Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-15 23:01:09
És igen, volt... Bár ki tudja, már gyerekkoromban is készültek rólam kompromitáló képek, amik még a szalagavatós képvetítésünkre is bekerültek...XD
a kis huncut ;) rólam nem nagyon lettek olyan képek állsutiba,mert akkor még angyal voltam
bár lehet,h csak bukott X)
téged soha nem bántanálak *bociszemek*
am szerintem igyunk kezdek kiszáradni, hol van már az a hordó?
Dz: most mért? egy nőnek szüksége van v.milyen önvédelmi eszközre
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-06-15 22:57:30
*vigyor* na akkor hozok viperát, meg sokkolót
ugye ilyenjeid nincsenek?
am minek hoznál?
-
Dionüszosz, mint védőszent, LOL! XD
És igen, volt... Bár ki tudja, már gyerekkoromban is készültek rólam kompromitáló képek, amik még a szalagavatós képvetítésünkre is bekerültek...XD
... "viperát és sokkolót*
Hirtelen azt hittem miattam hozol ilyeneket, és csodálkoztam, hogy mivel érdemeltem ezt ki. De utána leesett...
... "viperát és sokkolót*
Hirtelen azt hittem miattam hozol ilyeneket, és csodálkoztam, hogy mivel érdemeltem ezt ki. De utána leesett...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-15 22:52:56
ez jó kérdés nem tom, de nekem ő a védőszentem XD
Miho:ártatlanság? neked olyanod is volt?
Miho:ártatlanság? neked olyanod is volt?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-06-15 22:49:42
ha tudnád mi lesz fórumtáborban nem ikszdéznél, hanem sírnál
Bye-bye ártatlanság, szerettelek! XD
Mad_chan:
Oké, kölcsönösen megvédjük egymást!*kacsint*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-15 22:43:16
Mad_chan: Már látom mi lesz velünk a fórumtáborban. XD
én örülök neki,h nem vok jövő látó,mert nem szívesen nézném végig,h mi lesz velünk , de ígérem +próbállak +védeni 1-es perverz emberektől cserébe engem csak 1 v.kitől kéne +védeni
az előbb írtam, h nem gondolok semmire
Miho: mér szegeljem magam, nem gondoltam semmit. ha tudnád mi lesz fórumtáborban nem ikszdéznél, hanem sírnál
Miho: mér szegeljem magam, nem gondoltam semmit. ha tudnád mi lesz fórumtáborban nem ikszdéznél, hanem sírnál
-
Baka hentai!!!*csúnyán néz* Szégyeld magad.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-15 22:37:46
de aranyosak
nem gondolok semmire, nem gondolok semmire...
oszd +velünk gondolataid, szerintem már úgysem lepődünk + rajta
öblögessünk el ne essünk X)
*vissza ölel, de azért félszemmel nézi a borocskát nehogy valaki ellopja*
*vissza ölel, de azért félszemmel nézi a borocskát nehogy valaki ellopja*
Szerk: mad_chan 2009-06-15 22:33:21
beküldve: 2009-06-15 22:30:18
(#2267) Én is az édeset szeretem.*nyammm*
Dz már hozta is hordóstul. Wííí!*_* Egészségünkre!
"Mihótól soha nem irigyelnék semmit." *___* *megölel*
Dz már hozta is hordóstul. Wííí!*_* Egészségünkre!
"Mihótól soha nem irigyelnék semmit." *___* *megölel*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-15 22:32:06
hát inkább csatlakozok hozzád de én édeset kérnék mondjuk aszút már csak az a kérdés,h ki hozza fel a pincéből
nem tőle irigylem hanem a királytól am ha kapok én is akkor +nyugszik a kicsi szívem Mihotól soha nem irigyelnék semmit
nem tőle irigylem hanem a királytól am ha kapok én is akkor +nyugszik a kicsi szívem Mihotól soha nem irigyelnék semmit
Szerk: mad_chan 2009-06-15 22:28:34