Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Bleach DVD
Kapcsolódó tartalom: Bleach
Ezúton szeretnék gratulálni a mangafan csapatának, nagyon tetszetős lett a díszdoboz és a felirat is nagyon jó minőségű lett szerintem.
Alig várom a következő évadot!
nyári conon biztos lesz 2.-box
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-19 19:33:17
(#116) Ezúton szeretnék gratulálni a mangafan csapatának, nagyon tetszetős lett a díszdoboz és a felirat is nagyon jó minőségű lett szerintem.
beküldve: 2008-12-19 18:55:36
(#115) Itt is had köszönjem meg mangafan-tól hogy kiadtátok díszdobozosan is az 1.évad-ot!
Erről álmodni sem mertem hgoy kiadjátok dvd-n a tetejébe díszdobozban azonal!
Csak így tovább!
* Magában reménykedik egy Hellsing díszdobozban is, sőt annak mégjobban reménykedik hgoy majd az OVA részeket is kiadják!
Erről álmodni sem mertem hgoy kiadjátok dvd-n a tetejébe díszdobozban azonal!
Csak így tovább!
* Magában reménykedik egy Hellsing díszdobozban is, sőt annak mégjobban reménykedik hgoy majd az OVA részeket is kiadják!
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Karez 2008-12-19 18:55:49
nos mos hogy végignéztem (3 nap alatt ) felénél igen másik felénél nem
Komoly?
Hehe ezt meg kell majd néznem
MIANEVED?!
Üdv. Lenne egy kérdésem. Bocsi ha már meglett válaszolva csak eddig nem találtam meg sehol. Na akkor a kérdés :
Nem tudjátok véletlenűl, hogy a Bleach dvd vagy box set magyar felirata milyen minőségű és a kardok nevei ott is le van-e forditva?
Válaszotokat elöre is kösszönöm.
Nem tudjátok véletlenűl, hogy a Bleach dvd vagy box set magyar felirata milyen minőségű és a kardok nevei ott is le van-e forditva?
nos mos hogy végignéztem (3 nap alatt ) felénél igen másik felénél nem
Pedig tényleg reménykedtem...
Jó, ez végül is nem a világvége
Én pl. örülök, h van így is
MIANEVED?!
a kardok nevei ott is le van-e forditva?
Pár részt néztem meg a DVD-kről, Japán hanggal és magyar felirattal, és úgy emlékszem, h igen, a kardok neve bizony le van fordítva
sajnos.
Én is jobban szeretem, ha az eredetit mondják/olvashatjuk (mondjuk egy szó magyarázattal kiegészítve..)
Pedig tényleg reménykedtem...
"Death and pain are just the cost of fan!" Zaraki Kenpachi
a kardok nevei ott is le van-e forditva?
Pár részt néztem meg a DVD-kről, Japán hanggal és magyar felirattal, és úgy emlékszem, h igen, a kardok neve bizony le van fordítva
sajnos.
Én is jobban szeretem, ha az eredetit mondják/olvashatjuk (mondjuk egy szó magyarázattal kiegészítve..)
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-16 22:05:29
(#109) Üdv. Lenne egy kérdésem. Bocsi ha már meglett válaszolva csak eddig nem találtam meg sehol. Na akkor a kérdés :
"Death and pain are just the cost of fan!" Zaraki Kenpachi
Bizonyhogy januárban várjuk a következőt , bár Philadelphia jézuskája még nem hozta meg az én dobozomat, de biztos előtte szépen feldíszíti és csak úgy adja Neki oda, hogy odaadhassa nekem.
*hisz mindenben*
Akkor már lassan irigy leszek, mert én még nem rendeltem meg, boltba szeretném megvenni, de még az se biztos hogy a box-ot veszem meg.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-12-15 18:33:37
(#107) Bizonyhogy januárban várjuk a következőt , bár Philadelphia jézuskája még nem hozta meg az én dobozomat, de biztos előtte szépen feldíszíti és csak úgy adja Neki oda, hogy odaadhassa nekem.
*hisz mindenben*
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-15 18:26:56
(#106) szerintem pedig nagyon jó szinkront dobtak össze animaxék nekem is megvan a box!! nagyon szép! jöhet januárban a második box! (jó-jó nem vagyok telhetetlen)
Ichigo magyar hangjával sem vagyok egészen kibékülve.
Hiába, a japán jobban tud szenvedni:P
Eredeti rulz^^
Hiába, a japán jobban tud szenvedni:P
Eredeti rulz^^
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-14 23:23:04
(#104) jó, de ez a szinkron 1etlen negatívuma...meg ugye a zanpakutok nevei de az ugyanaz ennyit még el lehet nézni ;)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
juajj ne legyél már ennyire szinkronellenes
Neem bíírom X'D
'Hime tündérkéi: Jácint, Írisz XD
Neem bíírja a lelkem sorry
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-14 23:19:05