Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
InuYasha
beküldve: 2010-12-22 20:43:23
(#77) Sziasztok! Én is nagyon szeretném ha Inuyashanak minden részét leadnák! Olyan jó lenne!
Igen jó lenne ha leadnák az InuYasha összes részét
Szerintem is.
at the end,we all die alone
beküldve: 2010-11-12 22:06:38
(#75) Én nem láttam öszes részt mikor odakapcsolok mindig ugyan az megy néha nézem de 20.-dszorra is izgi
beküldve: 2010-10-21 16:42:05
(#74) Igen jó lenne ha leadnák az InuYasha összes részét
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
beküldve: 2010-10-21 09:45:17
(#73) Nem úgy értettem ^^; Tudom, hiszen azt láttam.
Hanem magyarul értettem, mert úgy viszont nincs befejezve...
Hanem magyarul értettem, mert úgy viszont nincs befejezve...
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-10-20 22:18:36
(#72) beküldve: 2010-10-20 18:06:57
(#71) Én is venném, mert örök favorit. Szerintem a Naruto hosszabb lesz, mint az Inuyasha, és mégis elkezdték kiadni.
Szerintem az Inuyashának is van akkora tábora, hogy lenne rá kereset. A manga meg sokkal jobb, mint az anime. Arról nem is beszélve, hogy az animét be se fejezték.
Nos, egy álom válna valóra, az tuti...
Szerintem az Inuyashának is van akkora tábora, hogy lenne rá kereset. A manga meg sokkal jobb, mint az anime. Arról nem is beszélve, hogy az animét be se fejezték.
Nos, egy álom válna valóra, az tuti...
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-09-21 13:28:54
(#70) jó lenne ha megjelenne magyarul,bár elég sokáig tartana mire kiadnák az összes kötetet
at the end,we all die alone
Szerintem már elég öreg srác...
hát igen nem mai anime de én nagyon szeretem hiszen nekem ez volt a legelső anime amit láttam és ekkor szerettem bele az animékbe!!
beküldve: 2010-07-21 08:34:24
(#68) Igen SötétOldal nekem is azok között van^^ ezért nem is nagyon akarom elhanyagolni
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-07-20 22:22:32
(#67) Inuyashát szinte mindenki ismeri aki nem is szereti az animéket. Szerintem már elég öreg srác...
Wera
Egyébként nem hiszem, hogy most olyan sikere lenne, mint mondjuk lett volna 3 éve.
Én venném
Szeretem a történetet, már csak azért is, mert életem első animéi között van ez a cím..
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-16 18:59:04
(#65) Hát nem tudom, én nem hallottam róla, hogy náluk lennének a jogok, szerintem csak meg akarták venni, beharangozták, aztán nem jött össze. Persze ez csak az én feltevésem abból, amiket az évek során hallottam, lehet, hogy semmi alapja nincs. Egyébként nem hiszem, hogy most olyan sikere lenne, mint mondjuk lett volna 3 éve.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Pont most olvastam a manga.hu-n a GYIK-et, ahol külön ki van emelve, hogy azért nincs az oldalon már a manga magyar fordítása, mert a MangaFan megvásárolta. Én úgy tudom, hogy csak szerették volna, de ennek ellenére nem került vissza a fordítása.
Amúgy elég ritkán frissülnek ott a hírek....
Amúgy elég ritkán frissülnek ott a hírek....
Ha még mindig náluk vannak a jogok, akkor csak azt tudom elképzelni, hogy mivel már nem vetítik régóta az animét, és mert a DVD-k sem fogytak jól (ez csak feltétetlezés, nem tudom, hogy fogytak), ezért nem találták túl befektetőnek, az amúgyis 50+ kötetes mangát kiadni.
Vagy az is lehet, hogy hamarosan tényleg kiadja a Mangafan, csak előbb megvárja míg lemegy pár rövidebb sorozatuk, és túlléptek (vagy már befejezték) a jelenleg legsikeresebbeket, így már teljes erővel beleugorhatnak a kiadásba.
De ami szintén valószínü, hogy valami történt a jogokkal, csak a Mangafan nem kommentálta az eseményeket, vagy ha igen, akkor már mindenki elfelejtette mit közöltek...
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.