Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Bleach DVD
Kapcsolódó tartalom: Bleach
Igen,én is ere pályázok,de csak a sakura conon tudom meg venni.
Épp előbb írtam hogy tavaszi animecon nembiztos hgoy lesz.
A MAT oldalán nemrég jártam és ott az ősszi animecon-ra keresnek támogatót hogy hol legyen a következő con helyszíne.
Bár igaz ettől függetlenül lehet hogy lesz tavaszkor valami mini-con (mangafan, animax féle vásár vagy ilyesmi)
én úgy tudtam h május 16-17 vagy mikor lesz! és az igaz h 3 napos con lesz nyárom? o.O egy barátnőm mesélte
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Igen,én is ere pályázok,de csak a sakura conon tudom meg venni.
Épp előbb írtam hogy tavaszi animecon nembiztos hgoy lesz.
A MAT oldalán nemrég jártam és ott az ősszi animecon-ra keresnek támogatót hogy hol legyen a következő con helyszíne.
Bár igaz ettől függetlenül lehet hogy lesz tavaszkor valami mini-con (mangafan, animax féle vásár vagy ilyesmi)
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Sziasztok
Én is megvettem a kiadványt (dístzdobozt), ez egy remek kiadás minden tekintettben, mindenkinek csak ajánlani tudom és az ára is kitűnő. Remélem mihamarabb jön a folytatás természetessen díszdobozban , jó lenne tudni egy körülbeli időpontot. Gratulálok mindenkinek akinek egy kicsit is köze volt ehhez a díszdobozhoz, csak így tovább.
Én is megvettem a kiadványt (dístzdobozt), ez egy remek kiadás minden tekintettben, mindenkinek csak ajánlani tudom és az ára is kitűnő. Remélem mihamarabb jön a folytatás természetessen díszdobozban , jó lenne tudni egy körülbeli időpontot. Gratulálok mindenkinek akinek egy kicsit is köze volt ehhez a díszdobozhoz, csak így tovább.
Pontos időpont még senki sem tud sztem.
Mi arra tippelünk hgoy az egy lemezes kiadások elérik a 6.dvd-t akkor jönn a 2.évad díszdoboza is.
Szóval úgy durván június környékén fog jönni.
(Ettől függetlenül tuti hamarabb fog lenni, mivel a tavaszi animecon nem is lesz,ergo én egy tavaszi megjelenésre is tippelek)
Kacsincs rám kicsi bárány.
Szabad tudni, hogy egy DVD elkészítésében milyen mértékben oszlik meg a MangaFan-Elemental munkája a kiadást nem számítva.
Van átfedés, főleg grafika terén.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Sziasztok
Pontos időpont még senki sem tud sztem.
Mi arra tippelünk hgoy az egy lemezes kiadások elérik a 6.dvd-t akkor jönn a 2.évad díszdoboza is.
Szóval úgy durván június környékén fog jönni.
(Ettől függetlenül tuti hamarabb fog lenni, mivel a tavaszi animecon nem is lesz,ergo én egy tavaszi megjelenésre is tippelek)
beküldve: 2009-01-12 00:20:09
(#127) Sziasztok
beküldve: 2009-01-08 19:05:58
(#126) Most sem csalódtam a Mangafanban! Köszönöm szépen!
És az Elementalt nem is dicsérjük? Pedig megérdemlik, mert igényes, szép munkákat csináltak. Szabad tudni, hogy egy DVD elkészítésében milyen mértékben oszlik meg a MangaFan-Elemental munkája a kiadást nem számítva.
beküldve: 2009-01-07 12:01:59
(#124) Igen én is, de nekem nagyon tetszik a díszdobozos változat! Így most megvan a díszdobozos Bleach, és a díszdobozos Death Note DVD. Most sem csalódtam a Mangafanban! Köszönöm szépen!
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
Ama kérdést tenném fel az egybegyültekel, hogy valaki találkozott az 1.évad díszdobozos dvd-k között az extrák menüben a tisztított Opening-el?
Én is nagyon hiányoltam
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-25 08:54:15
(#122) Ama kérdést tenném fel az egybegyültekel, hogy valaki találkozott az 1.évad díszdobozos dvd-k között az extrák menüben a tisztított Opening-el?
Mert az első lemezen és a másodikon csak a Ending tisztított verzióját látom.....ami szép és jó (sőt a bleach sorozatban az egyetlen élvezhető ending) de az Opening-re is kíváncsi lennénk.
Egyébként nagyon korrekt maga a menü is.
Egyedül azt ajánlom midnenkinek hgoy ne gépen nézze mert elégé szembeötlődik hogy 1-2 helyen homályos a kép.
Ps2-n lejátszva semmi baj nem volt. Tű éles H264 képminőség!
Mert az első lemezen és a másodikon csak a Ending tisztított verzióját látom.....ami szép és jó (sőt a bleach sorozatban az egyetlen élvezhető ending) de az Opening-re is kíváncsi lennénk.
Egyébként nagyon korrekt maga a menü is.
Egyedül azt ajánlom midnenkinek hgoy ne gépen nézze mert elégé szembeötlődik hogy 1-2 helyen homályos a kép.
Ps2-n lejátszva semmi baj nem volt. Tű éles H264 képminőség!
Remélem el is készül addigra, bár nekem még az első sincs meg.
Barátnőmnél pihen valahol ^^
Ajjjajj én már át is néztem másnap
Egyszer nekiülök és végig nézem a 20 részt, persze szigorúen japán hang, magyar felirat
Én jövő nyárig szerintem minden kölünböző pozícióban átesek rajta
no pussy, just the dicks
Remélem el is készül addigra, bár nekem még az első sincs meg.
Ajjjajj én már át is néztem másnap
Egyszer nekiülök és végig nézem a 20 részt, persze szigorúen japán hang, magyar felirat
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-19 19:40:11
(#119) Remélem el is készül addigra, bár nekem még az első sincs meg.
no pussy, just the dicks
Ezúton szeretnék gratulálni a mangafan csapatának, nagyon tetszetős lett a díszdoboz és a felirat is nagyon jó minőségű lett szerintem.
Alig várom a következő évadot!
Alig várom a következő évadot!
nyári conon biztos lesz 2.-box
Igen, kb. addigra ígérték.
MIANEVED?!