Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Nana érdekesség
Kapcsolódó tartalom: Nana érdekesség
beküldve: 2010-06-10 09:05:25
(#75) beküldve: 2010-06-09 19:23:12
(#74) ha több gondolatod van, használd a szerkesztés gombot a hozzászólásod módisítására
10 évesen már leszokóban?
10 évesen már leszokóban?
-
beküldve: 2010-05-01 17:02:40
(#69) Ez azért durva.O.O
Most nem gondolhatják komolyan,hogy a cigis mangáktól fognak a "mai fiatalok" cigizni...O_O
Dee rem. hogy Yazawát békén hagyják,hogy álljon le,mert nem kellene neki.
chu~
nekem a nana a kedvenc sorozatom!!!
pedig fiu vok!!
és mégis olyan érdekes!!meg minden!
shin a kedvencem!!
és a black stone cheerry!
szerintem nem kell valakit elitélni azért mert cigizik!!
az nem minősít senkit!!
csak egy rossz szokás!!
nekem pl:a nana segített leszokni a cigizésről !!ugy hogy mind1XD
Most nem gondolhatják komolyan,hogy a cigis mangáktól fognak a "mai fiatalok" cigizni...O_O
Dee rem. hogy Yazawát békén hagyják,hogy álljon le,mert nem kellene neki.
chu~
nekem a nana a kedvenc sorozatom!!!
pedig fiu vok!!
és mégis olyan érdekes!!meg minden!
shin a kedvencem!!
és a black stone cheerry!
szerintem nem kell valakit elitélni azért mert cigizik!!
az nem minősít senkit!!
csak egy rossz szokás!!
nekem pl:a nana segített leszokni a cigizésről !!ugy hogy mind1XD
*Következő hozzászólásokkal egybeszerkesztve. A továbbiakban erősen javallom a szerkesztés funkció használatát. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-06-13 14:21:00
beküldve: 2010-04-29 16:26:14
(#68) szerintem is elég furaa
mondjuk én amúgy sem "cigizős"nanát szeretem jobben
mondjuk én amúgy sem "cigizős"nanát szeretem jobben
Kamilla
beküldve: 2010-04-17 15:30:18
(#67) inkáb hagyyuk a cigi témát beszéljünk arrol li akarja már a nana 6 mangát. mert én már várom tavaly december óta de basznak kiadná már bocsánt a csúnya beszéd miatt csak felúz a sok várakozás.
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-04-17 14:03:08
(#66) Defura :) mondjuk ide nem ártott volna mert bnőm első cigijénél ezt bírta mondani: mivan? legalább olyan hangom lesz mint anna tsukiya-nak
Aizen, egy is sok volt (:
beküldve: 2010-04-08 22:34:28
(#65) Igen, én pedig neked adok igazat.
Ahogyan azt a Metallica is megénekelte, Sad, but true!
Ahogyan azt a Metallica is megénekelte, Sad, but true!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-04-08 22:34:39
Egyetértek veled. Csak bűdös fűst,de valakinek a mennyország.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Kacsincs rám kicsi bárány.
Szerk: Moderátor 2010-06-13 14:23:30
beküldve: 2010-04-08 22:08:16
(#63) Vadoochoz hasonlóan
Nem zavar a mangába szereplő italozás,és féktelen bulizás. Ahogy a cigizés sem. Szüleim is cigiznek,söt öcsém is,de én nem szoktam rá...
Szerintem Vadooc már mindent leírt. de ha még talál valaki a csonton húst az tovább fejtegetheti.
Nem zavar a mangába szereplő italozás,és féktelen bulizás. Ahogy a cigizés sem. Szüleim is cigiznek,söt öcsém is,de én nem szoktam rá...
Szerintem Vadooc már mindent leírt. de ha még talál valaki a csonton húst az tovább fejtegetheti.
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2010-03-29 14:47:18
(#62) Azzal nincs is semmi baj, hogy a te véleményed. Más meg a saját véleményét mondta. Ergo: ez az ő véleményük okés?????? (na meg persze az enyém)
http://www.youtube.com/watch?v=vAYqgvgxWXM
beküldve: 2010-03-29 14:41:08
(#61) Én csak most olvasom ezt az egész eszmefuttatást, és nekem nem is igen van itt keresni valóm, mert a Nana engem hidegen hagy, de ez, hogy manga/anime/film/könyv miatt rászokni a cigire, mert teszem azt az abban szereplő kedvenc főhős is cigizik, ez nem vall túl nagy intelligenciára, már bocs, pláne tizennégy évesen.
Én mondjuk magát a cigizést sem értem.
Az csak büdös füst, amitől az ember még csak jól sem érzi magát (mint az alkoholtól (bár az alkoholtól sem érzi mindenki feltétlenül jól magát)).
Ezzel persze nem arra buzdítlak hogy inkább piálj, mint cigizz, sőt! Isten őrizz, inkább azt tanácsolnám, hogy egyiket se csináld, de ez a te dolgod. Ha más nem tud rád jó hatással hatni, akkor egy teljesen idegen (én) hogyan is tudna? De mint mondtam ez a te dolgod.
Én mondjuk magát a cigizést sem értem.
Az csak büdös füst, amitől az ember még csak jól sem érzi magát (mint az alkoholtól (bár az alkoholtól sem érzi mindenki feltétlenül jól magát)).
Ezzel persze nem arra buzdítlak hogy inkább piálj, mint cigizz, sőt! Isten őrizz, inkább azt tanácsolnám, hogy egyiket se csináld, de ez a te dolgod. Ha más nem tud rád jó hatással hatni, akkor egy teljesen idegen (én) hogyan is tudna? De mint mondtam ez a te dolgod.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-03-29 15:08:21
beküldve: 2010-03-29 12:53:56
(#60) nem kell fikázni és nem csak a NANA hatására. de közben mikorm megy este 10-körül jó eggyet elnyomni . ez az én véleményem okés???
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-03-07 20:13:19
(#59) A szülők attól tiltanak ami nem tetszik nekik. Pl az én szüleim, amikor még iskolába jártam azért szóltak csak ha irreálisan sok könyvre ill mangára költöttem az ösztöndíjamat (és tényleg most már annyi van hogy nem tudom hová rakni őket XD). Aki 15 évesen dohányzik és titokban tartja annak gratulálok, mert a megtévesztés mestere. Viszont ha engedik a szülei az már megint más tészta, majd ott lesznek a tüdőgondozóban is vele ha odáig fajul :). Mellesleg én is dohányzom, de nem 15 éves korom óta..
Az ilyenek miatt tiltják a szülők a mangákat és az animéket a "gyerektől"..
És ezt meg is értem
Ilyen hülyeséget komolyan..
Én pl. 9évesen se ugortam ki az ablakon a Dragon Ball hatására, ugyan így a Nana miatt se fogok elkezdeni cigizni..
És ezt meg is értem
Ilyen hülyeséget komolyan..
Én pl. 9évesen se ugortam ki az ablakon a Dragon Ball hatására, ugyan így a Nana miatt se fogok elkezdeni cigizni..
MIANEVED?!
beküldve: 2010-03-07 19:54:42
(#57) Itt inkább az oka az érdekes. Mangák hatására... Az, hogy mivel teszi tönkre a tüdejét az ő dolga, meg persze most még a szüleié. Áldásom a tüdőrákodra!
Bár ha kéthavonta olvas mangát tuti nem lesz tüdőrákja, vagy elveszik tőle a nanát...
Bár ha kéthavonta olvas mangát tuti nem lesz tüdőrákja, vagy elveszik tőle a nanát...
Szerk: Daur 2010-03-07 19:56:13