Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
7600-8000HUF az tenyleg sok 3 epizodert, de 4-5000 koruli ar az mar korrektnek volna mondhato.
A digipackel szemezgetek, elso husz resz egy csomagban mindjart mas. A feliratos kerdesre viszont nem valaszoltal. Szoval a feliratokat ugye ti keszititek? (Nem valami kulso csapat, ilyesmi.)
Tehat ha megveszi egy kiado a jogokat a japanoktol, akkor is ra kell keruljon a boritora a VIZ logoja? Csak nekem nem logikus ez? Persze ertem mit mondasz, a VIZ-tol licenszeltetek, es igy mint kozvetitonek ra kell tennetek az o logojukat is. Kar, mert utalom a VIZ-t, es az aniplex logoja meg sokkal jobban mutatna a boritotokon.
Tok mindegy, az Amaray is gusztustalan kivülről. Szerintem.
Köszi a frissitest!
Végül nem a DJ-art lett a fedőn, nem fogadták el.
Köszi a hírt!!!
szerk: így is tökéletes^^
Végül nem a DJ-art lett a fedőn, nem fogadták el.
Vegeta: egy a baj ezzel: az ár.
3,850.00 JPY = 8,561.27 HUF, és ez még engedményes.
Szerinted ki venne ennyiért 3 epizód Bleachet?
Viszont neked találtuk ki a digipacket
Egyébként a VIZ logónak semmi köze a kiadáshoz, a VIZ licenszeli világszerte a sorozatot (és a Shueisha cége) ezért minden tokon rajta kell lennie, függetlenül a tartalomtól és csomagolástól.
+ a VIZ US kiadás nem egyszerű tokban van, hanem egy duplacsatos Amaray-ben
Szóval a Mangafan a VIZ logojaval fogja kiadni a DVDt. Remek. (Még jo hogy a Csaba irta, hogy még nincs keszen a boritoterv. )
Azzi: Pontosan tudom mi nem tetszik, de az hogy ti nem ertitek mar nem az en bajom. Apropo, a megjegyzeseimet nem hozzatok inteztem, hanem Csabahoz igy ujfent nem ertem mi a francot kell kotozkodni.
Hogy ertsd mi a problemam:
A kulsosegek zavarnak. (A tartalmat meg nem ismerem.) A VIZ kiadasa, egy szimpla DVDtokos megoldas.
A japan kiadas ellenben un. "Super Jewel Box" tokot kap.
A kulonbseg ugyanaz, ami a mangaknal is. A VIZ mangainak nincsen fedoboritoja es a szerzo megjegyzese a kotetben egy kulon oldalon foglal helyet, mondanom sem kell, fekete-feheren.
Hogy te nem erted ez engem miert zavar, az egyeni szoc. prob., keretik a velemenyemet tiszteletben tartani.
Super Jewel Box:
[Link]
Bocsi Csaba, ma kicsit morcos vagyok.
Az, de hagyd! v3g374 sem tudja már min kezdett el kötekedni, úgyhogy addig fogja csinálni, amíg nem ismeri el mindenki, hogy bár a borító, a hangsáv, a képminőség, jóformán minden megyeggyezik a Japcsi kiadással, de az egész TELJESEN más akkoris.
Az Espadasak.. *_______*
De szépek!
Milyen jól mutathatnak együtt a polcon
Az arrival boritoi tenyleg nagyon vadul neznek ki.
[Link]
[Link]
[Link]
nyuff ezek télleg tök jók!!
Hmmm fájdítod még a szívem? :):):):)
Az Espadasak.. *_______*
De szépek!
Az arrival boritoi tenyleg nagyon vadul neznek ki.
[Link]
[Link]
[Link]
En azt hiszem a kepek magukert beszelnek. Mi egyebet szeretnél még tudni? :) (Igen nekem a kulso is nagyon fontos, ha valamit megveszek.)
Az Espadasak.. *_______*
De szépek!
Vagy mostmár végképp nem értem mit értesz Japán kiadás alatt.
Tudom, hogy lesz rajta japan szinkron már irta Csaba.
Hasonlitsd ossze a viz dévédéjét az eredeti japanban kiadottal.
Segitek...
Ilyen a japan:
[Link]
Ilyen a viz:
[Link]
[Link]
Meg nehany kep a japan kiadasokrol:
Bleach Bount-hen 1
[Link]
[Link]
Bleach Bount-hen 2
[Link]