Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
akkor tuti félreértettük egymást, mert nekem meg úgy jött le mintha te tényleg tudnád h mi az a cím. a beugratás meg az h nem kóreai a mű.
Épp az imént olvastam.
Biztos jó lesz, majd írjatok róla ha megjelent...
a box a díszdobozos verzió 5 dvd-vel.
a meze kiadás pedig az egy darab "normál" tokos dvd.
ebből legalább kiderült h tényleg semmit sem tudsz arról a bizonyos új kiadványról. XD
Előre szóltam Amúgy a Gravira írtam, hogy nem olvastam meg nem láttam, de ismerem a történetet, a későbbiekben gondoltam rá, hogy félreértetted, de a kérdésedből úgy vettem le, hogy egy másik BL-ről van szó. Ezért gondoltam, hogy egy másik BL-ről kell nyilatkoznom. Félreértettük egymást, sebaj Amúgy mi a másik cucc, amiről beszéltél?
akkor tuti félreértettük egymást, mert nekem meg úgy jött le mintha te tényleg tudnád h mi az a cím. a beugratás meg az h nem kóreai a mű.
Biztos jó lesz, majd írjatok róla ha megjelent...
Légyszíves Vadooc, vagy ne is mondj többet, vagy szivárogtass ki valami kis információt, mert így csak kínzol.
hamarosan minden kiderül (még idén).
ha esetleg ez segít akkor a kepregeny.net oldalon a mangánoxid topicban már elkezdődött az új kiadvány felvonultatása.
ebből legalább kiderült h tényleg semmit sem tudsz arról a bizonyos új kiadványról. XD
Előre szóltam Amúgy a Gravira írtam, hogy nem olvastam meg nem láttam, de ismerem a történetet, a későbbiekben gondoltam rá, hogy félreértetted, de a kérdésedből úgy vettem le, hogy egy másik BL-ről van szó. Ezért gondoltam, hogy egy másik BL-ről kell nyilatkoznom. Félreértettük egymást, sebaj Amúgy mi a másik cucc, amiről beszéltél?
Légyszíves Vadooc, vagy ne is mondj többet, vagy szivárogtass ki valami kis információt, mert így csak kínzol.
Csaba: A forditas a ti csapatotok munkaja? (még talan ez megmentheti a dvd-ket, a szamomra)
Ha csak ezen parázol, akkor lesz rajta Japcsi szinkron.
Vagy mostmár végképp nem értem mit értesz Japán kiadás alatt.
Fene, azt hittem a japan kiadast kovetitek. :(
Ez MIÉRT rossz????
En a japan kiadast vartam, ennyi.
Sakamoto Riku: Koszonjuk az ertelmes trollkodast.
Csaba: A forditas a ti csapatotok munkaja? (még talan ez megmentheti a dvd-ket, a szamomra)
Remélem megtudom majd lepni magamat egy díszdoboz kiadásal a karácsonyfa alatt. (Death note-al együtt)
Aki kíváncsi az évadokra annak itt egy kis leírás hogy évadonként mennyi rész van:
1.évad : 01-24 (amcsiknál a 20.résznél teték az 1.évad végét)
2.évad: 25-48
3.évad: 49-74
4.évad: 75-98
5.évad: 99-123
6.évad: 124-148
7.évad: még mindig fut, és még közel sincs vége.(azaz még 1-2 évad tuti lesz)
na az tök jó. és szerinted milyen lesz a fogadtatása a kóreai műnek?
Ejj, mint kereskedelmi szakembertanonc azt mondanám, hogy minden bizonnyal több fog fogyni, mint amennyire a kiadó számított (feltéve, hogy előtte erre tettek reélis becsléseket) Már csak a piaci rés miatt is, melyet a kötet betömni (semmi utalás) készül.
Mint mangarajongó, azt mondanám, hogy biztos sok kis ürgetestű-fiú lapos mellkasát nyalogató lányka rá fogja vetni magát, főleg ha csinálnak egy kis hype-ot.
Mint színművészeten végzett/képzett egyén, azt mondanám, hogy amennyiben a kötet nem átlagon aluli ott a helye minden olyan érdeklődő polcán, -aki komolyan figyelemmel kíséri a mangakultúra hazai alakulását- az egyéb alapkövek, mint pl. a Dharma mellett.Minden jó könyv egy külön világ, így helyet érdemel az univerzumunkban
na az tök jó. és szerinted milyen lesz a fogadtatása a kóreai műnek?
jaaa. én azt hittem h már te is hallottál az új mangakiadó új kiadványáról.
Viccelsz? Nyáron AnimeAddict-os fórumtáborban Gravitation-ös realityshow-t rendeztem (kínaiul!) Mondhatni bennfentes vagyok a témában Amúgy nem láttam meg nem is olvastam, de tudom miről van szó.
"-mondja még nyugodtabban"