Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Emberek itt mindebki vak vagy mi?
Mint írtam Magyaroszágon az animax nevű tv-műsorban az EREDETI ÉS VÁGATLAN VERZIÓS BLEACH-ET ADTÁK LE!!!
Ergo a dvd-n 10000000% hogy ez a verzió lesz és ne terjeszétek már hogy vágott kiadás jön.
Mondjon valaki egy olyan dvd kiadványt (nem fontos pont anime-t) amit vágottan adtak ki?
Ami pedig a VIZ-t illeti: a japánoké, de nekik az amerikai piac igényeit is figyelembe kell venniük. Ezért is úgy adnak ki dolgokat, ahogy (cenzúra, olcsóbb kivitel stb).
Szerencsére csak a régi időkben volt erős cenzúra.
Tessék megérteni!! Lassan a blu-ray korát éljük és ha észreveszed a legtöbb film,sorozat dvd-jén mindig rajta van egy olyan jelző hogy "rendezői , vágatlan" változat. Ami annyit tesz hgoy ami nem kerülhetet bele a gyrek tévébe vagy am ozikba az dvd-n nyugodtan lehet.
És a másik , hogy az amcsik is rájöttek hogy nem érdemes agyon cenzúrázni az naime-ket vagy egy cigi helyet nyalókát rajzolni oda utlólag, mert a kutya sem fogja nézni. Emiatt is van már több felnőtteknek szóló rajzfilm csatorna, és külön anime csatorna is ahol vágatlanul leadhatják a sorozatokat. Az hgoy naruto,one piece-t cenzúrázták az csak is a 4kids nevű tv-csatorna tehet hogy ők a "gyermekek védelémre" hivatkozva erősen vágták az annyira nem is véres jeleneteket.
Ergoooo ami Magyaroszágon megjelent anime-k legyen szó az A+ , animax által vetítet, később dvd-re is kidobott verziók 100%-osan vágatlanok és semmilyen enyveskezű vágó nem nyúlt hozzá mert az ORTT beszólt nekik.
Más:
Láttam lesz animekarácsony is, sajna akkor lesz szalagavatóm így marad a neten (természetesen tőletek ;) ) rendelés, de leglaább így is meg lesz és tudlak titeket támogatni, hgoy ne adjátok fel és minél előbb adjátok ki a további részeket dvd-n ^^
(Díszdoboz akciótoknak meg külön örülök hogy egyszerre áruljátok, emlékszem mennyien felhőbörögtek a cowboy bebop és a full metal panic4-nál hgoy csak később kiadták díszdobozban is, és aki meg azt akarta az meg nylahatja a 5-6 db dbd-t amit vet.)
Ouch! Na mindegy, végülis. Amúgy ha nem csak felkonvertálod, hanem rendesen stúdiói körülmények között kevered fel, profi szakemberrel, azért meg lehetne csinálni, hogy ne minden hangszóróból ugyanaz szóljon. Persze közel 200 részt megcsinálni egyrészt anyagilag, másrészt időben se lenne kutya.
Ami pedig a VIZ-t illeti: a japánoké, de nekik az amerikai piac igényeit is figyelembe kell venniük. Ezért is úgy adnak ki dolgokat, ahogy (cenzúra, olcsóbb kivitel stb).
Gyakorlatilag lehetetlen autentikus kiadast csinalni.
Csaba: Wow, teljesen igazad van. Bocsanatot kerek, oszinten szolva sose neztem hogy a Shuiesha meg a Shogakukane a VIZ Media, olyan termesztesnek vettem, hogy, ha ok adjak ki a mangakat, akkor az csak amerikai lehet.
[meghajol]
Ez nagyon szivas... komolyan szivas.
Pedig dübögtetni jó...dübögjetek feleim!
Ugh, bocsi nem tudtam hogy a Viz betort a japan piacra is. :)
Az aniplex a bleach japan kiadoja. A viz ha jol gondolom csak a nemzetkozi ertekesitesben van jelen. Gondolom olcsobban adjak a licenszet, mint a japanok ezert mindenki toluk veszi.
Nem, félreértesz. A VIZ a japánok cége. Konkrétan a Shueisháé, akinél a Naru, Bleach, Death Note stb. címek vannak. És a japánok a VIZre bizzák a nemzetközi jogterjesztést, de döntések náluk maradnak. Tehát a VIZt nem lehet megkerülni, mert igazából ők a japánok
Horsee: sztereo, nincs jogunk hozzányúlni a hanghoz, és mivel eredetileg is sztereot kapunk, hiába keverjük fel, attól még sztereo marad (és százvalahány epizódot újrakeverni csak azért, hogy dübögjön, nincs sok értelme )
Felirat: Na vegre valami jo hir.
Horsee: Szerintem marad a stereo. A Bleach hangzasugyileg amugy se olyan nagy moka. (Nem mintha az animacio sokkal igenyesebb volna... )
Ugh, bocsi nem tudtam hogy a Viz betort a japan piacra is. :)
Az aniplex a bleach japan kiadoja. A viz ha jol gondolom csak a nemzetkozi ertekesitesben van jelen. Gondolom olcsobban adjak a licenszet, mint a japanok ezert mindenki toluk veszi.
Ami pedig az árat illeti: sokan már a 4rész/990Ft-ot is sokalják. Bevallom, még én is, annak tudatában is, hogy ez nemzetközi viszonylatban nagyon alacsonynak számít.
Ui.: DTS rulz!
Melletted talán még volna 1-2 ember, aki megveszi Idehaza a 4 ep/1500 Ft-os DVDből is csak nagyon keveset lehet eladni, ez van.
Feliratot mi csináljuk, persze.
Igen, rá kell kerülnie. De egy logónak nyilván semmi köze a kiadvány minőségéhez, VIZ logó nélkül is lehetne kakit kiadni. Egyébként a VIZ tök jó fej cég, az egyik legjobb, akivel dolgozunk. És a Bleachen nem lehetne Aniplex logó, mert nem ők csinálták