Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc filmek (amcsi, japán, vagy bármi más amit szeretsz :D)
Tegnap vettem meg boltban a Persona (Ingmar Bergman filmje) díszdobozos kiadását. 2090Ft volt ráírva és a kasszánál meglepődésemre 990Ft-ot kértek érte. Kíváncsi leszek hogy milyen lesz, még nem láttam csak olvastam róla.
Megnéztem port.hu-n mirő szól. Egyszóval; érdekes Majd várom a véleményt.
Elég elvontnak hangzik. Mondjuk az én ízlésem se semmi. Ken Park, Trainspotting, Lolita... Nem mondanám, hogy kedvencek, de szívesen néztem őket végig.
De a kedvenc filmjeim azok;
Ameli csodálatos élete
Forest Gump
Hullajó
Showgirls
Ponyvaregény
Született gyilkosok
Sátánka
Régi Star trek filmek
Újabbak közül az Avatar, Star trek, Zombiland... stb. több most nem jut az eszembe
(és még én vagyok fáradt, meg álmos )
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
Szerk: Ayumu89 2010-02-07 01:15:57
beküldve: 2010-02-06 23:20:28
(#64) Deppes Álmosvölgy legendája? Az tényleg jó! Huh a Pokolbólt látta valaki? Az is ott van! Hasfelmetszőről van benne szó!
Izgalmas krimi ^^ Vagy thriller, nem is igazán tudom, de inkább kriminek mondanám mint thrillernek vagy horrornak. Bár lehet hogy csak nekem nem tűnik horrorisztikusnak. Horrorfilmeken edződtem ^^
Izgalmas krimi ^^ Vagy thriller, nem is igazán tudom, de inkább kriminek mondanám mint thrillernek vagy horrornak. Bár lehet hogy csak nekem nem tűnik horrorisztikusnak. Horrorfilmeken edződtem ^^
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-02-06 22:21:38
(#63) byebye
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
oké viccesek a régi disney-k
Az tuti
Nah de jóéjt, mert még olvasnom is kell
(hülye kötelezők...)XD
Sasaki meg időközben nevet és képet váltott
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Crimson Moon 2010-02-06 22:19:47
beküldve: 2010-02-06 22:12:45
(#61) oké viccesek a régi disney-k
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-06 22:12:54
ez az álmosvölgy mese nagyon ott vanXD
basszus... nekem olyan szar a netem XD h egyáltalán nem tok nézni semmilyen viedót egyik szülőmnél... de majd jövő héten mikor apámnál leszek ígérem megnéezm mert endem is érdekel
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-06 22:06:53
(#59) ez az álmosvölgy mese nagyon ott vanXD
beküldve: 2010-02-06 21:55:19
(#57) XD akkor most mindenkinek Boldog Szülinapot DD X'D Ez csak a véletlen műve
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Én meg márc. 23.-án!
HÁT EZ POÉN!!XD
De komolyan, ilyen nincs!
HÁT EZ POÉN!!XD
De komolyan, ilyen nincs!
Szerk: Crimson Moon 2010-02-06 21:55:47
beküldve: 2010-02-06 21:52:47
(#55) köszönöm boldog szülinapot nekünk
ez komoly??!! de nagy X'D
én márc 22.én születtem XD
beküldve: 2010-02-06 21:48:08
(#52) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Crimson Moon 2010-02-06 21:48:19