Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Nana érdekesség
Kapcsolódó tartalom: Nana érdekesség
Ugye?
Ha az én gyerekem ezt csinálná, kiosztanék pár pofont, az is biztos.
A cigi ma már ciki, nem menő
Ha az én gyerekem ezt csinálná, kiosztanék pár pofont, az is biztos.
A cigi ma már ciki, nem menő
MIANEVED?!
beküldve: 2010-03-07 19:41:45
(#55) xD. Cigizni mangaolvasás közben?! Ha ráhamuznék, vagy kiégetném tuti megbolondulnék. De ekkora marhaságot nem láttam már jó ideje. Manga hatására cigizni..
http://www.youtube.com/watch?v=vAYqgvgxWXM
beküldve: 2010-03-07 19:38:31
(#54) Viszont nem kizárt hogy olyan mázlista leszel mint azok a 90 éves öreg nénik akik óránként 3 doboz cigit szívnak és mégis csupán azért halnak meg a cigarettától mert elüti őket egy Mallboros kamion.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-03-07 19:41:28
Engedd mg, hogy gratuláljak!
15évesen pont jó korban vagy hozzá. Aztán majd mikor 40évesen már nem kapsz levegőt az elfeketedett tüdőd miatt, majd nézel mint a boci az új kapura.
15évesen pont jó korban vagy hozzá. Aztán majd mikor 40évesen már nem kapsz levegőt az elfeketedett tüdőd miatt, majd nézel mint a boci az új kapura.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-03-07 19:09:16
(#52) én a nana és sok manga hatására is keztem el cigizni de nem csak azért . de a nana közben mindig elszívok 1 cigit
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
Ennek a cikknek az volt a lényege, hogy az angol kiadás lett cenzúrázva. Ami neked van meg, az (gondolom) magyar, és abban nincs cenzúrázva, tehát benne van...
beküldve: 2010-01-13 17:29:37
(#50) de hát benne van a 4. kötetben ahogy visszaemlékszik . teljesen mint az animében. ott cigiznek O.Nana megfogja a dobozt és aztmondja Black Stones . és a cigiröl beszélnek továb
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-01-02 14:07:51
(#49) Hát nem is tudom... ez elég érdekes... Szerintem aki bagózni akar, így is úgy is bagózni fog, nem azon múlik, hogy most milyen mangát olvas vagy milyen animét néz. Én speckó nem dohányzom, és szerintem hülyeség volt kivenni azt a részt, emrt igazából semmi értelme. Amúgy is kismillió másik részben dohányoznak, úgyhogy.... Najó mind1 ők tudják^^ (bár fölösleges kivenni)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-12-22 16:55:27
(#48) hát sztem nincs benne vmi sok káromkodás ... ... de lehet csak én vok túl hozzászokva xD
beküldve: 2009-12-22 16:44:21
(#47) minek cenzúrázni egy történetet?? az csak teljes egészében az igazi!!! akkor már minek adják ki? jó,hogy a káromkodásokat nem bííííp-elik benne... XD
"ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRHH Light muszáj megennem egy almááááááát!!!!!!!!!"
Na, egyre több nyíregyházival lehet összefutni a fórumon Bár a napokban jöttem rá, hogy nyíregyi anime társaság is van -.-"
beküldve: 2009-11-27 19:13:56
(#45) Sziasztok! Én Nyíregyházában 1 könyves boltban szoktam meg venni a Nanat. De nem csak ott láttam már , úgyhogy nem csak itt lehet meg venni.
Légyszíves az ilyeneket Spoilerbe! Van, aki nem tartja a lépést az angol fejezetekkel, és a magyart várja.
Megerősítésképp.. csak az olvassa, aki nagyon kíváncsi rá! De köveket nem kérek a poén lelövése miatt.
Megerősítésképp.. csak az olvassa, aki nagyon kíváncsi rá! De köveket nem kérek a poén lelövése miatt.
Amúgy igen, meg fog halni.
beküldve: 2009-11-23 12:05:20
(#43) eh ... hogy mondhattál ilyet ? ... de azért télleg ne tedd magad tönkre ...
hallottam sajnos egy olyan hírt h Ren megfog halni ... hát én nem tom h ebből mennyi az igazság ... áááááá vki mondja meg h mi leesz !!!!!!!!
hallottam sajnos egy olyan hírt h Ren megfog halni ... hát én nem tom h ebből mennyi az igazság ... áááááá vki mondja meg h mi leesz !!!!!!!!
beküldve: 2009-11-21 15:42:58
(#42) Azért Nana kedvéért se szokj rá a dohányzásra! Az egészséged sokkal fontosabb egy animénél
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2009-11-21 15:43:33