KANDA YUU: Várhatóan a nyári Conra.
ZOINBERG: És mikor jön ki a 2. kötete?
SOSO: Mikor lesz innen rendelhető a Darker than Black?
MANGAFAN WEBBOLT: Explorer-rel működik, de próbáld közvetlenül http://mangafan.hu/webbolt
HARUNO: Nekem se műnködik. Egy régebbi oldal linkel tudok felmenni. Átküldjem?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
Igen az, már csak a karaktér neve kéne.
És bocsi, tényleg elfelejtődött egy kicsit^^"
Some People Say, That I'm Crazy, But They Never Try To Understand Me, Some Others Say, That I'm Lazy, But No Matter Thats The Way I Am
beküldve: 2013-04-14 23:39:44
(#2021) Nem ismerős, de szerintem Cainis megfeletkezett a képről.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-04-13 16:14:19
(#2020) Yuri no Sono yori, Zenryaku?
"Annak ellenére, hogy a sérült tündérnek a földre kellett volna zuhannia… ő szárnyalt!"
beküldve: 2013-04-11 19:21:57
(#2019) 
Some People Say, That I'm Crazy, But They Never Try To Understand Me, Some Others Say, That I'm Lazy, But No Matter Thats The Way I Am
Igen.
A fiú, ki kezét-lábát vesztette, felállt és harcolt. A történet végén pedig visszaszerezte az eredeti testét, és gazdagabb lett egy acél szívvel. :) (Fullmetal Alchemist-Edward Elric)
Ha jól sejtem, akkor Road Kamelot és Tyki Mikk a D.Gray-manből
Btw: Nekem Road Kamelot volt a kedvencem ebből az animéből.
Btw: Nekem Road Kamelot volt a kedvencem ebből az animéből.
Szerk: Cainis 2013-04-11 18:58:45
Félreírtam, most már jó.
A fiú, ki kezét-lábát vesztette, felállt és harcolt. A történet végén pedig visszaszerezte az eredeti testét, és gazdagabb lett egy acél szívvel. :) (Fullmetal Alchemist-Edward Elric)
Én nem látok semmit...
Szerk: Cainis 2013-04-11 19:00:58
beküldve: 2013-04-11 18:36:46
(#2014) 
Remélem, nem túl nehéz
Szerk: Kanda Yuu 2013-04-11 18:45:43
Kukucska?
Igen

"Annak ellenére, hogy a sérült tündérnek a földre kellett volna zuhannia… ő szárnyalt!"
Jaaajj...
Vagy mikor Kukucska megtanul hegedűzni...
Mikor először adták animaxen... Csak néztem majd pár perc múlva áram lekapcs, eldőltem xDDD ilyet kitalálni!
Hogy is hívják őket?
Kukucska, hápi, toji, bóbita... Vagy valami hasonló
Vagy mikor Kukucska megtanul hegedűzni...
Mikor először adták animaxen... Csak néztem majd pár perc múlva áram lekapcs, eldőltem xDDD ilyet kitalálni!
Hogy is hívják őket?
Kukucska, hápi, toji, bóbita... Vagy valami hasonló
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!

Aki nem ismeri ezeket a nyomikat, annak nem volt gyerekkora T.T vagy már túl idős volt hozzá :P
Aranyos ez az anime,nekem tetszik,kedvenc részem amikor szindarabot adtak elő,az nagyon vicces volt.
at the end,we all die alone
Kukucska?
beküldve: 2013-04-10 20:26:51
(#2009)

Aki nem ismeri ezeket a nyomikat, annak nem volt gyerekkora T.T vagy már túl idős volt hozzá :P
Aha, megint te vagy xD