Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Bleach DVD
Kapcsolódó tartalom: Bleach
beküldve: 2010-12-26 21:05:57
(#208) A felirat csúszást úgy értettem, hogy néhány részen előbb vagy később jelenik meg a felirat a japán hanghoz képest, de olyan sok eltérés nincsen(1-2 s). Lehet, hogy másoknak is ilyen alapból. VLC playerrel ezt simán hozzá lehet igazítani.
Azért köszi, hogy felajánlottátok, hogy küldtök másik lemezeket, de ha másnál is előfordúl ez az apró hiba, akkor nincs sok értelme.(de én ezt nem tudhatom)
Azért köszi, hogy felajánlottátok, hogy küldtök másik lemezeket, de ha másnál is előfordúl ez az apró hiba, akkor nincs sok értelme.(de én ezt nem tudhatom)
“A világ fennállása óta az ember legnagyobb tanítója a szenvedés.”
Akira08: az alábbi címre írd meg az adataidat (név, cím) és küldök új lemezeket.
webbolt@mangafan.hu
webbolt@mangafan.hu
beküldve: 2010-12-26 10:56:43
(#206) A 2. digipackban nektek is csúszik a felirat a részeken?
Mikor kinyitottam a packot, akkor a két oldal össze volt ragadva és soi fong kezéből nem sok minden maradt. Sajnos még egy helyen ilyen, de eddig még nem jött le a kép róla. Valaki más is járt igy, vagy csak nekem lehet ekkora szerencsém?
Mikor kinyitottam a packot, akkor a két oldal össze volt ragadva és soi fong kezéből nem sok minden maradt. Sajnos még egy helyen ilyen, de eddig még nem jött le a kép róla. Valaki más is járt igy, vagy csak nekem lehet ekkora szerencsém?
“A világ fennállása óta az ember legnagyobb tanítója a szenvedés.”
beküldve: 2010-12-11 04:03:58
(#205) Az, hogy nem rakták ki most az egylemezesekkel együtt, nem azt jelenti, hogy nem lesz. Amik most kikerültek, már régen meg lehetett venni Mondo mellékletként, és most behozták a lemaradást. Látom a DN is kijött teljesen. Szerintem biztosan lesz digipack, tavaly és tavaly előtt is volt, nem hiszem, hogy most másként lenne.
"Azt mondják, a legerősebb érvelés a legjobb, nem?" Ifjú Sátán
Szerk: Dumet 2010-12-11 04:04:45
beküldve: 2010-12-10 23:39:12
(#204) Jó lett volna egy 3. digipack, ha már 1 évet kell várni az újra. De, ahogy látom nem lesz. Akkor csak jövőre Karácsonykor (esetleg), vagy soha?
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-10-11 19:00:46
(#203) lehet, de nem tudom mert csak a 7-es lemezen a 28-as rész hangja csúszik, a többin nem, Úgy hogy nem tudom hogy mi baja főleg hogy neked normálisan lejátsza, lehet hogy a dvd lejátszód olyan hogy viszi rendesen
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-12-16 22:44:39
beküldve: 2010-06-05 18:32:04
(#200) én is birtoklom a 2. díszdobozt
nekem semmi baj nincs vele
és ha megnézitek az összes lemezen hullámos az írás
(a dn2. díszdobozzal ugyanezahelyzet)
vmi más lesz a hiba
sztem
nekem semmi baj nincs vele
és ha megnézitek az összes lemezen hullámos az írás
(a dn2. díszdobozzal ugyanezahelyzet)
vmi más lesz a hiba
sztem
Én is megvettem és ugyan ez a helyzet, a cd hátulján az írás tök hullámos és így nem csoda hogy csúszik a hang. Ti tudtatok valamit csinálni vele?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-12-16 22:49:58
Sziasztok!!
Én megvettem a második dísz dobozost is, de nekem a 27. rész (ha jól emlékszem az) rossz volt. Csúszott benne a kép. Nem volt megfelelően össze időzítve. Valaki másnak is előfordult ez?
Én megvettem a második dísz dobozost is, de nekem a 27. rész (ha jól emlékszem az) rossz volt. Csúszott benne a kép. Nem volt megfelelően össze időzítve. Valaki másnak is előfordult ez?
nekem is megvan a 2. díszdoboz, és igen. a 2. lemez utolsó epizódja, asszem 28-as, csúszik. De nemcsak a magyar szinkron, az eredeti japán is
beküldve: 2010-01-14 08:05:38
(#197) beküldve: 2010-01-07 18:28:19
(#196) Sziasztok!!
Még egy hónapja sincs hogy megjelent a 2., nyugalom...
Hát a 1.díszdoboz után rá egy évvel jött ki a 2. akkor decemberben ...
Hát a 1.díszdoboz után rá egy évvel jött ki a 2. akkor decemberben ...
Szerk: baniaa3 2010-01-02 15:52:57
beküldve: 2010-01-02 15:30:16
(#194) Váh, itt feszülök az izgalomtól. Mikor jön a 3. díszdoboz? Várom már nagyon (meg különben is, hogy lehet a legizgibb résznél félbehagyni? ).
F*ck reality!