Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Bleach DVD
Kapcsolódó tartalom: Bleach
beküldve: 2009-05-30 20:10:14
(#177) Elnézést kívánok hogy hülye voltam és ilyet kérdeztem =) Amúgy ha ilyen tempóban halads a mondo dvd-sen, akkor szerintem még kábé 9-12 hónap. Mert előbb leadják az egylemezes verziókat, és utánna pedig jön a 2. évad. De ez csak tipp... Amúgy ki fogják adni a naruto dvd-t is, asszem a death note 2 vagy 3 hátulján láttam h DVDk: Naruto - Hamarosan. Akkor az az egy év még tovább csúszik. Feltételezésem szerint
beküldve: 2009-05-01 13:17:11
(#176) Valamint még nicns nagyon hír a sima egylemezes kiadásnak a 2. volumenjéről így ezt nézve elég lassan fog kijöni a 2.évad díszdoboz.
Így van... Viszont félek, ha olyan ütemben halad mint az FMA, akkor még többet kell várni
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-29 22:24:15
(#174) Azé jön ilyen lassan mert me...
Majd szépen lassan kifog jönni a 2.évad is.
Animax-en meg éppen megy a 3.évad befejező részei é az első filler saga is.
Valamint még nicns nagyon hír a sima egylemezes kiadásnak a 2. volumenjéről így ezt nézve elég lassan fog kijöni a 2.évad díszdoboz.
Majd szépen lassan kifog jönni a 2.évad is.
Animax-en meg éppen megy a 3.évad befejező részei é az első filler saga is.
Valamint még nicns nagyon hír a sima egylemezes kiadásnak a 2. volumenjéről így ezt nézve elég lassan fog kijöni a 2.évad díszdoboz.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
beküldve: 2009-04-29 21:55:23
(#173) Miért ilyen lassan adják ki őket?
Nem tudom,de,ha tényleg csak viccből,hát...akkor ez egy nagyon rossz vicc!!!én nem tudok télig várni Olyan szép az 1. box
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-04-29 19:47:20
(#170)
Szerk: SötétOldal 2009-04-29 07:00:35
beküldve: 2009-04-29 00:52:19
(#168) Remélem hamarosan jön a következő box
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-26 19:47:56
(#167) beküldve: 2009-03-17 21:33:59
(#166) Most elképzeltem ahogy 70-80 év múlva egy 90 éves nénike totyog le a könyvesboltba a hihetetlenül veszélyes fénysebesség háromszorosával haladó kocsok közt és megkérdezi:Jónapot!Van önöknél abból a képregényből 379. kötet?
Az nem baj, ha kiadják. Sőtt, jó lenne.
A többi amit írtam csak olyan "magánvélemény"'.
A többi amit írtam csak olyan "magánvélemény"'.
MIANEVED?!
Megunom az életem, öreg néni leszek mire eljutnánk a mostani izgi manga részekhez..
nem baj az:) az alényeg higy kiadják. Hamár a Death Note-t kiadják akkor a BLEACH-etis < buzi nagy fan vok8-l
beküldve: 2009-03-14 10:38:07
(#163) Én Bleach téren attól félek, h hiába adják ki, évi 2kötettel... vagy 3.. 4... eszméletlen lassú lenne az egész, na meg a csúszások..
Megunom az életem, öreg néni leszek mire eljutnánk a mostani izgi manga részekhez..
MIANEVED?!