inu fan vagyok, talán 8 éve, de most jutottam el oda, hogy tényleg be fogom szerezni a mangákat angolul :) Eddig 4 már van! : D
beküldve: 2012-09-07 15:07:18
(#82) beküldve: 2012-07-30 11:31:48
(#81) Nem lenne rossz, ha kiadnák magyarul. Ugyan már elolvastam az összes fejezetet, de ha a köteteket begyűjthetném, az még is csak jobb lenne.
Szerethető sorozat, Takahashi Rumiko amúgy is az egyik nagy kedvencem.
Szerethető sorozat, Takahashi Rumiko amúgy is az egyik nagy kedvencem.
Az adott szó az adott becsület. Ha nem tartod be, nincs becsületed.
Nem azért, de ez simán mehetett volna a "Mit kéne magyarul kiadni?" topicba...
-
beküldve: 2011-02-09 15:30:59
(#79) Sziasztok!
Jó lenne, ha a Mangafan kiadná az Inuyasha mangákat.
Jó lenne, ha a Mangafan kiadná az Inuyasha mangákat.
ifj. Bencsik László
beküldve: 2010-12-22 22:03:01
(#78) Jah,jó lenne ha leadnák,meg ki is adnák mondjuk DVD-be..
Eddig megjelent összes Dvd meg van a moviekal együtt.
Mangának is nagyon örülnék,azért másabb mint online mivel az online mangákat annyira nem kedvelem,azért van néhány kivétel,mint a Naruto shippuden,s a Kuroshitsuji.
Úgy hogy pártfogolom mind az anime-és a manga változatát.
Eddig megjelent összes Dvd meg van a moviekal együtt.
Mangának is nagyon örülnék,azért másabb mint online mivel az online mangákat annyira nem kedvelem,azért van néhány kivétel,mint a Naruto shippuden,s a Kuroshitsuji.
Úgy hogy pártfogolom mind az anime-és a manga változatát.
Kacsincs rám kicsi bárány.