Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
hát nem baj, végül is már minden pótolható
ivi: ne káromkodj nekem, de kapsz v.mit inni, mit szeretnél?
az a baj, hogy számomra is eléggé káromkodásoknak hagzanak ezek
egy tequilát kérek, olyan duplatripla-tripladuplát (ez egy jó megnevezés, mert egy adag ilyen után, a vevő már úgysem tudja kimondani újból ezt az összetételt érhetően)
végülis már minden pótolható: jó érzés ezt hallani a vizsga előtt
hát nem baj, végül is már minden pótolható
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-06-14 21:33:18
beküldve: 2009-06-14 21:31:13
(#2233) lehet hogy meg kéne innom megint a jóéjszakát-piát, mert még vár egy kis adag komplex potenciál és áramfüggvény cirkulációval egybekötve, és nem kéne megvárakoztatni
am majd 1* +mutatod őket?
majd bogácson részegen, h az addig megmaradt kilógó részeimet is levágjam
-
kérnék még 1 jim beamet, ha nem baj
hát persze,h nem baj végül is ez 1kocsma már gurulok is, bár elég nehezen megy most,mert fáj a bokám
késtrükköket? és megvan még minden kinyúló testrészed? am majd 1* +mutatod őket?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
mit olvastál?
Viktor Pelevin: Számok
közben eszembe jutott h gyakoroltam még pálcikával evést és késtrükköket is
kérnék még 1 jim beamet, ha nem baj
-
csatlakozok a bölcsekhez én is ezt szoktam csak nekem még pluszba jönnek a kedvenc (véres) ps játékaim
4 napja itthon vagyok és mindenféle f@szságot csinálok, h ne kelljen tanulnom. elolvastam egy regényt, 2 mangát, megnéztem egy évad two & and a half ment, elolvastam a mondot, rendet raktam, takarítottam meg ilyenek
eddig kb 5 órát tanultam
eddig kb 5 órát tanultam
mintha csak magamat hallanám, halál pont ilyen vagyok, itthonra bezárom magam hogy tanuljak és helyette pakolás, rend rakás, gépen archiválás, gyűjtemény rendezgetése, olvasás, régóta tervezett filmek megnézése stb., mondván ezt mind meg kell csinálni előre, hogy majd a tanulás alatt ne zavarjon semmi se, aztán valahogy mindig túl sok időt töltök el ezekkel és a tanulásra már nem marad
a vizsgát és a tanulást is, ahogy írtam, legszívesebben az utolsó utáni pillanatra hagynám
Szerk: Ivi 2009-06-14 21:19:46
akkor untad magad, bezzeg én... hát én se nagyon tanultam de játszottam a gow-ral
de majd holnap aktív leszek tuti, vagy mégse
mit olvastál?
Ivi: már viszem is a páleszt,de aztán vissza rakom a hűtőbe,mert még elfogy XD
de majd holnap aktív leszek tuti, vagy mégse
mit olvastál?
Ivi: már viszem is a páleszt,de aztán vissza rakom a hűtőbe,mert még elfogy XD
Szerk: mad_chan 2009-06-14 21:17:54
Dz: 4 napja tanulsz?
nem
4 napja itthon vagyok és mindenféle f@szságot csinálok, h ne kelljen tanulnom. elolvastam egy regényt, 2 mangát, megnéztem egy évad two & and a half ment, elolvastam a mondot, rendet raktam, takarítottam meg ilyenek
eddig kb 5 órát tanultam
-
én azt
9re az e-be, pont a campus másik felében leszek, Dzvel meg pont váltjuk egymást vizsgázásban, aztán déltől meg kezdek készülni a pénteki vizsgára
így jár az aki az utolsó pillanatra hagyja a dolgokat
bár legszívesebben ezeket az utolsó utáni pillanatra hagynám, ha lehetne
9re az e-be, pont a campus másik felében leszek, Dzvel meg pont váltjuk egymást vizsgázásban, aztán déltől meg kezdek készülni a pénteki vizsgára
így jár az aki az utolsó pillanatra hagyja a dolgokat
bár legszívesebben ezeket az utolsó utáni pillanatra hagynám, ha lehetne
én 9-re megyek a nyelvvizsga tanfolyamra az e épületbe
de majd szurkolok nektek erre igyunk, ki mit kér? vagy mindenki házipáleszt iszik?
de majd szurkolok nektek erre igyunk, ki mit kér? vagy mindenki házipáleszt iszik?
a, kedden hánykor vizsgázol/tok?
én reggel 8kor, 8-9 hőtan, 9-10 áramlástan
a hőtan megy, azzal nem lesz gond, áramlástan, az nem, ahhoz még kell egy idő hogy az agyam befogadja
Dz: 4 napja tanulsz? hát akkor muszáj hogy menjen, ha már az ember ennyi értékes pillanatot rászán
én 1 nap után is már menekülnék ki egy rövid időre minimum
hát én azért szurkolok
a melegszenyát szeretem ,de a bolti krémeket nem,mert allergiás vagyok rá
a melegszenyát szeretem ,de a bolti krémeket nem,mert allergiás vagyok rá