Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
InuYasha
beküldve: 2010-04-10 23:35:56
(#62) Pont most olvastam a manga.hu-n a GYIK-et, ahol külön ki van emelve, hogy azért nincs az oldalon már a manga magyar fordítása, mert a MangaFan megvásárolta. Én úgy tudom, hogy csak szerették volna, de ennek ellenére nem került vissza a fordítása.
Amúgy elég ritkán frissülnek ott a hírek....
Amúgy elég ritkán frissülnek ott a hírek....
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2010-04-10 22:42:19
(#61) Üdv!
Csak egy gyors kérdéssel zavarnék.
A wikipédián olvastam, hogy a Mangafan még első mangájának az InuYashát akarták kiadni, de végül nem vitték ki a 2005-ös őszi Hungarocomixra, és azóta sem esett szó a megjelenésről.
Ez miért volt, és, hogy miért nem adták még ki máig sem?
Thx előre is.
Csak egy gyors kérdéssel zavarnék.
A wikipédián olvastam, hogy a Mangafan még első mangájának az InuYashát akarták kiadni, de végül nem vitték ki a 2005-ös őszi Hungarocomixra, és azóta sem esett szó a megjelenésről.
Ez miért volt, és, hogy miért nem adták még ki máig sem?
Thx előre is.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Nm! Picit kiegészítettem (Rinről szóló rész)
Klisé, nem klisé, én nagyon örülök, hogy ilyen vége lett, ennek ilyennek is kellett lennie _szerintem_
Klisé, nem klisé, én nagyon örülök, hogy ilyen vége lett, ennek ilyennek is kellett lennie _szerintem_
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-07 01:19:21
köszönöm várhatóan klisés lett, epikus, de az amire számítottam és reméltemXD köszi
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-07 01:16:05
beküldve: 2010-04-07 01:09:54
(#58) Tehát Giljének Spoiler az InuYasha befejezéséről..
Még kérdés esetleg?
Lássuk csak.
Naraku elpusztítása után Kagomét "foglyul ejtette" az ékkő 3napig. Ez idő alatt a csontok kútja eltűnt mind a középkori Japánban, mind Kagome világában. Inuyasha kiszabadította, majd a kút szét válaszotta őket, Kagomét a saját világába, Inuyashát pedig a középkoriba zárta, és nem tudtak átjárni egymáshoz 3évig. Kagome ez idő alatt elvégezte az iskolát, és levizsgázott. Majd egy napon megnyitotta a kutat, elbúcsúzott az anyjától és elindult hogy Inuyasháékkal éljen tovább. (gondolom a kút örökre lezáródott, így soha nem mehetett már haza..)
Mirokunak és Sangonak 3gyereke született, 2 lány (ikrek) és 1fiú.
Rin Kaede anyóval lakik, (egy ideig emberek között, hogy ha eljön az ideje el tudja dönteni, hogy később hogy szeretne élni..) de Sesshoumaru rendszeresen látogatja, és ajándékokat visz neki
Naraku elpusztítása után Kagomét "foglyul ejtette" az ékkő 3napig. Ez idő alatt a csontok kútja eltűnt mind a középkori Japánban, mind Kagome világában. Inuyasha kiszabadította, majd a kút szét válaszotta őket, Kagomét a saját világába, Inuyashát pedig a középkoriba zárta, és nem tudtak átjárni egymáshoz 3évig. Kagome ez idő alatt elvégezte az iskolát, és levizsgázott. Majd egy napon megnyitotta a kutat, elbúcsúzott az anyjától és elindult hogy Inuyasháékkal éljen tovább. (gondolom a kút örökre lezáródott, így soha nem mehetett már haza..)
Mirokunak és Sangonak 3gyereke született, 2 lány (ikrek) és 1fiú.
Rin Kaede anyóval lakik, (egy ideig emberek között, hogy ha eljön az ideje el tudja dönteni, hogy később hogy szeretne élni..) de Sesshoumaru rendszeresen látogatja, és ajándékokat visz neki
Még kérdés esetleg?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-07 01:15:52
beküldve: 2010-01-02 23:09:18
(#57) Na majd egyszer.... ^^
Minden esetre már nagyon kíváncsi vagyok a Kanketsu hen befejezésére. Jól csinálják szerintem, habár kicsit ugye gyors. Nem bántam volna, ha 26 résznél több lesz, de ez van...
