Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Bleach DVD
Kapcsolódó tartalom: Bleach
Huh, Remélem télleg kiadják a mangát. Imádom a Bleach-et. Ahogy gondolom ebből jó pénz lenne nekik.
Szorítsunk hogy kiadják.:) Sőt remélem hogy a 2. Box-ot is kiadják még nyáron. Beteljesülne az álmom.
Szorítsunk hogy kiadják.:) Sőt remélem hogy a 2. Box-ot is kiadják még nyáron. Beteljesülne az álmom.
Én is örülnék neki...
meh....
Szerk: Moderátor 2009-05-19 15:09:10
beküldve: 2009-03-10 19:36:56
(#161) Huh, Remélem télleg kiadják a mangát. Imádom a Bleach-et. Ahogy gondolom ebből jó pénz lenne nekik.
*Spoilerben-a-spolir e járék törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-05-19 15:08:39
beküldve: 2009-03-10 17:37:16
(#160) Bozsó Peti Grimmciccnek? Nem is rossz ötlet :) Igaz, messze van még az erre való tippelgetés, de azért Csőre Gábort is meghallgatnám egy Grimm-féle üvöltéssel vagy "chee"-zéssel
Bár már annak is örülni fogok, ha nem egy teljesen OOC hangot kap xD
/off
A Bleach DVDmet meg szeressem
Bár már annak is örülni fogok, ha nem egy teljesen OOC hangot kap xD
/off
A Bleach DVDmet meg szeressem
Szerk: Nes 2009-03-10 17:48:05
Ez a Grimmjow magyarhangja dolog szerintem nagyon jó ötlet!
Amúgy a magyarhangokat pedig itt megtalálod: [Link]
Megtalálom...ha keresem ;)
Egyébként Bozsó Péterre gondoltam, rémlett, hogy SP-ban is szinkronizál.
no pussy, just the dicks
Az, hogy nyárra ígérik a második boxot az csak egy "városi legenda" vagy ez tényleg így van és hivatalos?
Az ígéret hivatalos volt, a betartása legendás lenne.
Mellesleg gyűjtsünk aláírásokat, hogy:
1: A 2. doboz extráiból ne felejtsék ki a készítőmentes klippet külön, ami az 1. boxból kimaradt.
2: Grimmjow magyarhangja az legyen, aki anno DBZ-Vegeta-jé is volt. Nem ugrik be a neve, biztos lesz itt nálam okosabb, aki tudja majd!
Ez a Grimmjow magyarhangja dolog szerintem nagyon jó ötlet!
Amúgy a magyarhangokat pedig itt megtalálod: [Link]
Szerk: Dropy 2009-03-10 16:03:39
Az, hogy nyárra ígérik a második boxot az csak egy "városi legenda" vagy ez tényleg így van és hivatalos?
Az ígéret hivatalos volt, a betartása legendás lenne.
Mellesleg gyűjtsünk aláírásokat, hogy:
1: A 2. doboz extráiból ne felejtsék ki a készítőmentes klippet külön, ami az 1. boxból kimaradt.
2: Grimmjow magyarhangja az legyen, aki anno DBZ-Vegeta-jé is volt. Nem ugrik be a neve, biztos lesz itt nálam okosabb, aki tudja majd!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-03-10 15:06:17
(#156) Az, hogy nyárra ígérik a második boxot az csak egy "városi legenda" vagy ez tényleg így van és hivatalos?
beküldve: 2009-03-08 13:19:30
(#155) Nagyon szeretem a bleachot és nagyon várom a dvd2-tőt
meg a könyvat is(márha lesz)
meg a könyvat is(márha lesz)
Hellsing 4ever!
beküldve: 2009-02-27 14:51:25
(#154) Nem akarok rosszindulatú lenni, de szerintem jövő ilyenkorra lesz ESETLEG kiadva a 2. box ahogy most állnak a dolgok
de a nyárnak örülnék DE HA ÉN NEM ÖRÜLÖK !!
de a nyárnak örülnék DE HA ÉN NEM ÖRÜLÖK !!
oké várom a folytatását ennek a dolognak mert tegnap azt álmodtam hogy kisátol egy könyvesboltbol a bleach 1gyel fizetés nélkül
Ha már ki lesz adva, akkor se távozz fizetés nélkül.
ez csak természetes ez csak egy álom volt.. de lehet belőle valóság mármint a könyv kiadásából
Szerk: tokisama 2009-02-20 23:04:41
oké várom a folytatását ennek a dolognak mert tegnap azt álmodtam hogy kisátol egy könyvesboltbol a bleach 1gyel fizetés nélkül
Ha már ki lesz adva, akkor se távozz fizetés nélkül.
A mangafan nem gondolja úgy szerintetek, hogy jó lenne a bleach mangát kiadni? mert sztem jó lenne... ha már a narutot is kiadták...
Nyugi, ők is látják, hogy nagyon megérné kiadni. De türelem Bleachet terem.
Na a kis...Tényleg jó lenne ha kiadnák!Mondjuk én a DVD-ket akarom majd megvenni csak még gyűjtenem kell rá...
meh....
A mangafan nem gondolja úgy szerintetek, hogy jó lenne a bleach mangát kiadni? mert sztem jó lenne... ha már a narutot is kiadták...
Szerk: tokisama 2009-02-20 22:16:11
Szerk: .., 2009-02-20 22:13:20
beküldve: 2009-02-20 22:01:39
(#148) A mangafan nem gondolja úgy szerintetek, hogy jó lenne a bleach mangát kiadni? mert sztem jó lenne... ha már a narutot is kiadták...
Szerk: tokisama 2009-02-20 22:02:21