Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtábor
Szerk: JaakuHebi 2013-04-09 17:55:17
hát nekem nem lesz, és idén nem tom megengedni magamnak azt a luxust hogy lelépek tanítás közben
beküldve: 2009-09-14 12:39:35
(#54) Ez az őszi tábor jól hangzik. Csak nem ártana minél hamarabb leszervezni, hogy hol és mikor legyen. (Esetleg getóópútriban megint? )
No, nekem nem lesz ősziszünetem, szóval maradok a fuckthatshitnél...
Ennél? Tudtam én hogy tetszik a Combi //muszájvolt//
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-09-11 19:21:07
No, nekem nem lesz ősziszünetem, szóval maradok a fuckthatshitnél, BENNE VAGYOOOK!!!*___* Ha már a nyáron nem sikerült még egyszer leugranunk, legalább most bepótoljuk.
Szuper lenne.
Szuper lenne.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-11 17:45:59
Hát ezt összepakoltad rendesen XD
Ősziszünet sanszos - ha addig nem hozok össze megint annyi lemaradást /mint szoktam/, hogy muszáLY végigrajzolni az egészet.
Ősziszünet sanszos - ha addig nem hozok össze megint annyi lemaradást /mint szoktam/, hogy muszáLY végigrajzolni az egészet.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-09-11 14:05:39
(#50) azon morfondíroztam vegyvédelmi előadás alatt, h lehetne csinálni majd vmikor megint egy fórumtábort. mer mér ne. meg mer lesz őszi szünet vmikor (szte luvluv) és az alatt is kell vmit csinálni. szóval össze lehetne írni h kinek mikor van, vagy csak annyit mondunk fuckthatshit és nem megyünk be pár napot, gimisek meg szereznek orvosi igazolást h gyíkká változtam, de már elmúlt. és akkor mindenki boldog lesz és táncikálunk, meg örülünk magunknak és megyünk bogácsra meg szórakoztatjuk egymást és még boldogabbak leszünk.
vélemény?
vélemény?
-
Szerk: ∂z 2009-09-11 14:07:13
Egy csaj Mondo-t szorongatva beszélget egy csávóval, akinek avarrejteki szimbólumos homlokpántja van és mindeközben az 1. számú Shippuuden opening szól. Másik emberünknek Narutos legyező jutott osztályrészről, és a fő téma is ez (a Naruto).
Nem lehet, hogy simán csak pár barát találkozott? Akár internetes haverok, akár egy kialakuló anime klub is lehetett.
avarrejteki szimbólumos homlokpántja van és mindeközben az 1. számú Shippuuden opening szól. Másik emberünknek Narutos legyező jutott osztályrészről, és a fő téma is ez (a Naruto).
am nem vágom
-
Szerk: ∂z 2009-07-23 21:28:32
beküldve: 2009-07-23 21:20:50
(#47) Szép estét! Ennél jobb helyet nem találtam mondandómnak. Annyi kínom van, hogy összefutottam Bükkszéken egy csoport fiatallal. És nem nem tudom hogy fórumtábor volt-e (biztos hogy tábor, és animés), de hogy valaki nem-e van/volt ott. Onnan lehet tudni, hogy anime tábor, hogy:
Egy csaj Mondo-t szorongatva beszélget egy csávóval, akinek avarrejteki szimbólumos homlokpántja van és mindeközben az 1. számú Shippuuden opening szól. Másik emberünknek Narutos legyező jutott osztályrészről, és a fő téma is ez (a Naruto).
Szerintem most nyáron már nem lesz. Idén ebből kimaradtunk.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.