Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc filmek (amcsi, japán, vagy bármi más amit szeretsz :D)
Farkas verhetetlen
Hé, nekem is Farkas a kedvencem.
(Ami nálam nagyon különös, mert nekem általában a gonik szoktak bejönni , v ha nem a gonik akkor valaki olyan aki hamar meghal. )
Szerintem ,aki látta annak mind Farkas jön be. Meg ha úgy vesszük ő gonosznak indult.
Örülnék egy folytatásnak, mert olyan nyitott lett a vége
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Farkas verhetetlen
Hé, nekem is Farkas a kedvencem.
(Ami nálam nagyon különös, mert nekem általában a gonik szoktak bejönni , v ha nem a gonik akkor valaki olyan aki hamar meghal. )
-
Szerk: C-san 2010-12-29 06:11:09
Igen, engem is ez fogott meg benne, nincs agyoneffektusozva mégis nagyon ötletes és ami a lényeg humoros....Farkas verhetetlen
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
És mi fogott meg a Tizedik királyságban?
Nem is tudom... Egyszerűen bejött és kész!
De ha mégis mondani kellene valamit, akkor talán az, hogy a jól ismert grimm meséket új változatban láthattuk...
Na és persze a poénok is jók voltak.
Na és téged mi fogott meg benne?
Rocky, Rambo... no comment
-
Szerk: C-san 2010-12-28 07:08:42
beküldve: 2010-12-27 22:35:15
(#106) nekem a Rocky és a Rambo filmek a kedvenceim...Szigorúan az anime után!
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
És mi fogott meg a Tizedik királyságban?
ok lár mer egy fiatal sárkány van benne és köpni tanul XD
Az nem a 2.-ban van?
A Tizedik királyság nálam is rangos helyen van még a kedvencek között is
A listámat kiegészítenném még néhánnyal azok közül amiket most karácsonyra kaptam :
Perzsia hercege
Az utoló léghajlító
Varázsló tanonc
-
Szerk: C-san 2010-12-25 07:51:46
beküldve: 2010-12-24 20:27:17
(#103) Hát nekem a Sárkányszívből csak az első rész tetszett, de az nagyon.
Van aki látta már a Tizedik királyságot?! Ennek nagyon örülök, kevesen ismerik, nálam mindig is a dobogó legfelső fokán fog állni
Van aki látta már a Tizedik királyságot?! Ennek nagyon örülök, kevesen ismerik, nálam mindig is a dobogó legfelső fokán fog állni
Azt még nem láttam, sajna
ok lár mer egy fiatal sárkány van benne és köpni tanul XD
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
Szerk: C-san 2010-12-24 06:38:14
kiegészíteném még néhány tétellel az előző listámat:
Sárkányszív 1-2
Sárkányszív 1-2
a 3. nem tetszett?
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
beküldve: 2010-12-24 06:16:00
(#99) kiegészíteném még néhány tétellel az előző listámat:
A múmia 1-3
Az ötödik elem
Tizedik királyság
Balszerencse áradása
Karib tenger kalózai
Sárkányszív 1-2
Tintaszív
Sárkányok háborúja
Waterworld
13. harcos
Trója
Skorpió király 1-2
Álarc
I.e 10 000
Ha eljön Joe Black
A sziget
Időgép
Szállító 1-2
Wasabi
Asterix filmek
A boszorlány-hegy
MIB 1-2
Yamakasi
...stb, stb
A múmia 1-3
Az ötödik elem
Tizedik királyság
Balszerencse áradása
Karib tenger kalózai
Sárkányszív 1-2
Tintaszív
Sárkányok háborúja
Waterworld
13. harcos
Trója
Skorpió király 1-2
Álarc
I.e 10 000
Ha eljön Joe Black
A sziget
Időgép
Szállító 1-2
Wasabi
Asterix filmek
A boszorlány-hegy
MIB 1-2
Yamakasi
...stb, stb
-
Szerk: C-san 2010-12-24 06:17:56
Ja, a jó, élőszereplős Disney cuccok közül kifelejtettem még a Dokik sorozatot is.
Dz :3
A régi Star Wars-ok viszont legalább 1000x izgalmasabbak mint az újak
Dz :3
A régi Star Wars-ok viszont legalább 1000x izgalmasabbak mint az újak
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-12-23 12:54:39
beküldve: 2010-12-23 10:52:43
(#97) Top 3
1. Tron: Legacy
2. Karib Tenger Kalózai (all)
3. Resident Evil: Afterlife
Néhány szó a Tron-ról:
nagy jó film lett. A 3D-s kamerázás már nem csak az, hogy a képedbe tolnak mindent, hanem mélysége is van a filmnek. Ez az a film, ami nálam elérte az első helyezést, mert, eddig még konkrétan az első kedvenc, az nem volt "annyira" első, de neki sikerült. Zene kiváló, dáft pánk láv, mit mondjak még? Szereplők is nagyon jók. Azt hiszem, ennyi.
1. Tron: Legacy
2. Karib Tenger Kalózai (all)
3. Resident Evil: Afterlife
Néhány szó a Tron-ról:
nagy jó film lett. A 3D-s kamerázás már nem csak az, hogy a képedbe tolnak mindent, hanem mélysége is van a filmnek. Ez az a film, ami nálam elérte az első helyezést, mert, eddig még konkrétan az első kedvenc, az nem volt "annyira" első, de neki sikerült. Zene kiváló, dáft pánk láv, mit mondjak még? Szereplők is nagyon jók. Azt hiszem, ennyi.
,,Hitler fején ugrálok!"
Mondjuk a Karib-tenger Kalózai film sorozat az nem volt rossz. A Perszia Hercegét is meg lehetett nézni egyszer.
Meg az új Tron filmre is azt mondják egész jó lett.
Na meg a 4. Karib-tenger filmre is kíváncsi leszek (csak az a buzeráns ne lenne benne a H.S.M.-ből :P)
Meg az új Tron filmre is azt mondják egész jó lett.
Na meg a 4. Karib-tenger filmre is kíváncsi leszek (csak az a buzeráns ne lenne benne a H.S.M.-ből :P)
Ó, a Karib tenger.....ki is hagytam. Én nagyon szeretem őket. Igaz a 2. és 3.-at kicsit túlzásba vitték. Azon már látszott, hogy nagyon rámentek a látványra.
A 4.re meg én is kíváncsi vagyok.
A Tronról én nagyon vegyes véleményeket hallottam.
Balus spoileres megjegyzéséhez csatlakoznék
és TCari véleményével is abszolút egyetértek