Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
am mit fogsz enni?
melegszedvicset nyomok éppen be
hát nem tom mi lesz, rájöttem ma délután, hogy még plusz 3 nap kéne ahhoz hogy meg tudjam rendesen tanulni, úgyhogy valsz kapok ajándékba az egyetemtől fél évet a három nap helyett, hogy megtanuljam rendesen
én annyit nem is bírnék otthon ülni ma vettem 1 új tatyót nagyon jól néz ki am, én is tanultam már várom a pénteket,h végre vége legyen csatlakozok inkább v.mit iszok hátha attól jobban megy a tanulás
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
utazó?
sztem 4. napja nem mozdultam ki a lakásból, mondjuk kezdek megkattanni, holnap majd kimegyek
mást nem köszi
sztem 4. napja nem mozdultam ki a lakásból, mondjuk kezdek megkattanni, holnap majd kimegyek
mást nem köszi
-
már hozom is,kedves fáradt utazó
esetleg v.mi mást?
esetleg v.mi mást?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-06-14 20:40:44
(#2216) hát marad a pohár , én is csak 3dl-nyit kaptam
ne legyél ilyen pesszimista tudom,h sikerülni fog, küldök neked + energiákat szólj ha átértek, csak mert lehet eltévednek útközben X)
am mit fogsz enni?
ne legyél ilyen pesszimista tudom,h sikerülni fog, küldök neked + energiákat szólj ha átértek, csak mert lehet eltévednek útközben X)
am mit fogsz enni?
valamit enni? mondjuk egy kis sütit? én eszek egy kis gyümölcstortát, imádom
jah, kedden vizsga, és sajnos már megint az esélytelenek nyugalmával meek el
épp a vacsorámra várok, és mellé egy pohár/vödör/hordó bármi jól fog asszem esni
am igen és vok a göris pincérkisasszony
hát mivel kedden vizsgázol ezért kapsz belőle, de nem sokat kell nekem is szíverősítő az infóhoz X)
hát mivel kedden vizsgázol ezért kapsz belőle, de nem sokat kell nekem is szíverősítő az infóhoz X)
hello mad_chan, ma te fogsz felszolgálni? van még abból az emlegetett páleszből?
ma este tanulok, és ha ránézek a képletekre azonnal kijózanodom
ma este tanulok, és ha ránézek a képletekre azonnal kijózanodom
aztán majd szőnyegbombázásba kezdenek és elfoglaljuk a világot MUHAHA
(úgy látom sok volt az infó mára)
de már hozom is milyen legyen? nálunk épp mandarinos + v.mi méreg feliratú van
(úgy látom sok volt az infó mára)
de már hozom is milyen legyen? nálunk épp mandarinos + v.mi méreg feliratú van
beküldve: 2009-06-14 20:11:55
(#2210) Nekem füstölő kell! Attól jönnek a szuperpapucsok...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-14 20:11:04
(#2209) hali mindenki
megnyilt a kocsma, gyertek igyatok én ma józan maradok XD
megnyilt a kocsma, gyertek igyatok én ma józan maradok XD
beküldve: 2009-06-14 16:43:28
(#2208) WOW? Hát a WOW nagyon félreérthető? Miért is?
Ugyanis ki halott már a World of Warcraft-ról?
Nos de nem akarok annyira szemétkedni!
Ugyanis ki halott már a World of Warcraft-ról?
Nos de nem akarok annyira szemétkedni!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
dupla triplát!
Egy dupla triplát, mi? *gondolkodik, vagy csak az próbálja elgrimaszolni* Hát akkor keblemre barátom! Igyunk!
,,Hitler fején ugrálok!"