Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc filmek (amcsi, japán, vagy bármi más amit szeretsz :D)
Ez is nagy segítség volt, köszi! :)
Azért ha valaki tud még mondani címeket, ne kíméljen! : D
Azért ha valaki tud még mondani címeket, ne kíméljen! : D
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2013-05-06 12:17:43
Valaki tudna nekem mondani olyan életrajzi filmeket, amik zenészekkel foglalkoznak?
Olyanokra gondolok, mint pl:
-Sid és Nancy (Sid Vicious)
-Falko: Az ördögbe is, még élünk (Falko)
-A nyughatatlan (Johnny Cash)
-The Doors (Jim Morrison)
Ezekhez hasonlót keresek.
Cadilac Records - Csillogó fekete lemezek
Ray (Ray Charles)
Kopaszkutya (Hobo Blues Band)
La Bamba (Richie Valens)
Piaf/La Vie en Rose
Violeta: Köszönet az életnek (Violeta Parra)
The Runaways
A zongorista
Bird (Charlie Parker)
Control (Jan Curtis)
I'm not there (Bob Dylan)
No distance left to run (Blur)
Én ennyit ismerek, meg néhány komolyzeneit, remélem, azért segítettem. =)
beküldve: 2013-05-06 00:37:38
(#213) Valaki tudna nekem mondani olyan életrajzi filmeket, amik zenészekkel foglalkoznak?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2013-05-06 00:38:23
beküldve: 2013-04-17 14:52:19
(#212) at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-17 15:16:03
beküldve: 2013-04-16 18:18:04
(#211) Én már nagyon elcsépeltnek tartom, hogy minden második horror kézi kamerával készül mostanában. Mondjuk a Paranormal Activity 1, és 3, meg a Cloverfield, na meg ezeknek a filmeknek az alapja, a Blair Witch tetszettek.
Szerk: A Márk 2013-04-16 15:18:28
beküldve: 2013-04-15 19:30:21
(#209) Most néztem meg a Grave Encounters című filmet.Nagyon tetszett,szeretem a kézikamerás filmeket.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-15 19:37:44
Ez már benne volt az eredeti, 1981-es változatban is. Úgy látszik, jó ötletnek tartották, hűnek maradni az eredetihez.
nagyon várom már hogy moziba kerüljön nálunk
Áhh.. hogy mertek ti este kimenni wc-re!?
Néztem ismertetőt... De...Egy
fa megerőszakolja a csajt.
[OFF]... azt meg hogy? Jobb kérdés hogy tudták ezt kitalálni! Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2013-04-14 14:04:44
beküldve: 2013-04-14 11:19:03
(#206) Én a Pacific rimre (a magyar címe, azt hiszem Tűzgyűrű) leszek kíváncsi. A trailer alapján már le is vontam igazából a következtetést: tipikus hollywood-i film lesz. Látványos, mint az állat, valami eszméletlenül sablonos történettel. Ha kijön, akkor tuti hogy megnézem, de az igazat megvallva, nem várok tőle semmi különösebben jót. Így voltam a Felejtéssel is, és még így is csalódtam. Az a szerelmi szál, hogy miért kellett bele? Kicsit annyira erőltetettnek éreztem, mint a Karib Tenger Kalózai 4-ben, ami volt a sellő, és Chase doki között.
További kritika: nemrég haverokkal összeültünk megnézni egy filmet, és akárhogy is könyörögtem, akárhogy siránkoztam, végül úgy döntöttek, erőfeszítéseim ellenére, hogy a Resident Evil 5-öt fogjuk megnézni. Egy ilyen jó franchise címet, mint a Resident Evil, hogy lehet ilyen ótvar filmekkel elrontani, fel nem foghatom! És még a befejezése is olyan volt, hogy tutira lesz folytatás! Éljen! Már úgy várom...háhá, nem!
Hollywood én így (nem) szeretlek!
További kritika: nemrég haverokkal összeültünk megnézni egy filmet, és akárhogy is könyörögtem, akárhogy siránkoztam, végül úgy döntöttek, erőfeszítéseim ellenére, hogy a Resident Evil 5-öt fogjuk megnézni. Egy ilyen jó franchise címet, mint a Resident Evil, hogy lehet ilyen ótvar filmekkel elrontani, fel nem foghatom! És még a befejezése is olyan volt, hogy tutira lesz folytatás! Éljen! Már úgy várom...háhá, nem!
Hollywood én így (nem) szeretlek!
Most néztem meg neten keresztül.
Bár rossz volt a képminősége,mivel moziban vették fel.
Látványra nagyon jó,különösen az öncsonkítások tetszettek.
Azért megfogom nézni moziban is.
Szerk: JaakuHebi 2013-04-13 22:19:19
beküldve: 2013-04-12 20:03:41
(#204) A DN Live Actionok tetszettek. Sok filmet láttam már, felsorolni nehéz lenne.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
A Gömb tényleg jó film, de könyvben szerintem még jobb!
Hétvégén volt a tv-ben az egyik kedvenc filmem,sőt ma este is lesz. Dvd-n ez is megvan,csak nincs hozzà magyar szinkron,csak felirat.
A Gömb(Sphere) [Link]
Egyik kedvenc vígjátékom is volt ma,meg tegnap is.
(sokszor adják a tv-ben)
(sokszor adják a tv-ben)
Mystery Men-Különleges Hősök [Link]
Szerk: JaakuHebi 2013-04-12 11:38:54
Miért nem írsz sosem címeket? : D
Nemtudom,csak lemarad,de majd pótolom.
Idén inkább a filmgyűjteményemet szeretném gazdagítani.Elsősorban azokat amik már nem kaphatók üzletekben.
Szerk: JaakuHebi 2013-04-08 23:10:49