Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc filmek (amcsi, japán, vagy bármi más amit szeretsz :D)
beküldve: 2010-02-06 21:01:38
(#20) Doki: Avatar tényleg jó Yoroi: már megint egyetértünk
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Yoroi 2010-02-06 20:17:53
beküldve: 2010-02-06 20:09:57
(#18) Most az Avatar tetszik a legjobban, 3D- ben láttam, zeneileg, képileg és történetileg is jól sikerült. Megérdemelne 1-2 oscart a 9- ből :)
beküldve: 2010-02-06 19:59:28
(#17) Nem bántásképp, de én ha már a szlogenjüket meghallom fejvesztve menekülök a másik szobába Inkább Jóbarátok és 2 pasi meg egy kicsi
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-06 19:49:04
(#16) Sok jó film van nem szeretném mindet felsorolni.
De a csak 2 (nem japán) jó sorozat van:
-Barátok Közt
-Jóban Rosszban
De a csak 2 (nem japán) jó sorozat van:
-Barátok Közt
-Jóban Rosszban
Szerk: baniaa3 2010-02-06 19:49:54
jó film?
Az nem kifejezés! ÁLLATI jó!
Ez az eddig látott filmeim közül a legeslegeslegjobb.
Az nem kifejezés! ÁLLATI jó!
Ez az eddig látott filmeim közül a legeslegeslegjobb.
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-02-06 18:12:53
(#14) Épp az előbb néztem meg a Sherlock Holmes-t. Tetszett, jó film!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
beküldve: 2010-02-06 17:57:03
(#13) Tegnap vettem meg boltban a Persona (Ingmar Bergman filmje) díszdobozos kiadását. 2090Ft volt ráírva és a kasszánál meglepődésemre 990Ft-ot kértek érte. Kíváncsi leszek hogy milyen lesz, még nem láttam csak olvastam róla.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-02-04 06:33:17
(#12) beküldve: 2010-02-03 19:26:04
(#11) Wááá!
Constantine a démon vadász! Az valami eszméletlen jó film Aki tudja nézze meg! Benne van a top10 kedvenc filmemben :)
Constantine a démon vadász! Az valami eszméletlen jó film Aki tudja nézze meg! Benne van a top10 kedvenc filmemben :)
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
Igazából nem vagyok valami filmezős ;D Inkább elolvasok valamit... Azt vettem észre hogy amikor a könyv után jön a film akkor borzasztóan le tudja rombolni az illúziót, amit én fölállítottam vizuálisan magamnak a könyv olvasása közben ha rosszul sikerül. Ezért távol maradok a könyvből készült filmektől. Kivételek persze vannak ;D
na ja, a könyv után nem jó megnézni a filmet. :S Am Avatar tényleg frankó film volt, kár hogy 3D-ben nem láttam.
Jaja azt a Takent 3. típusú emberrablásoknak fordították. Nekem nagyon tetszik.
Mert pl ezt a sorozatot nem húzzák nyúzzák, hogy még kicsavarjanak belőle. Nem szeretem amikor már erőltetett vmi. Pl Hercules és Xena sorozatok. Elején baromi jó aztán már nagyon kifordult :S
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-01-12 22:11:31
(#9) mert Johnny Depp akarta, meg gondolom tovább is van a sztori. Ha lenne belőle könyv szívesen elolvasnám... Ma láttam az Ollókezű Edwardot is
A Karib-tenger kalózai még a legjobbak között van amiket láttam ;D Csak azt nem értem, hogy mért folytatják ha egyszer komplett vége van... de azért megnézem ;D
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2010-01-12 22:06:57
(#7) egyetértek veled, én például bevallottan Daniel Radcliffe-gyűlölő vagyok. De a Darre Shan-sorozat is jobb könyvben, mint filmen. Viszont a Karib-tenger kalózait vagyon szeretem, már várom a 4. részt
beküldve: 2010-01-12 22:02:18
(#6) Igazából nem vagyok valami filmezős ;D Inkább elolvasok valamit... Azt vettem észre hogy amikor a könyv után jön a film akkor borzasztóan le tudja rombolni az illúziót, amit én fölállítottam vizuálisan magamnak a könyv olvasása közben ha rosszul sikerül. Ezért távol maradok a könyvből készült filmektől. Kivételek persze vannak ;D
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2010-01-12 22:04:09