Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Megint a fordításon élték ki pontlevonási vágyaikat?
Nem. A fordítással, csak először szívóztak - utólag már okos az ember, de ezt az első dolgozatot meg kellett volna fellebbeznem.
Most az volt, hogy a szövegértés egy pont híján nem lett meg 40%, tehát az egész vizsga bukta... Viszont ha meglett volna az az egy pont, akkor sem lett volna meg a vizsga, mert nem adtak elég pontot a szubjektíven pontozható részekre.
Mindegy... Igyunk!*___*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-17 20:44:11
ÁÁÁÁÁ fordítás az nekem nagyon nem megy. Azért nagyon vonnak>>> nekem végem lesz
Válaszoltam fórumtalis topicban, amúgy hanyadik nyelvvizsga lesz?
no pussy, just the dicks
Hát részvétem Miho. BME nyelvvizsgaközpont nagyon nem adja olcsón a bizonyítványait. Megint a fordításon élték ki pontlevonási vágyaikat?
ÁÁÁÁÁ fordítás az nekem nagyon nem megy. Azért nagyon vonnak>>> nekem végem lesz
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Hát részvétem Miho. BME nyelvvizsgaközpont nagyon nem adja olcsón a bizonyítványait. Megint a fordításon élték ki pontlevonási vágyaikat?
Dz!!! Egy Full Moon-t, gyorsan!T_T
Harmadszorra is meghúztak angol írásbelin. Ez már nagyon durva. Már kezdek azon agyalni, hogy nem is tudok angolul.X_x
Juj! Kíváncsi leszek jövőre én mire jutok. A tavalyi angol tanárom le analfabétázott, a mostani szerint meg zseni vagyok, majd jövőre? Kit tudja.
Kösz!
na, erről eszembe jutott, h táborba vigyek kockát is, köcce
Nincs mit.
Minek?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-17 20:11:24
Tökéletes évjárat. Nekem nyolc mit raksz bele csak ütős legyen.
Ütős? Mármint ütőeres?
beküldve: 2009-06-17 20:04:23
(#2315) Dz!!! Egy Full Moon-t, gyorsan!T_T
Harmadszorra is meghúztak angol írásbelin. Ez már nagyon durva. Már kezdek azon agyalni, hogy nem is tudok angolul.X_x
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-17 20:06:28
hát ahol én vagyok, ott van energiaital is
Lawliete: mivel keverve? most voltam 20, szóval annyira még nem öreg, meg tele van alkohollal
Lawliete: mivel keverve? most voltam 20, szóval annyira még nem öreg, meg tele van alkohollal
Tökéletes évjárat. Nekem nyolc mit raksz bele csak ütős legyen.
hát ahol én vagyok, ott van energiaital is
-
*felvág egy kisebb eret a karján, majd belecsöpögteti egy pohárba. pakol bele egy kis cukrot, szívószál bele*
Nyammm...
Amúgy ez az előbbi koktélod nagyon szimpi.*___* Mivel úgy tervezem, hogy mézes barackot viszek le a fórumtáborba, meg is csinálhatnánk, ha lesz hozzá energiaital.
*felvág egy kisebb eret a karján, majd belecsöpögteti egy pohárba. pakol bele egy kis cukrot, szívószál bele*
egészségedre! még test meleg
de kaphatsz bort is, ha nem vagy vámpír
egészségedre! még test meleg
de kaphatsz bort is, ha nem vagy vámpír
Ez is megfelel remélem nem túl öreg, a következőt keverve kérem XD Cukor nélkül
Szerk: Lawliete 2009-06-17 19:34:37