Minden esetre már nagyon kíváncsi vagyok a Kanketsu hen befejezésére. Jól csinálják szerintem, habár kicsit ugye gyors. Nem bántam volna, ha 26 résznél több lesz, de ez van...
”私は青空をみるのが好きだ。”
Igen, az kicsit tényleg furcsa lenne, ha a Kanketsu-hent leadnák az első sorozat befejezése nélkül... De úgy tudom, az illetékesek ülnek rajta, és nem akarják adni a részeket... Pedig de jó lenne végre magyar szinkronnal is látni.
Halika, regiztem! ;)
Remélem a Kanketsu-hen ad egy kis ösztönzést a hazai InuYasha piacnak, mint például végre leadná az Animax a 104-től végig is, illetve a DVD kiadás is folytatódna.
Valamikor biztosan lesz a Kanketsu-hen is magyarul. Valamikor, most még azt mondom, a távoli jövőben ^^; Most mivel új, és eleve felkapott az InuYasha, drága, ezért nincs folytatás itthon sehol eddig.
De remélem mostmár összeszedik magukat lassan.
dvd nem lesz, mert már nincs rá jog, 104-től felfelé sem lesz leadva, mert az rtl a jogokon csücsül, így nem tudja az animax leadni, kanketsu-hen meg ha mindenigaz idén lesz az animaxon
Igen, az kicsit tényleg furcsa lenne, ha a Kanketsu-hent leadnák az első sorozat befejezése nélkül... De úgy tudom, az illetékesek ülnek rajta, és nem akarják adni a részeket... Pedig de jó lenne végre magyar szinkronnal is látni.
Halika, regiztem! ;)
Remélem a Kanketsu-hen ad egy kis ösztönzést a hazai InuYasha piacnak, mint például végre leadná az Animax a 104-től végig is, illetve a DVD kiadás is folytatódna.
Valamikor biztosan lesz a Kanketsu-hen is magyarul. Valamikor, most még azt mondom, a távoli jövőben ^^; Most mivel új, és eleve felkapott az InuYasha, drága, ezért nincs folytatás itthon sehol eddig.
De remélem mostmár összeszedik magukat lassan.
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2009-12-26 00:52:15
(#54) Igen, az kicsit tényleg furcsa lenne, ha a Kanketsu-hent leadnák az első sorozat befejezése nélkül... De úgy tudom, az illetékesek ülnek rajta, és nem akarják adni a részeket... Pedig de jó lenne végre magyar szinkronnal is látni.
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2009-12-18 19:33:27
(#53) beküldve: 2009-12-03 19:59:29
(#52) Sziasztok! Igen arról már én is hallottam ill. olvastam, hogy az új részek le lesznek adva, de akkor szerintem a még le nem adott maradék részeket is le kéne adni, az RTL már igazán átadhatná!!!!
Clau-chan
beküldve: 2009-12-03 18:04:17
(#51) Ez azért elég valótlannak hangzik nekem... Mármint na, ez túl furcsa lenne - vagy hogyan is magyarázzam el értelmesen. Hivatalos hírekben nem is említettek semmi ilyesmit; egyáltalán olyat sem, hogy nem menne többet a tévében. A legutolsó hivatalos hír tudomásom szerint ez volt: [Link]
beküldve: 2009-12-03 17:44:03
(#50) elvileg valaki betiltatta mert h a lánya ne nézzen ilyen véreset... nahát akinek ennyi esze van.....
"A világ velejéig romlott"
Hát szerintem kiadnák DVD-n, ha az Animax leadná, csak mivel jelenleg az Animax sem tudja leadni... Ha jól tudom, a jelenlegi jogtulajdonosok (remélem, nem beszélek hülyeséget ) ülnek rajta, és már egy jó ideje nem kapta meg az Animax a részeket.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-12-03 18:45:04
Pedig már 104 részig lehet kapni, ami 14 DVD. Én már csak tudom, hisz mind megvan XD És ha leadta az Animax végig, akor folytatják a kiadást.
Sziaaa! Biztos vagy benne hogy a 104. rész utáni részeket is ki fogják adni??? Mert éppen az ellenkezőjét hallottam ezért kérdezem, én nagyon örülnék neki ^_^
Clau-chan
Szerk: Clau-chan 2009-11-18 18:14:53