Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Nana érdekesség
Kapcsolódó tartalom: Nana érdekesség
Itt. Viccen kívül, itt. Webbolt menüpont a fejléc környékén. Vagy a manga lapján, szintén az oldalon. Még azt is megtalálhatod, offline hol lehet beszerezni Őket.
Trillian, Alexandra könyvesboltok, 576, stb...
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2009-11-21 15:26:50
(#40) nem tudjátok hol lehet kapni a NANA köteteket hol lehet kapni?
mióta láttam az ANIMAX-n teljesen rápörögtem és naon szeretném elolvasni is!!!!!!
szal SEGÍTENÉTEK??????????????
LÉCCI
am ha NANA kérné hogy szokjak rá a cigire lehet én is rászoknék!!!
Ezért perbe is foghatná Yasawa Ai azt a kiadót aki ezt csinálta.
Szerintem ezt az amerikai kiadó a japán kiadó engedélyével csinálta (különben nem sokáig folytathatták volna a kiadást), szóval valószínűleg volt rá joguk.
És miért pont az amerikaiak paráznak a cigi miatt?
Az USA egy fura ország, ahol
...17 évesen beléphetsz a seregbe, 18 évesen kiküldhetnek Afganisztánba vagy Irakba, vagy az éppen aktuális ellenséghez "terroristákat" meg civileket ölni, két évvel később már lehetőséged van leszerelni, de miután hazamentél, kiszolgált veteránként nem adnak neked egy üveg sört, mert nem vagy még 21 éves...
...mellesleg automata fegyvert hamarabb vehetsz legálisan, mint alkoholt vagy dohányárut. Nem hiszem, hogy egy ilyen ország esetében pont a NANA-cenzúrán kéne fennakadni."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-20 09:01:32
(#38) Szerintem ez nagy hülyeség, hogy az amerikaiak kivettek és retusálták az oldalakat.Így Yasawa Ai munkáját megszencséktelenítettek, megsértették.Ezért perbe is foghatná Yasawa Ai azt a kiadót aki ezt csinálta. Ehez nincs joguk. Arra meg rájöhettek volna az amerikaiak, hogy a neten megtalálhatják az igazi nagy NANA rajongók az eredeti fordítást. És miért pont az amerikaiak paráznak a cigi miatt? Nem is tudom, hogy ho drogoznak annyit?!
annácska:P
beküldve: 2009-11-07 20:44:58
(#37) Szerintem abban megegyezhetünk, hogy a manga/anime művészet. Bármi, ami a képeken látható szubjektíven értelmezhető. Nyilván a mű tartalma függ az alkotótól. Viszont a műélvezőtől elvárható, hogy tudja értelmezni, amit lát.
(Az USA-ban azért elég keményen programozzák az embereket az élet minden fórumán, de aki hagyja, az azért megérdemli.)
(Az USA-ban azért elég keményen programozzák az embereket az élet minden fórumán, de aki hagyja, az azért megérdemli.)
A hisztibe még nem halt bele senki. - Sophie
beküldve: 2009-07-27 19:27:42
(#36) Aki csak azért mert a nanában cigiznek rászokik mez elégé nagy cseszett egy sz>r. Hány kötetes is összesen?
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-27 18:16:32
(#35) "Nem a kiadóknak, vagy a szerzőknek kell cenzúrázni, amit készítenek, hanem a vásárlóknak kell cenzúrázni, mit vesznek meg."
-Scott McCloud.
-Scott McCloud.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-07-05 13:55:56
(#34) "Eddig nem volt olyan kötet ahol nem rugtak be."
Hát figyelj a japánok nem nagyon bírják az alkohot
"Egyébként miét szokna rá valaki attól a cigire mert ezt olvasta a NANÁBAN?"
Nemtom ez a mániája az egész világnak. Cigit látnak valahol (hehh sokszor a szüleik szájában...) a gyerekek akkor az első dolguk az az h leugranak a sarki boltba cigit venni??
Hát figyelj a japánok nem nagyon bírják az alkohot
"Egyébként miét szokna rá valaki attól a cigire mert ezt olvasta a NANÁBAN?"
Nemtom ez a mániája az egész világnak. Cigit látnak valahol (hehh sokszor a szüleik szájában...) a gyerekek akkor az első dolguk az az h leugranak a sarki boltba cigit venni??
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-07-01 19:23:30
(#33) Szegény NANA fanoknak sok országban csalódást okoznak,az oldalak kihagyásával.
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-06-18 23:24:55
(#32) nekem ez a rész is benne van , na nem a témához tartozik de én nem tudtam letenni!!!!!! (megszállott típus)
beküldve: 2009-06-17 16:48:20
(#31) hát... eléggé megszállott vagyok Nana téren... rema folytatások hamarabb jönnek mint ahogy ígérték ... ha vki tud vmit !!! SZOLJON !!! köszi
Szerk: Dorine 2009-06-17 16:52:37
Tudtommal még semmi infó a folytatásról, de elvileg azt ígérték, hogy ha véget ér a manga (ami lassan a végéhez közeledik), akkor folytatják az animét.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-05-27 08:50:45
(#29) Azt hallottam, nem sokára jön a Nana második évad! Ez igaz?
Vigyázat!Fertőzésveszély! Ja és L igenis egy ZSENI!!!
beküldve: 2009-05-18 19:28:43
(#28) Engem semmi sem zavar a nana-ban!Egyszerűen imádom!Ez volt az első olyan anime,amiről már tudtam hogy mi az.. :) mert hát a pokemon,dragon ball..(stb) az már nagyon rég volt és még kicsi voltam!! Szal a NANA-ért "ölök"!! :):):) number1
Vigyázat!Fertőzésveszély! Ja és L igenis egy ZSENI!!!
Láttam videókat és
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!