Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Nana érdekesség
Kapcsolódó tartalom: Nana érdekesség
beküldve: 2014-06-12 19:40:11
(#108) Sziasztok
Miért van az hogy a 15. Kötetben a manga végén a következő rész tartalmàbol dolognál nem stimmel a szöveg? A 13 kötet hátulján volt ugyan ez a szöveg... A 16. Rész tuti nem Reira bulijarol fog szólni mivel az az előző részben már volt xD
Miért van az hogy a 15. Kötetben a manga végén a következő rész tartalmàbol dolognál nem stimmel a szöveg? A 13 kötet hátulján volt ugyan ez a szöveg... A 16. Rész tuti nem Reira bulijarol fog szólni mivel az az előző részben már volt xD
beküldve: 2013-03-20 12:00:51
(#107) Ugye hogy ugye? Nem is tudom, ezt minek lehetne nevezni!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
én a nana és sok manga hatására is keztem el cigizni de nem csak azért . de a nana közben mindig elszívok 1 cigit
Hát ezért mondják:csak olyat írj ki,amit nem bánsz ha az újságok címlapjára kerül.
(Ezt nem írtam volna le. )
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-03-19 23:29:41
beküldve: 2013-01-21 15:32:54
(#104) beküldve: 2011-08-25 20:58:06
(#103) Szerintem ez hülyeség. Ennyi erővel akkor átrajzolhatták volna mindenkinek a kezében a cigit egy-egy nyalókára.
beküldve: 2011-06-27 20:11:51
(#101) Ja ez azért elég baromság...egyébként meg szerintem az író csak reális akart lenni. Én inkább olvasok egy olyat mint a NANA ,mint hogy egy átírt és átrajzolt magát bújjak....?p
USA és a hülyeségei...:P
USA és a hülyeségei...:P
"Szeretek esőben sétálni,mert nem látják,hogy sírok" :)))) :p
mint pl.?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Moderátor 2011-05-13 23:33:16
beküldve: 2011-01-03 18:20:43
(#99) énis nagyon bírom, csak néha olyanokat csinál amivel nálam kiérdemelte a "vad" jelzőt
amúgy mia véleményetek nanáról? nem vad 1 kicsit?
Pont nekem való...bár nemtom h mit értesz vad alatt, de én imádom...a rajzolása, a történet, minden bejön
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Nagy András 2011-01-03 17:18:56
beküldve: 2010-12-23 19:07:33
(#95) ÁÁÁÁÁ TE JÓ ÉG MEGJELENT A NANA 7. KÖTETEEE!!!!!! *.*
anyának mondtam és már meg is rendeltük, hehe
anyának mondtam és már meg is rendeltük, hehe
Adry
beküldve: 2010-11-26 20:36:28
(#94) Tudtom szerint az anime karácsonyon fog megjelelni a 7.kötet.
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2010-11-26 20:32:36
(#93) Szerintem meg mindenki maga döntse el hogy cigizik vagy nem. egyébként anti dohányos vagyok ...mind a nanát és a Bleachet is szeretem,bár a Bleachet jobban. Nana most nagyon belassult sajnos.
Kacsincs rám kicsi bárány.