Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Bleach DVD
Kapcsolódó tartalom: Bleach
biztos nem fémdoboz lesz vattás cucc
Olyan lesz mint a FMP! fumoffu doboza, nem?
Én olyanra számítok.
Persze persze. Illetve szerintem bizony, hogy olyan lesz.
no pussy, just the dicks
biztos nem fémdoboz lesz vattás cucc
Olyan lesz mint a FMP! fumoffu doboza, nem?
Én olyanra számítok.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-04 20:49:50
(#85) beküldve: 2008-12-04 20:45:40
(#84) Valószínüleg karton.
Bár a vízhatlan vattának jobban örülnék Kinek a kedvenc anyaga még az?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-04 20:33:26
(#83)
Szerk: Mothman 2008-12-04 20:38:13
beküldve: 2008-12-04 19:08:19
(#82) Tényleg nagyon szép ez a díszdoboz Örülök hogy a belsejéről is vannak képek, mert a díszdobozoknak mindig csak a külsejéről látok képeket, és soha nem tudtam hogy milyen belülről XD Na most már ennyivel is okosabb lettem XD
"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."
Ez a díszdoboz gyönyörűséges lesz! Kár, hogy nem lesz lóvém rá, hogy még az idén megvegyem.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
DN Boxról is kéjek szépen ilyen képeket *_* :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Új képek a díszdobozos kiadásról, nézzetek bele :)
*_____________*
Nagyon jól néz ki!!!
Alig várom már, h a 104. résztől kijöjjön a magyar.. Grimmjow..
AZ még vagy 3év...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-04 11:18:11
beküldve: 2008-12-04 11:10:16
(#78) Új képek a díszdobozos kiadásról, nézzetek bele :)
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-12-02 16:51:44
(#77) a díszdobozos kiadás 5 lemez ugye? mikor lesz rendelhető hogy ne kelljen várni rá?
Engem viszont az érdekelne, hogy a hang (angol és japán) milyen minőségben lesz ráégetve a korongokra? Dolby Digital? DTS? Esetleg maradtok a jó öreg sztereónál (2.0)? Remélem nem az utóbbi lesz, mert egy újrakeverés sokat dob rajt'. Jó lenne, ha ezeket is feltűntetnétek az adatlapokon. THX!
Ami pedig az árat illeti: sokan már a 4rész/990Ft-ot is sokalják. Bevallom, még én is, annak tudatában is, hogy ez nemzetközi viszonylatban nagyon alacsonynak számít.
Ui.: DTS rulz!
Ami pedig az árat illeti: sokan már a 4rész/990Ft-ot is sokalják. Bevallom, még én is, annak tudatában is, hogy ez nemzetközi viszonylatban nagyon alacsonynak számít.
Ui.: DTS rulz!
A dts valóben rulz lol de nem az animék esetében, legalább is nem a sorozatoknál. Szinte majdnem mindegyik 2.0-ban van vetítve még a jó öreg Japánban is, sőt rengeted R2 azaz japán kiadású anime dvd-n a 2.0 illetve az LPCM ami a módi. Az újrakeverés meg totál felesleges lenne főleg egy neverending shoenen sorozatnál =)
Az ár meg sztem teljesen reális..ugyan ez R1-ben jóval drágább, persze ki lehet ott is fogni akciókat de összeségében drágább, Japánról meg ne is beszéljünk a sokszor 2 epizód/lemez/7-8e forintos ár..bár tény a legjobb képpel anime dvd-k terén ők rendelkeznek mivel a kevés rész magasabb video bitrátát eredményez néha akár 9Mb/sec ami azé igencsak szép tud lenni ^^ Hirtelene ennyi =D
Amúgy bocs a double postért de kissé átláthatatlan a fórum vagy talán én vagyok túl noob ehhh
Szerk: Hidekai 2008-11-29 14:59:09
Én vágatlanul láttam a Bleach és a Naruto animét is, és meglepett, hogy igenis vannak benne brutális részek, de ha ezeket kivágják, akkor nem lesz az igazi. Nincs meg a hangulat. Nem azt mondom, hogy fröcsögjön a vér, mint a Hellsingben, de azért oda kell tenni azt is. És igaz, sok ember meg se néz egy animét sem, mert azt hiszi, gyerekeknek való. Ilyenkor mindig mutatok nekik pár részt a Hellsingből, és az Elfen Liedből.
Emberek itt mindebki vak vagy mi?
Mint írtam Magyaroszágon az animax nevű tv-műsorban az EREDETI ÉS VÁGATLAN VERZIÓS BLEACH-ET ADTÁK LE!!!
Ergo a dvd-n 10000000% hogy ez a verzió lesz és ne terjeszétek már hogy vágott kiadás jön.
Mondjon valaki egy olyan dvd kiadványt (nem fontos pont anime-t) amit vágottan adtak ki?
Karez..bár nem anime de régebbi warneres filmek közül nem egy volt ami vágott volt, de persze nem csak ők hanem mások is elkövették ezt a "hibát". Amúgy meg biztos, hogy vágatlan lesz..nemtom minek kell itt osztani a butaságot =)
Megszeretném kérdezni hogy:
A Bleach DvD 1-es Volume-be lesznek extrák?
És a díszdobozos kiadásban?
A díszdobozos kiadásban biztos lesz.
beküldve: 2008-11-27 18:48:41
(#73) Megszeretném kérdezni hogy:
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-11-27 18:49:46