ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc filmek (amcsi, japán, vagy bármi más amit szeretsz :D)
beküldve: 2011-10-23 19:51:32
(#143) Halli tudtok valamit erről a filmről hogy mikor jelenik meg vagy ilyesmi hogy meg jelent-e már USA-ban? ha igen akkor itt mikor fog warrior's heart lécci írjatok mert az egyik barátnőm márt fél éve ezen rágódik .... -.-
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2011-07-29 21:27:44
(#142) Most néztem meg nemrég az Ópium-Egy elmebeteg nő naplója című filmet.
Csáth Géza életrajzán alapuló film.
Amint hallottam a létezéséről, rögtön felkeltette az érdeklődésemet, mivel Csáth Géza műveiért nagyon oda vagyok mostanában.
A mű, amerikai, magyar koprodukció.
Nekem nagyon tetszett, mert végig elég nyomasztó hangulata volt, és mostanában nagyon szeretem az ilyen filmeket.
Egy pszichológus (Brenner József (Csáth Géza valódi neve)), és egy elmebeteg nő titkolt/tiltott kapcsolatáról szól.
A végén bekövetkező tragédia már a film elejétől sejthető.
Nem egy könnyen emészthető mű, de nekem nagyon bejött, mert az egyik kedvenc írómról szólt.
Csáth Géza életrajzán alapuló film.
Amint hallottam a létezéséről, rögtön felkeltette az érdeklődésemet, mivel Csáth Géza műveiért nagyon oda vagyok mostanában.
A mű, amerikai, magyar koprodukció.
Nekem nagyon tetszett, mert végig elég nyomasztó hangulata volt, és mostanában nagyon szeretem az ilyen filmeket.
Egy pszichológus (Brenner József (Csáth Géza valódi neve)), és egy elmebeteg nő titkolt/tiltott kapcsolatáról szól.
A végén bekövetkező tragédia már a film elejétől sejthető.
Nem egy könnyen emészthető mű, de nekem nagyon bejött, mert az egyik kedvenc írómról szólt.
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
beküldve: 2011-06-07 16:58:25
(#141) Hát elmagyarzni nem tudom mi a jó a facebookban,mert semmi,ha nem lennék fenn,úgy is simán élnék.Csak szeretek közösségi oldalak tagja lenni,és rengeteg embert ismertem meg onnan,később személyesen is,akikkel máig jóban vagyunk^^
(a filmet még nem láttam )
(a filmet még nem láttam )
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-06-07 15:44:16
(#140) Én ma láttam suliban a Facebook filmet. Nekem nem naon jött be. Na meg én figyeltem, de akkor se fogtam fel h mi a facebook lényege meg h miért volt jó azt megcsinálni:/
"A hűség a legkegyetlenebb béklyó"
beküldve: 2011-05-08 09:19:56
(#139) Ugyanmár előbb-utóbb mindent le lehet tö... öhm, akarom mondani meglehet venni dvd-én, tehát valszeg ezt is majd.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-06-11 14:32:32
Mármint a Thort ?
Csak mert ha azt a Westendbe 3Dbe nem is játszák.
Csak mert ha azt a Westendbe 3Dbe nem is játszák.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Moderátor 2011-06-11 14:31:44
beküldve: 2011-05-07 13:31:41
(#136)
Szerk: Namonaki-sama 2011-05-07 13:32:24
Viszont (nem görög mitológiai de)ajánlom Neked aThor-t.Most játszák a moziba.
Ennek sajna eddig csak az ajánlóját láttam, de tervezem h megnézem majd.
beküldve: 2011-05-07 10:40:49
(#134) Én már láttam, nagyon tetszett és többször is megnéztem.Jövőre Mo.-n is lesz a 2. része. :)
Én is imádom a Görög mitológiát bár ezt még nem láttam.
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-05-07 05:38:24
(#132) Látta valaki a Villamtolvajt?
Én tegnap láttam elöszőr, hát az valami óriási az a film. Főleg mivel én annyira oda vagyok a görög mítoszokért, most tetszett h ezt modern köntösbe láthattam (bár pár dologba ha nagyon akarnék tudnék belekötni, de ez most lényegtelen).
Én tegnap láttam elöszőr, hát az valami óriási az a film. Főleg mivel én annyira oda vagyok a görög mítoszokért, most tetszett h ezt modern köntösbe láthattam (bár pár dologba ha nagyon akarnék tudnék belekötni, de ez most lényegtelen).
Én se gondoltam volna, hogy a Shilla ilyen jó lesz. Ebben ismertem meg Kim Nam Gil-t nagyon tehetséges fiatalember.
A legutolsó sorozatában a Bad Guy-ban is nagyon nagyot alakít, aki fogékony a drámára, a bosszúra és aegy kis szerelmi háromszögre, annak ajánlom
Itt a trailer-e
[Link]
A legutolsó sorozatában a Bad Guy-ban is nagyon nagyot alakít, aki fogékony a drámára, a bosszúra és aegy kis szerelmi háromszögre, annak ajánlom
Itt a trailer-e
[Link]
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Nem láttam, és nem is ismerem, de utána nézek majd.
Sorozatok közül én most a Walking Dead-et nézem.
Sorozatok közül én most a Walking Dead-et nézem.
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
Azt még nem láttam, de a filmek nem állnak hozzám közel, sorozat párti vagyok. Shillát láttad? Sajnos most minden véres jelenet ki volt belőle vágva, de leadják majd vágatlanul is.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( 2011 legjobbjai szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym