Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc filmek (amcsi, japán, vagy bármi más amit szeretsz :D)
beküldve: 2011-06-07 15:44:16
(#140) Én ma láttam suliban a Facebook filmet. Nekem nem naon jött be. Na meg én figyeltem, de akkor se fogtam fel h mi a facebook lényege meg h miért volt jó azt megcsinálni:/
-
beküldve: 2011-05-08 09:19:56
(#139) Ugyanmár előbb-utóbb mindent le lehet tö... öhm, akarom mondani meglehet venni dvd-én, tehát valszeg ezt is majd.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
-
Szerk: Moderátor 2011-06-11 14:32:32
Mármint a Thort ?
Csak mert ha azt a Westendbe 3Dbe nem is játszák.
Csak mert ha azt a Westendbe 3Dbe nem is játszák.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Moderátor 2011-06-11 14:31:44
beküldve: 2011-05-07 13:31:41
(#136)
Szerk: Namonaki-sama 2011-05-07 13:32:24
Viszont (nem görög mitológiai de)ajánlom Neked aThor-t.Most játszák a moziba.
Ennek sajna eddig csak az ajánlóját láttam, de tervezem h megnézem majd.
-
beküldve: 2011-05-07 10:40:49
(#134) Én már láttam, nagyon tetszett és többször is megnéztem.Jövőre Mo.-n is lesz a 2. része. :)
Én is imádom a Görög mitológiát bár ezt még nem láttam.
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-05-07 05:38:24
(#132) Látta valaki a Villamtolvajt?
Én tegnap láttam elöszőr, hát az valami óriási az a film. Főleg mivel én annyira oda vagyok a görög mítoszokért, most tetszett h ezt modern köntösbe láthattam (bár pár dologba ha nagyon akarnék tudnék belekötni, de ez most lényegtelen).
Én tegnap láttam elöszőr, hát az valami óriási az a film. Főleg mivel én annyira oda vagyok a görög mítoszokért, most tetszett h ezt modern köntösbe láthattam (bár pár dologba ha nagyon akarnék tudnék belekötni, de ez most lényegtelen).
-
Én se gondoltam volna, hogy a Shilla ilyen jó lesz. Ebben ismertem meg Kim Nam Gil-t nagyon tehetséges fiatalember.
A legutolsó sorozatában a Bad Guy-ban is nagyon nagyot alakít, aki fogékony a drámára, a bosszúra és aegy kis szerelmi háromszögre, annak ajánlom
Itt a trailer-e
[Link]
A legutolsó sorozatában a Bad Guy-ban is nagyon nagyot alakít, aki fogékony a drámára, a bosszúra és aegy kis szerelmi háromszögre, annak ajánlom
Itt a trailer-e
[Link]
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Nem láttam, és nem is ismerem, de utána nézek majd.
Sorozatok közül én most a Walking Dead-et nézem.
Sorozatok közül én most a Walking Dead-et nézem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Azt még nem láttam, de a filmek nem állnak hozzám közel, sorozat párti vagyok. Shillát láttad? Sajnos most minden véres jelenet ki volt belőle vágva, de leadják majd vágatlanul is.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Az én kedvenc történelmi filmem, ami számomra teljesen szívszorító, az a Ryan közlegény megmentése (nem vicc! XD).
Imádom azt a filmet.
Mikor haverommal beszélgettünk róla, ő azt mondta hogy egyszer nézhető film, mire én majdnem megkérdeztem tőle, hogy megüssem e XD
Imádom azt a filmet.
Mikor haverommal beszélgettünk róla, ő azt mondta hogy egyszer nézhető film, mire én majdnem megkérdeztem tőle, hogy megüssem e XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-02-03 17:17:39
(#127) A Shilla királyság ékköve: Legjobb történelmi dráma amit 30 év alatt láttam. Izgalmas, fordulatos, szívszorító. Könnyen rabul ejti az embert.
[Link]
[Link]
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Neeeeeeem! Nagy tévedésben tetszik lenni! XD (vagy csak én fejeztem ki rosszul magam, bár ez a valószínűbb szerintem)
Láttam a Forest Gumpot, és az az egyik kedvencem. Nagyon imádom Tom Hanks-et és a filmjeit.
Imádom amit Forrestként leművel. A "Dean hadnagy! Hoztam fagylaltot!" szállóige köztem, és barátnőm között például XD
Amúgy a Jurassic Parkot én is nagyon szeretem, de a harmadik része nagy csalódás volt számomra, az első rész zsenialitása után. Sőt, meg merem kockáztatni, hogy már a második rész sem ütött akkorát (bár az is jó volt azért).
Láttam a Forest Gumpot, és az az egyik kedvencem. Nagyon imádom Tom Hanks-et és a filmjeit.
Imádom amit Forrestként leművel. A "Dean hadnagy! Hoztam fagylaltot!" szállóige köztem, és barátnőm között például XD
Amúgy a Jurassic Parkot én is nagyon szeretem, de a harmadik része nagy csalódás volt számomra, az első rész zsenialitása után. Sőt, meg merem kockáztatni, hogy már a második rész sem ütött akkorát (bár az is jó volt azért).