Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.					

SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?					

PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?					

GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.					

GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?					
									Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >> 
Bleach DVD		
 Kapcsolódó tartalom: Bleach 
beküldve: 2009-05-30 20:10:14
		(#177) 	Elnézést kívánok hogy hülye voltam és ilyet kérdeztem =) Amúgy ha ilyen tempóban halads a mondo dvd-sen, akkor szerintem még kábé 9-12 hónap. Mert előbb leadják az egylemezes verziókat, és utánna pedig jön a 2. évad. De ez csak tipp... Amúgy ki fogják adni a naruto dvd-t is, asszem a death note 2 vagy 3 hátulján láttam h DVDk: Naruto - Hamarosan. Akkor az az egy év még tovább csúszik. Feltételezésem szerint
beküldve: 2009-05-01 13:17:11
		(#176) 	Valamint még nicns nagyon hír a sima egylemezes kiadásnak a 2. volumenjéről így ezt nézve elég lassan fog kijöni a 2.évad díszdoboz.
Így van... Viszont félek, ha olyan ütemben halad mint az FMA, akkor még többet kell várni

MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-29 22:24:15
		(#174) 	Azé jön ilyen lassan mert me...
Majd szépen lassan kifog jönni a 2.évad is.
Animax-en meg éppen megy a 3.évad befejező részei é az első filler saga is.
Valamint még nicns nagyon hír a sima egylemezes kiadásnak a 2. volumenjéről így ezt nézve elég lassan fog kijöni a 2.évad díszdoboz.
Majd szépen lassan kifog jönni a 2.évad is.
Animax-en meg éppen megy a 3.évad befejező részei é az első filler saga is.
Valamint még nicns nagyon hír a sima egylemezes kiadásnak a 2. volumenjéről így ezt nézve elég lassan fog kijöni a 2.évad díszdoboz.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
beküldve: 2009-04-29 21:55:23
		(#173) 	Miért ilyen lassan adják ki őket?  

Nem tudom,de,ha tényleg csak viccből,hát...akkor ez egy nagyon rossz vicc!!!én nem tudok télig várni
 Olyan szép az 1. box
 Olyan szép az 1. box   
 "Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-04-29 19:47:20
		(#170) 	

Szerk: SötétOldal 2009-04-29 07:00:35

beküldve: 2009-04-29 00:52:19
		(#168) 	Remélem hamarosan jön a következő box  

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-26 19:47:56
		(#167) 	beküldve: 2009-03-17 21:33:59
		(#166) 	Most elképzeltem ahogy 70-80 év múlva egy 90 éves nénike totyog le a könyvesboltba a hihetetlenül veszélyes fénysebesség háromszorosával haladó kocsok közt és megkérdezi:Jónapot!Van önöknél abból a képregényből 379. kötet?   

Az nem baj, ha kiadják. Sőtt, jó lenne.
A többi amit írtam csak olyan "magánvélemény"'.
A többi amit írtam csak olyan "magánvélemény"'.
MIANEVED?!
Megunom az életem, öreg néni leszek mire eljutnánk a mostani izgi manga részekhez..

nem baj az:) az alényeg higy kiadják. Hamár a Death Note-t kiadják akkor a BLEACH-etis
 < buzi nagy fan vok8-l
 < buzi nagy fan vok8-lbeküldve: 2009-03-14 10:38:07
		(#163) 	Én Bleach téren attól félek, h hiába adják ki, évi 2kötettel... vagy 3.. 4... eszméletlen lassú lenne az egész, na meg a csúszások..
Megunom az életem, öreg néni leszek mire eljutnánk a mostani izgi manga részekhez.. 

MIANEVED?!