Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Alister, öregem, teljesen együtt tudok érezni veled. Nálunk ráadásul aszondják, hogy a mérnök ne jogászkodjon, inkább tanuljon.
Röviden: az egyetemen vagy nem ismerik a "tisztességes eljárás" kifejezést, vagy ismerik, de nem érdekli őket.
mesélj
Ivi: már hozom is, aztán légy majd ügyi
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
már viszek is mindent
neked mitől van ilyen kirobbanóan "jó" kedved?
Köszi. neked mitől van ilyen kirobbanóan "jó" kedved?
Röviden: az egyetemen vagy nem ismerik a "tisztességes eljárás" kifejezést, vagy ismerik, de nem érdekli őket.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-06-17 21:52:11
(#2337) hát igen *kacsint*
már hozok is egy kis borocskát, szerintem a te védőszented is legyen Dionüszosz, akkor együtt tudnánk neki még több borocskát áldozni
már hozok is egy kis borocskát, szerintem a te védőszented is legyen Dionüszosz, akkor együtt tudnánk neki még több borocskát áldozni
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-06-17 21:51:35
mondjuk én valami nagyobbat ajánlok mondjuk 1 hordócskát?
*_____________________________ ___________*
Tudod Te mi kell nekem.
nem tom,de valami egyszerűbbet szeretnék szal lehet veled tartok, de az ivásban is, mondjuk én valami nagyobbat ajánlok mondjuk 1 hordócskát?
Juhhú végre v.ki megszólalt már azt hittem,h temetőben bóklászok
Juhhú végre v.ki megszólalt már azt hittem,h temetőben bóklászok
Szerk: mad_chan 2009-06-17 21:45:13
neked külön nagy ölelés
ha téged +húztak akkor mi lesz velem majd augusztusban
*viszont ölel*
Te hova mész augusztusban? Mert én most a Telcnél fogok szerintem próbálkozni, és Nekik lesz vizsgájuk augusztusban.^^
És igen, igyuuunk!*___* Egy üveg bort kérnék.
beküldve: 2009-06-17 21:38:46
(#2332) már viszek is mindent
lehet,h rossz helyen vok és ez a hullaházhoz tartozó fórum,már csak azért, mert itt aztán nagyon pörög az élet XD
lehet,h rossz helyen vok és ez a hullaházhoz tartozó fórum,már csak azért, mert itt aztán nagyon pörög az élet XD
beküldve: 2009-06-17 21:30:28
(#2330) *ozmózissal átszivárog a falon*
Tequilát! *hörög sebzetten* Mondjuk kezdetnek egy dupla-triplát, hogy utolérjem a kedélyemet. Kísérőnek meg egy sört (Heineken jó) és egy mézes málna pálinkát, hogy ne tévedjenek el.
Tequilát! *hörög sebzetten* Mondjuk kezdetnek egy dupla-triplát, hogy utolérjem a kedélyemet. Kísérőnek meg egy sört (Heineken jó) és egy mézes málna pálinkát, hogy ne tévedjenek el.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
a gondolkodás néha am.is csak árt az embernek, mert a végén még nagyon kaki hangulata lesz néha velem is ez van
v.ki hoz nekem v.mit inni vagy önkiszolgálás van?
v.ki hoz nekem v.mit inni vagy önkiszolgálás van?
Szerk: mad_chan 2009-06-17 21:28:20
üdv mindenki *hevesen integet*
neked külön nagy ölelés
de azért igyunk az legalább kiírtja a fölös gondolatokat XD
neked külön nagy ölelés
de azért igyunk az legalább kiírtja a fölös gondolatokat XD
beküldve: 2009-06-17 20:53:11
(#2326) Hát igen, a szubjektív részek. Azok mindig neccesek. Mindenesetre igyunk! Az sosem árt.