Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
hát nem baj, végül is már minden pótolható
ivi: ne káromkodj nekem, de kapsz v.mit inni, mit szeretnél?

az a baj, hogy számomra is eléggé káromkodásoknak hagzanak ezek
egy tequilát kérek, olyan duplatripla-tripladuplát (ez egy jó megnevezés, mert egy adag ilyen után, a vevő már úgysem tudja kimondani újból ezt az összetételt érhetően)

végülis már minden pótolható: jó érzés ezt hallani a vizsga előtt

hát nem baj, végül is már minden pótolható

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-06-14 21:33:18
beküldve: 2009-06-14 21:31:13
(#2233) lehet hogy meg kéne innom megint a jóéjszakát-piát, mert még vár egy kis adag komplex potenciál és áramfüggvény cirkulációval egybekötve, és nem kéne megvárakoztatni
am majd 1* +mutatod őket?

majd bogácson részegen, h az addig megmaradt kilógó részeimet is levágjam

-
kérnék még 1 jim beamet, ha nem baj
hát persze,h nem baj végül is ez 1kocsma

késtrükköket? és megvan még minden kinyúló testrészed?

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
mit olvastál?
Viktor Pelevin: Számok
közben eszembe jutott h gyakoroltam még pálcikával evést és késtrükköket is
kérnék még 1 jim beamet, ha nem baj
-
csatlakozok a bölcsekhez én is ezt szoktam
csak nekem még pluszba jönnek a kedvenc (véres) ps játékaim

4 napja itthon vagyok és mindenféle f@szságot csinálok, h ne kelljen tanulnom. elolvastam egy regényt, 2 mangát, megnéztem egy évad two & and a half ment, elolvastam a mondot, rendet raktam, takarítottam meg ilyenek
eddig kb 5 órát tanultam
eddig kb 5 órát tanultam

a vizsgát és a tanulást is, ahogy írtam, legszívesebben az utolsó utáni pillanatra hagynám
Szerk: Ivi 2009-06-14 21:19:46
akkor untad magad, bezzeg én... hát én se nagyon tanultam de játszottam a gow-ral
de majd holnap aktív leszek tuti, vagy mégse
mit olvastál?
Ivi: már viszem is a páleszt,de aztán vissza rakom a hűtőbe,mert még elfogy XD

de majd holnap aktív leszek tuti, vagy mégse

mit olvastál?
Ivi: már viszem is a páleszt,de aztán vissza rakom a hűtőbe,mert még elfogy XD
Szerk: mad_chan 2009-06-14 21:17:54
Dz: 4 napja tanulsz?
nem
4 napja itthon vagyok és mindenféle f@szságot csinálok, h ne kelljen tanulnom. elolvastam egy regényt, 2 mangát, megnéztem egy évad two & and a half ment, elolvastam a mondot, rendet raktam, takarítottam meg ilyenek
eddig kb 5 órát tanultam
-
én azt
9re az e-be, pont a campus másik felében leszek, Dzvel meg pont váltjuk egymást vizsgázásban, aztán déltől meg kezdek készülni a pénteki vizsgára
így jár az aki az utolsó pillanatra hagyja a dolgokat
bár legszívesebben ezeket az utolsó utáni pillanatra hagynám, ha lehetne
9re az e-be, pont a campus másik felében leszek, Dzvel meg pont váltjuk egymást vizsgázásban, aztán déltől meg kezdek készülni a pénteki vizsgára
így jár az aki az utolsó pillanatra hagyja a dolgokat
bár legszívesebben ezeket az utolsó utáni pillanatra hagynám, ha lehetne
én 9-re megyek a nyelvvizsga tanfolyamra az e épületbe
de majd szurkolok nektek
erre igyunk, ki mit kér? vagy mindenki házipáleszt iszik?

de majd szurkolok nektek

a, kedden hánykor vizsgázol/tok?
én reggel 8kor, 8-9 hőtan, 9-10 áramlástan
a hőtan megy, azzal nem lesz gond, áramlástan, az nem, ahhoz még kell egy idő hogy az agyam befogadja
Dz: 4 napja tanulsz? hát akkor muszáj hogy menjen, ha már az ember ennyi értékes pillanatot rászán
én 1 nap után is már menekülnék ki egy rövid időre minimum
hát én azért szurkolok
a melegszenyát szeretem ,de a bolti krémeket nem,mert allergiás vagyok rá

a melegszenyát szeretem ,de a bolti krémeket nem,mert allergiás vagyok rá