ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtábor
hát nekem nem lesz, és idén nem tom megengedni magamnak azt a luxust hogy lelépek tanítás közben
ezért mondtam, h akit érdekel, az írja be, h mikó lesz nöki zünet
Újbuzik mindenütt
beküldve: 2009-09-14 12:39:35
(#54) Ez az őszi tábor jól hangzik. Csak nem ártana minél hamarabb leszervezni, hogy hol és mikor legyen. (Esetleg getóópútriban megint?
)
)No, nekem nem lesz ősziszünetem, szóval maradok a fuckthatshitnél...
Ennél? Tudtam én hogy tetszik a Combi
//muszájvolt//"Nem elég élni. Élni kell valamiért"
Szerk: Elnar 2009-09-11 19:21:07
No, nekem nem lesz ősziszünetem, szóval maradok a fuckthatshitnél, BENNE VAGYOOOK!!!*___* Ha már a nyáron nem sikerült még egyszer leugranunk, legalább most bepótoljuk.
Szuper lenne.
Szuper lenne.
ふたなりはなんですか。わたしですよ~ XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-11 17:45:59
Hát ezt összepakoltad rendesen XD
Ősziszünet sanszos - ha addig nem hozok össze megint annyi lemaradást /mint szoktam/, hogy muszáLY végigrajzolni az egészet.
Ősziszünet sanszos - ha addig nem hozok össze megint annyi lemaradást /mint szoktam/, hogy muszáLY végigrajzolni az egészet.
"Nem elég élni. Élni kell valamiért"
beküldve: 2009-09-11 14:05:39
(#50) azon morfondíroztam vegyvédelmi előadás alatt, h lehetne csinálni majd vmikor megint egy fórumtábort. mer mér ne. meg mer lesz őszi szünet vmikor (szte luvluv) és az alatt is kell vmit csinálni. szóval össze lehetne írni h kinek mikor van, vagy csak annyit mondunk fuckthatshit és nem megyünk be pár napot, gimisek meg szereznek orvosi igazolást h gyíkká változtam, de már elmúlt. és akkor mindenki boldog lesz és táncikálunk, meg örülünk magunknak és megyünk bogácsra meg szórakoztatjuk egymást és még boldogabbak leszünk.
vélemény?
vélemény?
Újbuzik mindenütt
Szerk: ∂z 2009-09-11 14:07:13
Egy csaj Mondo-t szorongatva beszélget egy csávóval, akinek avarrejteki szimbólumos homlokpántja van és mindeközben az 1. számú Shippuuden opening szól. Másik emberünknek Narutos legyező jutott osztályrészről, és a fő téma is ez (a Naruto).
Nem lehet, hogy simán csak pár barát találkozott? Akár internetes haverok, akár egy kialakuló anime klub is lehetett.
avarrejteki szimbólumos homlokpántja van és mindeközben az 1. számú Shippuuden opening szól. Másik emberünknek Narutos legyező jutott osztályrészről, és a fő téma is ez (a Naruto).

am nem vágom
Újbuzik mindenütt
Szerk: ∂z 2009-07-23 21:28:32
beküldve: 2009-07-23 21:20:50
(#47) Szép estét! Ennél jobb helyet nem találtam mondandómnak. Annyi kínom van, hogy összefutottam Bükkszéken egy csoport fiatallal. És nem nem tudom hogy fórumtábor volt-e (biztos hogy tábor, és animés), de hogy valaki nem-e van/volt ott. Onnan lehet tudni, hogy anime tábor, hogy:
Egy csaj Mondo-t szorongatva beszélget egy csávóval, akinek avarrejteki szimbólumos homlokpántja van és mindeközben az 1. számú Shippuuden opening szól. Másik emberünknek Narutos legyező jutott osztályrészről, és a fő téma is ez (a Naruto).
Szerintem most nyáron már nem lesz. Idén ebből kimaradtunk.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
*hirtelen előbukkan Superman majd ráharap a golyóra, s olyan erővel köpi vissza ami még egy Shotgunnak is a becsületére válna*
*visszatér eredeti témájához*
Mikor lesz Tábor?
*visszatér eredeti témájához*
Mikor lesz Tábor?
Gravity is a habit that is hard to shake off.