Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc filmek (amcsi, japán, vagy bármi más amit szeretsz :D)
Depp minden filmben jó Sweeney Todd?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ne mondd, Johnny Depp állati színész!
A charlie és a csokigyárban felejthetetlent alakított
A charlie és a csokigyárban felejthetetlent alakított
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Crimson Moon 2010-02-06 21:37:53
beküldve: 2010-02-06 21:35:54
(#33) Hmm, mondod ezt annak aki egy nap alatt megnézte mind a 3 karib-tengert, és mikor a végére ért előlről kezdte...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Jah, sajna...
Pedig annyira cuki XD
már egy csomóan veszik fel a vele díszített cuccokat, amikor meg megkérdezem, hogy ki-mi az, nem tudják
Pedig annyira cuki XD
már egy csomóan veszik fel a vele díszített cuccokat, amikor meg megkérdezem, hogy ki-mi az, nem tudják
beküldve: 2010-02-06 21:34:25
(#31) megmondjuk én azokat a filmeket is szeretem amibe Johnny Depp szerepel, a legutóbb a félelem és reszketés Las Vegasban láttam rohadt poén na meg elvont film
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-06 21:33:39
(#30) divatikont csináltak belőle
beküldve: 2010-02-06 21:33:04
(#29) Jaj, Jack a csontváz...
Az egyik kedvenc figurám!
Az egyik kedvenc figurám!
beküldve: 2010-02-06 21:32:56
(#28) meg kéne szerezni az összes filmjét eredeti dvd-n... mondjuk nekem a kedvencem az Álmosvölgy Legendája
beküldve: 2010-02-06 21:31:43
(#26) jaja DDD azok is rohadt jók
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-06 21:31:00
(#25) És a Nagy hal meg Ollókezű Edward... Edward...
Nekem a Charlie és a csokigyár az egyik kedvenc filmem!
Persze az animációs filmei is nagyon jók:
rém-rom, a halott menyasszony, stb...
Persze az animációs filmei is nagyon jók:
rém-rom, a halott menyasszony, stb...
Szerk: Crimson Moon 2010-02-06 21:31:21
beküldve: 2010-02-06 21:29:34
(#23) Annyira jóók imádom őket Nightmare Before Christmas és Corpse Bride nah meg ugye ott vanna a filmje is mint a Beetlejuice, Charlie és a csokigyár stb mind1ik annyira jó D
Természetes, hogy Tim Burton filmjei *-*
TESTVÉREM!!!
beküldve: 2010-02-06 21:23:00
(#21) Természetes, hogy Tim Burton filmjei *-* alig várom már az Alice in the Wonderlandet D