Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kuroshitsuji
beküldve: 2014-07-05 18:30:24
(#56) Igen,mert a cirkuszos részt fogják feldolgozni,ami a mangába is benne van. Seiyuukról nem is beszélve....Szerintem Ono Daisuke itt is hozni fogja Sebastian cinikusan vicces formáját,aki mindig meg mondja a saját igazát.
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2014-01-16 15:00:30
(#55) Új Kuroshitsuji / Black Butler anime-sorozat bejelentve.
Gondolom remake, vagy teljesen figyelmen kívül hagyják a filler 2.évadot.
Gondolom remake, vagy teljesen figyelmen kívül hagyják a filler 2.évadot.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-09-11 20:27:18
(#54) Esetleg ha valakit érdekel, akkor nekem megvan az első 5 kötete japánul, de nekem nem kell, mert nem szeretem a sorozatot.
Cserélném angol nyelvű mangákra, esetleg japán To Love-RU kötetekre a 4.kötettől. (ha ez nincs meg, de berendelnéd hogy elcseréljük, akkor is irj, mert akkor mutatok linket. )
Cserélném angol nyelvű mangákra, esetleg japán To Love-RU kötetekre a 4.kötettől. (ha ez nincs meg, de berendelnéd hogy elcseréljük, akkor is irj, mert akkor mutatok linket. )
Mangát azt nagyon szeretem. Abba még nem csalódtam.
Nekem is brutálisan tetszik a manga.^^ Az 1. kötetet már beszereztem, és úgy mégjobb olvasni.
Még 1-2 kötet szeretnék megvenni,
de jelenleg az Attack on Titan az első
beküldve: 2013-09-10 21:15:46
(#52) Nem láttam a 2.évad ováit,mert kissé csalódtam benne. Egy teljesen új történetet láttam a részekben ,még is meg próbálták össze fűzni a két évadot. Ami számomra nem volt hiteles lezárás,de ha csak a 2.évadot veszem alapul akkor a vége számomra megrázó volt,néhány esetbe már súrolta a Yaoi határát. Elég csak ha a végét veszem alapul örökön öröké együtt. Nekem ez jött le belőle. Ha nem fanként vizsgálom akkor jót lehetett rajta szórakozni.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Szerk: Asako 2013-09-10 21:16:45
beküldve: 2013-09-09 17:59:56
(#51) Köszi a választ. Akkor az OVA-kat biztosan megnézem.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Nekem is ez tűnik logikusnak. Gondolom sokkolta volna Lizzyt, a cselédeket, Laut, ha kiderül, hogy démon lett. Ezért is utálom Aloist... xdd
Meg amúgy van 7 OVA-ja, majd azt is nézd meg, ha még nem tetted.
Az egyiknek az a címe, hogy 'Making of the Kuroshitsuji II". Na, az valami nagyon jó. szétröhögtem rajta magam
Szerk: Zoinberg 2013-09-09 17:21:36
beküldve: 2013-09-09 16:03:29
(#49) Most végeztem a 2.évaddal. A vége nekem nem világos.
Én erre gondolok.
Azért volt az odaírva, hogy Ciel meghalt, mert démonná váltzott? És azért ment el mert már nem tekintette magát embernek?
Én erre gondolok.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-03-22 15:27:21
(#48) Na igen, szerintem valami fantasztikusra rajzoltak meg minden karaktert *o*
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-11 11:37:19
(#47) beküldve: 2013-03-07 18:19:07
(#46) Én imádtam mind az első, mind a második évadot, bár a végére szegény Sebby kissé pórul járt. ^^" Ebben az animében sok mindent megtaláltam amit szeretek: poénok, helyes bishi, horror, rejtélyek, stb.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Szerk: Nao~chan 2013-03-07 18:19:55
beküldve: 2013-03-06 13:56:35
(#45) mangában szeretem,de az anime az nem érdekel
at the end,we all die alone
beküldve: 2010-10-29 15:49:25
(#44) Csak én fanyalgok, vagy más sincs elragadtatva a második sorozattól?
Valahogy nem ilyen értelmetlen katyvaszra számítottam.
De azért a vége jó lett.
Valahogy nem ilyen értelmetlen katyvaszra számítottam.
De azért a vége jó lett.
Még mindig jobb mint az első évad vége ( Vagyis kb utolsó 12 rész nem volt valami jó.)
Sőt kellemesen csalódtam az új szezonban :)
Szerintem meg pont az volt a jó, az első felét én untam és végig nem vágtam, hogy miért annyira klassz.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Ajaj, az első 2 rész elég nagy katyvasz lett... Mégis bejött ez a felébredés-téma.
Még mindig jobb mint az első évad vége ( Vagyis kb utolsó 12 rész nem volt valami jó.)