• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Bleach
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
MangaFan Webbolt
Eladnék!/Vennék!
Anime-Manga Gyűjtemények
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Szerkesztői blog >>
Nana érdekesség
Kapcsolódó tartalom: Nana érdekesség
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 <<
beküldve: 2009-05-09 10:43:59
(#5)
Fyndra
Fyndra
[ Rászokóban ]
Hát, én eddig még csak verbális cenzúrával találkoztam mangákban, (átírnak házasságtörést valami idióta klán-összeesküvősdire, ilyesmi) ami nálam már elég az asztalfejeléshez, szóval ez a képi cenzúra pláne túlzás...

Azt meg főképp nem értem, hogy ha az amerikaiaknál ez ekkora botrány, akkor mi a frásznak adják ki a Nanát? Nem az a jópofizós habos-rózsaszín cucc, sőt...

Egyébként gondolom, a VIZ adja ki... Akkor ilyenkor mi van? "Házon belül" eldöntötték, hogy "jól van, hagyjátok ki nyugodtan"?

Komolyan mondom, a VIZ mindig meg tud lepni... Eddig se voltam nagy véleménnyel róla, de most meg aztán pláne nem... Csak sajnos nincs opció, angol nyelvű manga gyakorlatilag = VIZ...

Mariko: komoly? O__o Nekem mondjuk az ausztrál kiadás van meg, nem tudom, az más-e, de abban Saito rendes cigarettát szív

A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Fyndra 2009-05-09 10:45:40
beküldve: 2009-05-08 17:02:11
(#4)
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Pfff... amcsik! Ez a dohányzás az egyik gyengéjük, a Kensin anime verziójában is fogpiszkálót csináltak Saito cigijéből. Nem kis munka lehetett, mert elég gyakran ott lóg a szájában.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-05-08 17:02:29
beküldve: 2009-05-08 12:00:13
(#3)
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
jéé. ez hasonló különbség mint a Dominionban: az USA kiadásban van tükrözött oldal, míg a japánban (és magyarban is!) nincsen. :)
amúgy nem tudom miért menő a cigizés... 10en éves két srác lelép a zebrára úgy hogy nekik piros van, cigi kilóg a szájukból és egy kocsi majdnem elüti őket. hát ha ezt tartják menőnek akkor gratulálok! mázlijuk volt hogy a kocsi le tudott fékezni (ráadásul zöld volt neki a lámpa, nem sárga!).

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-05-08 09:43:18
(#2)
wakka
wakka
[ Megszállott ]
Már csak a kezeim közé kéne kaparintani, hogy teljes legyen az élvezet.
Azért remélem nem olyan rész lesz, mint amit a GitS angol lokalizációjából vágtak ki... (mármint de XD)

beküldve: 2009-05-08 00:12:11
(#1)
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]
Persze nálunk nem lesz ilyen, de ezt gondolom nem kell mondani ^^

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 <<