Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Nana érdekesség
Kapcsolódó tartalom: Nana érdekesség
beküldve: 2009-05-12 20:00:40
(#10) Nos, én azt mondom,hogy amerika a világ pöcegödre,... mosógépen/mikrohullámún ott a jelzés, hogy kisállatot/gyereket tilos beletenni, mindent cenzúráznak, a legdurvább öldöklős játékokat hagyják a piacon, de a lula3d-ből botrányt csinálnak, minden filmet lekopiznak( most készül az S.O.S szerelem átirata)...szal...:S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Remélem itt nem fogja kicsapni a biztosítékot, és nem a "csonkított" verziót kapjuk kézhez. (Bár ezt Csaba-sensei már említette, hogy itt ilyen nem lesz).
A sztárvilágos részhez meg hozzá se szólok, már kifejtetted.
Azt viszont nem igazán értem, hogy miért szóltak Yazawa művésznőnek, hogy álljon le, mert na. Szerintem nem egy mangától fog valaki cigizni, inni, drogozni.
Meg akkor az alkohol, (ami itt leginkább a sör) azt se ihatják, mert rossz irányba terel? (Akkor mondjanak frissen facsart almalevet). De ez más téma.
A sztárvilágos részhez meg hozzá se szólok, már kifejtetted.
beküldve: 2009-05-12 16:30:35
(#8) A NANÁban előforduló irreálisan sok cigis jelenet egy idő után ha jól emlékszem Japánban is kicsapta a biztosítékot, és volt belőle kisebb botrány, hogy Yazawa álljon le ezzel, mert rossz irányban befolyásolja a fiatal olvasókat. Már nem emlékszem végül mi lett a vége, de gyanítom, hogy semmi komoly, lévén a legújabb fejezetekben is vígan cigizik mindenki.
Az mindenesetre biztos, hogy a cigarettázás a NANÁban elég sok mindenre mutat rá azért (és sokat ad hozzá egyes karakterekhez is). Plusz ugye a sztárvilág életvitelének hangulatát is elég jól érzékelteti, ami a NANÁban egyre fontosabb kérdés lesz.
Az mindenesetre biztos, hogy a cigarettázás a NANÁban elég sok mindenre mutat rá azért (és sokat ad hozzá egyes karakterekhez is). Plusz ugye a sztárvilág életvitelének hangulatát is elég jól érzékelteti, ami a NANÁban egyre fontosabb kérdés lesz.
beküldve: 2009-05-10 12:51:08
(#7) Én egyszer egy olyan képet láttam a naruto animéből, hogy a 4kids teljesen eltüntette a pasi bárdját, akivel még a hídas koma védésénél ütköztek meg
Dúrva volt látni, hogy a levegőben áll egy pálcánXD
Az amerikaiak szerintem imádják átírni, átrajzolni, újra zenésíteni a dolgokat^^"
Dúrva volt látni, hogy a levegőben áll egy pálcánXD
Az amerikaiak szerintem imádják átírni, átrajzolni, újra zenésíteni a dolgokat^^"
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Mariko: komoly? O__o Nekem mondjuk az ausztrál kiadás van meg, nem tudom, az más-e, de abban Saito rendes cigarettát szív
Nem személyes tapasztalat alapján írtam, csak olvastam még anno valahol, hogy a Cartoon Network elég durván megvágta a sorozatot.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-05-09 10:43:59
(#5) Hát, én eddig még csak verbális cenzúrával találkoztam mangákban, (átírnak házasságtörést valami idióta klán-összeesküvősdire, ilyesmi) ami nálam már elég az asztalfejeléshez, szóval ez a képi cenzúra pláne túlzás...
Azt meg főképp nem értem, hogy ha az amerikaiaknál ez ekkora botrány, akkor mi a frásznak adják ki a Nanát? Nem az a jópofizós habos-rózsaszín cucc, sőt...
Egyébként gondolom, a VIZ adja ki... Akkor ilyenkor mi van? "Házon belül" eldöntötték, hogy "jól van, hagyjátok ki nyugodtan"?
Komolyan mondom, a VIZ mindig meg tud lepni... Eddig se voltam nagy véleménnyel róla, de most meg aztán pláne nem... Csak sajnos nincs opció, angol nyelvű manga gyakorlatilag = VIZ...
Mariko: komoly? O__o Nekem mondjuk az ausztrál kiadás van meg, nem tudom, az más-e, de abban Saito rendes cigarettát szív
Azt meg főképp nem értem, hogy ha az amerikaiaknál ez ekkora botrány, akkor mi a frásznak adják ki a Nanát? Nem az a jópofizós habos-rózsaszín cucc, sőt...
Egyébként gondolom, a VIZ adja ki... Akkor ilyenkor mi van? "Házon belül" eldöntötték, hogy "jól van, hagyjátok ki nyugodtan"?
Komolyan mondom, a VIZ mindig meg tud lepni... Eddig se voltam nagy véleménnyel róla, de most meg aztán pláne nem... Csak sajnos nincs opció, angol nyelvű manga gyakorlatilag = VIZ...
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Szerk: Fyndra 2009-05-09 10:45:40
beküldve: 2009-05-08 17:02:11
(#4) Pfff... amcsik! Ez a dohányzás az egyik gyengéjük, a Kensin anime verziójában is fogpiszkálót csináltak Saito cigijéből. Nem kis munka lehetett, mert elég gyakran ott lóg a szájában.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-05-08 17:02:29
beküldve: 2009-05-08 12:00:13
(#3) jéé. ez hasonló különbség mint a Dominionban: az USA kiadásban van tükrözött oldal, míg a japánban (és magyarban is!) nincsen. :)
amúgy nem tudom miért menő a cigizés... 10en éves két srác lelép a zebrára úgy hogy nekik piros van, cigi kilóg a szájukból és egy kocsi majdnem elüti őket. hát ha ezt tartják menőnek akkor gratulálok! mázlijuk volt hogy a kocsi le tudott fékezni (ráadásul zöld volt neki a lámpa, nem sárga!).
amúgy nem tudom miért menő a cigizés... 10en éves két srác lelép a zebrára úgy hogy nekik piros van, cigi kilóg a szájukból és egy kocsi majdnem elüti őket. hát ha ezt tartják menőnek akkor gratulálok! mázlijuk volt hogy a kocsi le tudott fékezni (ráadásul zöld volt neki a lámpa, nem sárga!).
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-05-08 09:43:18
(#2) Már csak a kezeim közé kéne kaparintani, hogy teljes legyen az élvezet.
Azért remélem nem olyan rész lesz, mint amit a GitS angol lokalizációjából vágtak ki... (mármint de XD)
Azért remélem nem olyan rész lesz, mint amit a GitS angol lokalizációjából vágtak ki... (mármint de XD)
beküldve: 2009-05-08 00:12:11
(#1) Persze nálunk nem lesz ilyen, de ezt gondolom nem kell mondani ^^
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...