Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc filmek (amcsi, japán, vagy bármi más amit szeretsz :D)
beküldve: 2013-03-24 22:58:05
(#170) Az én kedvenc filmjeim a Step Up-ok. Az animéknél csak egy dolgot szeretek jobban, imádok táncolni. Hip-Hop, Elektro, de legfőképpen a Break. És a Step Up-okban mind megvan
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
[Link]
Az egyik kedvenc filmem alternatív nyitó képsora. Akárhányszor végignézem, mindíg libabőrös leszek ezektől a képsoroktól, és a zenétől. Hátborzongató.
[Link]
Másik kedvenc filmemből, az egyik kedvenc jelenetem, ismét csak hátborzongató zenével. Imádom :)
Az egyik kedvenc filmem alternatív nyitó képsora. Akárhányszor végignézem, mindíg libabőrös leszek ezektől a képsoroktól, és a zenétől. Hátborzongató.
[Link]
Másik kedvenc filmemből, az egyik kedvenc jelenetem, ismét csak hátborzongató zenével. Imádom :)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2013-03-24 22:50:38
Sok esetben az a baj a filmekkel, hogy ha az első pár réssznek sikere van, akkor a többit többnyire már összecsapják.
Na meg az is a legtöbb esetben megvan, hogy ha egy könyv alapján készítenek filmet, akkor az tuti, hogy rosszabb lesz mint a könyv.
Na meg az is a legtöbb esetben megvan, hogy ha egy könyv alapján készítenek filmet, akkor az tuti, hogy rosszabb lesz mint a könyv.
ezzel én is így vagyok
at the end,we all die alone
Én a Harcosok klubjával voltam úgy (meg még sok mással is) például, hogy előbb sikerült a filmet látnom, és utána olvastam csak a könyvet. Nagyon más mind a kettő, de szerintem azon kevés adaptációk közé tartozik ez is, amit jól át sikerült adni. Vannak jó nagy eltérések a kettő között, de igazából csak annyi, hogy a film, az jóval pörgősebb, a könyv viszont inkább filozófikusabb, sokkal jobban rámegy arra, hogy elgondolkoztassa az embert, az anyagi dogokról.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Sok esetben az a baj a filmekkel, hogy ha az első pár réssznek sikere van, akkor a többit többnyire már összecsapják.
Na meg az is a legtöbb esetben megvan, hogy ha egy könyv alapján készítenek filmet, akkor az tuti, hogy rosszabb lesz mint a könyv. Én már sokszor jártam úgy, hogy olvastam egy könyvet aztán abból kiindulva alig vártam, hogy lássam a filmet és utána hatalmas csalódás volt az egész.
Na meg az is a legtöbb esetben megvan, hogy ha egy könyv alapján készítenek filmet, akkor az tuti, hogy rosszabb lesz mint a könyv. Én már sokszor jártam úgy, hogy olvastam egy könyvet aztán abból kiindulva alig vártam, hogy lássam a filmet és utána hatalmas csalódás volt az egész.
-
Osztom a véleményedet. Az új trilógia eltörpül a régi mellett, max látványban múlja fölül, de az meg nem jelent semmit.
Hát igen nekem is a Ghoston kívül van még jó pár a kedvenc filmeim között ami öregebb 10 évnél. De engem nem érdekel hogy valami régi ha egyszer bejövősnek tartom^^ Meg a régiek közül sok dolog lehet jobb az újaknál.
Ha már filmnél tartunk: Akkor példának mondanám a Star Wars sorozatot. Igazából nem vagyok nagy Star Wars rajongó, de mivel alapmű, láttam az összes részét, és megállapítottam, hogy szerintem a régi 3 rész élvezhetőbb mint az újonnan készített 3 rész (ez utóbbiban csak a látványeffektek jobbak és ennyi).
Ha már filmnél tartunk: Akkor példának mondanám a Star Wars sorozatot. Igazából nem vagyok nagy Star Wars rajongó, de mivel alapmű, láttam az összes részét, és megállapítottam, hogy szerintem a régi 3 rész élvezhetőbb mint az újonnan készített 3 rész (ez utóbbiban csak a látványeffektek jobbak és ennyi).
-
Szerk: C-san 2013-03-24 21:33:09
Az nem számít hogy milyen régi egy film, ha van aki még mindíg örömét leli benne. Az én kedvenceim mind több, mint tíz évesek évesek :P
2001: Űrodüsszeia (1968), Sztalker (1979), The wall (1982), Harcosok klubja (1999), Pillangó (1973), és még van egy jó pár elég öreg darab, amit akármikor meg tudok nézni újra, és újra.
2001: Űrodüsszeia (1968), Sztalker (1979), The wall (1982), Harcosok klubja (1999), Pillangó (1973), és még van egy jó pár elég öreg darab, amit akármikor meg tudok nézni újra, és újra.
Szerk: A Márk 2013-03-24 21:15:19
beküldve: 2013-03-24 21:07:04
(#162) Tegnap néztem meg megint a Ghost c. filmet. Tudom már egy kicsit régi, de attól még én még mindig imádom
-
Szerk: C-san 2013-03-24 21:12:37
beküldve: 2013-03-24 20:45:32
(#161) beküldve: 2013-03-23 19:12:23
(#160) nálam túl sokszor ._. el vagyok átkozva x) bezzeg ha animét nézek nem hal meg a lejátszó >.> érdekes...
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-23 19:00:11
(#159)
Szerk: JaakuHebi 2013-03-23 19:00:47
beküldve: 2013-03-23 18:56:54
(#158) Ilyen nincs... elkezdtem nézni a Démoni dobozt, erre megáll... utálom a netem.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-23 18:35:16
(#157) Egy Dzsinnt zárnak 1 tűzopálba,és aki felszabadítja annak teljesül 3 kívánsága,de ennek ára is van.Amíg nem találja azt aki felszabadította,addig teljesíti azok egy kívánságát akik megkérik,de ez a lelkükbe kerül.Nagyából ennyi.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
at the end,we all die alone
Nem ismerem. Miről szól?