Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
micsoda pazarlás szegény borocska, inkább fojtották volna vízbe X)
XP Pukkadj meg! XD
De még nem fulladtam meg, szóval vevő vagyok még egy körre.*o*
beküldve: 2009-06-15 22:21:11
(#2263) *tunyán besétál, és reménykedve néz körül hátha talál valakit, aki hoz 1 kis bort*
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Valami angol királyt vagy főurat egy hordó borba fojtottak bele az orgyilkosok, mert a megbízó nem akarta, hogy vérét ontsák...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Borba belefulladni... de szép halál.*___*
*kiköpött minden amit 5 éve evett*
Mi? Borba belefulladni? Ez már abszolút hülyeség. Már nem azért, de komolyan.
,,Hitler fején ugrálok!"
Mondtam már, hogy imádlak?*________________*
*befekszik a hordó csapja alá* Okés! Nyithatod! XD
*befekszik a hordó csapja alá* Okés! Nyithatod! XD
hozzá v bele, mer nem mind1?
Hozzá, és egyelőre egy szimplát, sóval-citrommal. Aztán majd ahogy alakul."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
*recseg a padló, ahogy kigördíti a raktárból a hordót**
tessék, kapsz egy hordóval. lásd, nem sajnálom tőled
tessék, kapsz egy hordóval. lásd, nem sajnálom tőled
-
beküldve: 2009-06-15 21:06:20
(#2255) *visszarohan a sarokról* Fhuh, pedig már épp készültem elmenni, de látom beindult itt az élet.*___*
Kérnék szépen egy pohár -... inkább egy üveg - vörösbort.^^
Dz: Ugyan, semmi baj, ha tanulsz, akkor megbocsájtom, hogy nem vetted észre, hogy írtam.^^
Kérnék szépen egy pohár -... inkább egy üveg - vörösbort.^^
Dz: Ugyan, semmi baj, ha tanulsz, akkor megbocsájtom, hogy nem vetted észre, hogy írtam.^^
beküldve: 2009-06-15 21:03:02
(#2252) *bezuhan az ajtón*
Porzik a torkom, kérek egy sört! Heineken jó lesz! És, hogy ne szomorkodjon magába, egy tequilát is kérnék hozzá
Porzik a torkom, kérek egy sört! Heineken jó lesz! És, hogy ne szomorkodjon magába, egy tequilát is kérnék hozzá
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
ejha
hát nekem reggel 8kor lesz, szal inkább alszom egyet, most még átnézek egy anyagrészt aztán utána irány az ágy, inkább pihenek és ha valami nem jut eszembe holnap akkor megpróbálom levezetni gógyiból
szerk: no én is itt hagyom eme nemes helyet, bár ahogy látom a kocsma eléggé kiürült már
hát nekem reggel 8kor lesz, szal inkább alszom egyet, most még átnézek egy anyagrészt aztán utána irány az ágy, inkább pihenek és ha valami nem jut eszembe holnap akkor megpróbálom levezetni gógyiból
szerk: no én is itt hagyom eme nemes helyet, bár ahogy látom a kocsma eléggé kiürült már
Szerk: Ivi 2009-06-15 21:03:25