Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
InuYasha
Na. :) Sajnos nem tudtam róla, ritkán járok erre, de köszönöm az infót. :) Jobb biztosra menni! ;)
Nincs mit, szívesen!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-05 20:53:06
(#16) Na. :) Sajnos nem tudtam róla, ritkán járok erre, de köszönöm az infót. :) Jobb biztosra menni! ;)
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
De valaki meg tudna már minket hivatalosan is erősíteni? Nem akarok a semmibe beszélni...
Igen, Csaba 1-2 napja megerősített Titeket, hogy a közeljövőben semmiképpen sem lesz Inuyasha.
(Ez a hivatalos álláspont, leszámítva, ha éppen nem egy reklámfogás, de valószínű, hogy nem.)
no pussy, just the dicks
nyilván nem lehet itt az összes fan ezen a fórumon ^^
Lehetetlen lenne, de mindenki tudja, hogy Mo.-n az Inu fanok vannak!
A nevekhez hozzáfűzve:
Maradjunk az Inuyasha -nál, az InuYasha a címe
A címben írjuk csak külön nagy betűvel a Y -t.
Hát reménykedjünk!
Azok csatlakozzanak csak, akik támogatják a kiadást, és köze van a topichoz
A nevekhez hozzáfűzve:
Hát reménykedjünk!
Mondjuk én is nagyon örülnék, ha kiadnák magyarul (hmmm, főőőleg ha a Mangafan ), régi álmom. :)
De én is az InuYasha cím melelt szavazok. De ha nem így lesz, azzal is meg fogok barátkozni, maximum egy kicsit bontok a falunkból. XD Bár ha azt vesszük, hogy a NANA-nál is a japán kiadó kérte, hogy ne magyar átírást használjanak, lehet, hogy itt is így lenne. De nekem onnantól kezdve mindegy lenne, ha kiadnák.
De valaki meg tudna már minket hivatalosan is erősíteni? Nem akarok a semmibe beszélni...
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
nyilván nem lehet itt az összes fan ezen a fórumon ^^
A nevekhez hozzáfűzve:
Hát reménykedjünk!
A nevekhez hozzáfűzve:
Hát reménykedjünk!
beküldve: 2008-11-04 16:32:53
(#12) Ammmm..... ősrégen, még talán akkor, mikor a Sailor Moon-t meg a Dragon Ball-t kiadták azokba a pici füzetekbe,(persze ha jól emléxem, de a lényeg az, hogy jó régen volt) felreppent ez a hír....mármint hogy lesz inu.
Aztán az állandó beszélgetés japán barátainkkal, akik lehetetlen feltételeket szabtak.... ha jól emléxem, valami ilyesmi volt.
Szóljon közbe valaki illetékes, ha tévedek.
Attól függetlenül én még mindig várom.
Aztán az állandó beszélgetés japán barátainkkal, akik lehetetlen feltételeket szabtak.... ha jól emléxem, valami ilyesmi volt.
Szóljon közbe valaki illetékes, ha tévedek.
Attól függetlenül én még mindig várom.
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!
Szerk: Dyvolie 2008-11-04 16:33:27
beküldve: 2008-11-03 20:39:13
(#11) InuYasha :) De jó is lenne ha kiadnák a mangát ^^
Nekem a kedvencem, és örülnék neki, venném az összeset :) De egyenlőre most még reménykedni sem merek abban hogy a közeljövőben lesz. De ha lesz, akkor csak két dolgot kérnék:
1. Csakis a MangaFan kiadó adja ki!! (mert számomra ők a legjobb fejek)
2. Nem lesz Inujasa, csak InuYasha!
Egyébként van aki le "retrózza" csak mert már régóta adják az animét Magyarországon. Javaslom, hogy ha tehetitek, akkor a többi mangafejezetet is olvassátok el. mert eszméletlen jók :)
Egyébként Csaba is biztosan szereti, mert a profiljában a mangagyűjteményeknél 1-50-ig odaírta, hogy meg van neki :)
Nekem a kedvencem, és örülnék neki, venném az összeset :) De egyenlőre most még reménykedni sem merek abban hogy a közeljövőben lesz. De ha lesz, akkor csak két dolgot kérnék:
1. Csakis a MangaFan kiadó adja ki!! (mert számomra ők a legjobb fejek)
2. Nem lesz Inujasa, csak InuYasha!
Egyébként van aki le "retrózza" csak mert már régóta adják az animét Magyarországon. Javaslom, hogy ha tehetitek, akkor a többi mangafejezetet is olvassátok el. mert eszméletlen jók :)
Egyébként Csaba is biztosan szereti, mert a profiljában a mangagyűjteményeknél 1-50-ig odaírta, hogy meg van neki :)
Szerk: Toushiro 2008-11-03 20:46:01
Kedves leszek: te ehhez a fórumozás nevű cselevéshez még fiatal* vagy. Még egy-két évig csak olvass, aztán próbáld újra az írogatást.
*: itt és most: éretlen
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én ezt hírt sehol sem találom az említett oldalon, mellesleg remélem inkább a Bleachet adja ki a Mangafan, ha már újabb hosszú sorozatba kíván kezdeni.
Detto, én is remélem!
Inu már annyira nem izgat
Helló!Valaki tudna velem MSN- ezni????
Nem, senki és fejezd be ezt az offolást mert a hócipőnk ki van vele. Annak, hogy Te unatkozol semmi köze az "Inu Yasha"-hoz, amire a topic címe is utal. Tudom ajánlani a hasonlóan "értelmes" mywip klubot, az "Akiknek van msn-címük klub" Ott biztosan sokan akadnak, akik éppen ráérnek!
Vita lezárva.
Te rohadék.Nem is akarok offolni.
Én ezt hírt sehol sem találom az említett oldalon, mellesleg remélem inkább a Bleachet adja ki a Mangafan, ha már újabb hosszú sorozatba kíván kezdeni.
Detto, én is remélem!
Nem, senki és fejezd be ezt az offolást mert a hócipőnk ki van vele. Annak, hogy Te unatkozol semmi köze az "Inu Yasha"-hoz, amire a topic címe is utal. Tudom ajánlani a hasonlóan "értelmes" mywip klubot, az "Akiknek van msn-címük klub" Ott biztosan sokan akadnak, akik éppen ráérnek!
Vita lezárva.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-03 19:00:09
Detto, én is remélem!
Detto, én is remélem!
MIANEVED?!
Íme:
http://www.manga.hu/forum/inde x.php?topic=387.0
A Hírek közt is szerepelt a főoldalon, de már levették!
Remélem télleg igaz a hír!! Azt is az ismertetőhöz nem régen tették hozzá
A megadott link hibás, de megtaláltam azt a hozzászólást, alatta pedig ezt:
« Legutoljára szerkesztve: Szerda, 2005.December.28 - 21:37:49 írta Bnc »
Igazából ez még barátok közt is ősrégi hírnek mondható, ennél már nagyobb felfedezés, amit alant írtam.
no pussy, just the dicks
Íme:
Szerk: Umika 2008-11-03 17:03:48