Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc filmek (amcsi, japán, vagy bármi más amit szeretsz :D)
beküldve: 2013-03-23 18:14:12
(#155) Halálosztó első része.
A második is nagyon jó.
A második is nagyon jó.
at the end,we all die alone
Mi volt az?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-23 17:53:14
(#153) Nem is olyan rég volt a tévében a kedvenc horrorfilmem,megnéztem,bár megvan dvd-n.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-03-23 17:54:59
beküldve: 2013-03-07 16:33:10
(#152) Nemrég néztem meg a Lány és a farkas c. filmet, kb. negyedszerre... Imádom
Sok kedvenc filmem, élő szereplős anime-filmem van, de gondolom senki sem kíváncsi egy egész oldalas felsorolásra... >.<
Sok kedvenc filmem, élő szereplős anime-filmem van, de gondolom senki sem kíváncsi egy egész oldalas felsorolásra... >.<
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-04 20:28:44
(#151) Nekem a Nana film meg a Death Note film tetszet idág a leg jobban D
Brigi :)
beküldve: 2013-03-04 18:21:06
(#150) Új kedvencem: A harcosok klubja. Most láttam először, de úgy érzem hogy sokat vesztettem vele, hogy korábban nem volt hozzá szerencsém.
Mondjuk ezzel, hogy erről beszélek, rögtön megszegtem az első két szabályt (a film ismerői tudják miről beszélek : D)
Életem talán legmeghatározóbb filmélménye volt annak idején a Harcosok klubja (leszámítva persze az eredeti Star Wars-trilógiát, de az az én szememben már felülemelkedett a film fogalmán ). Alapjaiban változtatta meg a filmekről alkotott elképzeléseimet és úgy általában véve a világképemet is. Ezt még semmilyen más mozgóképes alkotásnak nem sikerült elérnie.Mondjuk ezzel, hogy erről beszélek, rögtön megszegtem az első két szabályt (a film ismerői tudják miről beszélek : D)
Jó is, hogy eszembe juttattad, már nagyon régen láttam, ideje lenne újranéznem a közeljövőben
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
beküldve: 2012-06-30 18:04:46
(#148) Kb. 10 éve láttam elösszőr a Mr. Baseball-t. Tom Selleck ( Magnum ) a főszereplő. Egy kiégett Baseball játékost játszik, akit eladnak egy Japán baseball csapatnak. Eleinte nehezen megy a beilleszkedés, de aztán megismerkedik egy lánnyal és javulnak a dolgok. Mindenkinek ajánlom. Én nagyon rég óta próbáltam megszerezni. És végre 1 hónappal ezelött sikerült, DVD-ben.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Nos, a Watchmen képregényt még biztos nem olvastam, bár a filmben se vagyok biztos igazság szerint. Az viszont egyértelmű, hogy a Marvel a jobb. Az utóbbi időben (a The Dark Knight-on kívül), nem is volt igazán jó DC-s film.
Szerk: Aizen2 2012-06-30 10:03:20
A Marvelt én is jobban szeretem, mint a DC-t, viszont azt bánom a leginkább, hogy a Watchmen filmet úgy elbaszták. A képregény zseniális, a film viszont elég gyenge lett.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2012-06-29 21:27:37
(#145) Nem rég néztem meg a Bosszúállókat. Aki tudja nézze meg, a legjobb, szuperhősös kategóriában.
Amit meg várok az a The Dark Knight Rises. Az az egyetlen szuperhősös film a DC-nél, ami talán odaverheti a Bosszúállókat.
Amit meg várok az a The Dark Knight Rises. Az az egyetlen szuperhősös film a DC-nél, ami talán odaverheti a Bosszúállókat.
Szerk: Aizen2 2012-06-29 21:29:13
beküldve: 2012-06-29 20:36:54
(#144) Új kedvencem: A harcosok klubja. Most láttam először, de úgy érzem hogy sokat vesztettem vele, hogy korábban nem volt hozzá szerencsém.
Mondjuk ezzel, hogy erről beszélek, rögtön megszegtem az első két szabályt (a film ismerői tudják miről beszélek : D)
beküldve: 2011-10-23 19:51:32
(#143) Halli tudtok valamit erről a filmről hogy mikor jelenik meg vagy ilyesmi hogy meg jelent-e már USA-ban? ha igen akkor itt mikor fog warrior's heart lécci írjatok mert az egyik barátnőm márt fél éve ezen rágódik .... -.-
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2011-07-29 21:27:44
(#142) Most néztem meg nemrég az Ópium-Egy elmebeteg nő naplója című filmet.
Csáth Géza életrajzán alapuló film.
Amint hallottam a létezéséről, rögtön felkeltette az érdeklődésemet, mivel Csáth Géza műveiért nagyon oda vagyok mostanában.
A mű, amerikai, magyar koprodukció.
Nekem nagyon tetszett, mert végig elég nyomasztó hangulata volt, és mostanában nagyon szeretem az ilyen filmeket.
Egy pszichológus (Brenner József (Csáth Géza valódi neve)), és egy elmebeteg nő titkolt/tiltott kapcsolatáról szól.
A végén bekövetkező tragédia már a film elejétől sejthető.
Nem egy könnyen emészthető mű, de nekem nagyon bejött, mert az egyik kedvenc írómról szólt.
Csáth Géza életrajzán alapuló film.
Amint hallottam a létezéséről, rögtön felkeltette az érdeklődésemet, mivel Csáth Géza műveiért nagyon oda vagyok mostanában.
A mű, amerikai, magyar koprodukció.
Nekem nagyon tetszett, mert végig elég nyomasztó hangulata volt, és mostanában nagyon szeretem az ilyen filmeket.
Egy pszichológus (Brenner József (Csáth Géza valódi neve)), és egy elmebeteg nő titkolt/tiltott kapcsolatáról szól.
A végén bekövetkező tragédia már a film elejétől sejthető.
Nem egy könnyen emészthető mű, de nekem nagyon bejött, mert az egyik kedvenc írómról szólt.
beküldve: 2011-06-07 16:58:25
(#141) Hát elmagyarzni nem tudom mi a jó a facebookban,mert semmi,ha nem lennék fenn,úgy is simán élnék.Csak szeretek közösségi oldalak tagja lenni,és rengeteg embert ismertem meg onnan,később személyesen is,akikkel máig jóban vagyunk^^
(a filmet még nem láttam )
(a filmet még nem láttam )
Miya^^Neko-chan^^