Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
InuYasha
beküldve: 2009-11-03 20:23:34
(#47) Hátha esetleg érdekel valakit, az Xpress most joglejárat miatt az anime első 52 részét szenzációs áron, 3000 Forintért adja összesen. Még a hülyének is megéri, komolyan. Én jót kacagtam rajta, de ha bárkit is érdekel egy 12000es megtakarítás, annak tényleg csak ajánlani tudom. Ingyenreklám vége.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2009-11-03 20:26:05
De ez attól még nem duplaposzt, tekintva hogy hónapok teltek el.
Mind az állítás, mind az indokolás helyes.
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
beküldve: 2009-10-04 13:01:24
(#45) Nocsak, én írtam ide legutoljára is. De ez attól még nem duplaposzt, tekintva hogy hónapok teltek el. Vagy igen?
Mindegy, nem tudom kit mennyire érdekel, csak gondoltam mondom, hogy tegnap végre elkezdődött az új anime. Keresgéltem az openingjét és megtaláltam -> [Link]
Mindegy, nem tudom kit mennyire érdekel, csak gondoltam mondom, hogy tegnap végre elkezdődött az új anime. Keresgéltem az openingjét és megtaláltam -> [Link]
beküldve: 2009-07-17 14:44:58
(#44) Éppen ma olvastam az egyik magyar honlapon ezt, és fent van ANN is. Úgy gondoltam mindenkivel meg kell osztanom.
-> Bejelentették, hogy Inuyasha Kanketsu-hen (Inuyasha Final Chapter) címen új anime tévésorozat kerül vetítésre.
Én személy szerint nagyon örülök ennek, majd kiugrottam a bőrömből mikor megláttam. Már alug várom.
-> Bejelentették, hogy Inuyasha Kanketsu-hen (Inuyasha Final Chapter) címen új anime tévésorozat kerül vetítésre.
Én személy szerint nagyon örülök ennek, majd kiugrottam a bőrömből mikor megláttam. Már alug várom.
Van benne valami...
Én úgy látom a DVDvel is leálltak. Vagy csak én látom így?
Én úgy látom a DVDvel is leálltak. Vagy csak én látom így?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-06-06 00:52:09
(#42) Hát erre legálisan sajnos nincs lehetőség egyenlőre. Na de meg is értem, hogy a kiadók nem akarnak egy változó népszerűségű, 56 kötetes (minden évben átlag 4 kötettel számolva 14 évbe telne kiadni) mangába belevágni. (Félre ne értsétek, én lennék a legboldogabb, ha lenne InuYasha magyarul, de azért lássuk be, elég kicsi a valószínűsége.)
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2009-05-19 21:04:24
(#41) beküldve: 2009-03-31 17:51:38
(#40) engem zsigerből közösítettek ki , nem kellet ahhoz Inuyasha !
de nem is ! én inkább afféle pót ember vagyok !és akárki akármit mond:(ahogy a hittan tanárom mondaná XD)csak a döglött hal úszik az árral !!!!!!!!!!!!!
de nem is ! én inkább afféle pót ember vagyok !és akárki akármit mond:(ahogy a hittan tanárom mondaná XD)csak a döglött hal úszik az árral !!!!!!!!!!!!!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-31 17:16:11
(#39) Utána én is elkezdtem rajtuk röhögni...
Hogy nem lehet ezt szeretni????
Hogy nem lehet ezt szeretni????
"A világ velejéig romlott"
Háháhá, én rajtuk röhögtem, hogy nem szeretik... XDD
azért ez egy jó megoldás
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
én is az InuYashát ismertem meg előszőr!! persze utána az egész osztály kiröhögött hogy én ilyet szeretek.
nagyon jól esett
nagyon jól esett
Ohh lelkitársam XD Akk jártunk már egy cipőben xD
Háháhá, én rajtuk röhögtem, hogy nem szeretik... XDD
én is az InuYashát ismertem meg előszőr!! persze utána az egész osztály kiröhögött hogy én ilyet szeretek.
nagyon jól esett
nagyon jól esett
Ohh lelkitársam XD Akk jártunk már egy cipőben xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-03-28 18:58:09
(#35) én is az InuYashát ismertem meg előszőr!! persze utána az egész osztály kiröhögött hogy én ilyet szeretek.
nagyon jól esett
nagyon jól esett
"A világ velejéig romlott"
beküldve: 2009-03-28 16:28:52
(#34) Hát az én osztályomban én vagyok az egyetlen animés xD egy darabig próbáltam terjeszteni a kúltúrát de nem jött össze Amikor felvetettem az Inut kiröhögteg én meg tök cikisen éreztem magam xD De már nem érdekel, mert az anime a királyság XD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-03-26 21:30:29
(#33) ez volt az első anime amit láttam és tudtam róla,hogy anime
de jó volt én szerettem
de jó volt én szerettem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...