Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc filmek (amcsi, japán, vagy bármi más amit szeretsz :D)
Miért nem írsz sosem címeket? : D
Nekem most jó ideig hagyagolnom kell a DVD kollekció bővítést (is), mert a con kikészített anyagilag teljesen. Feléltem a legutolsó tartalékaimat, és még a hazaútra is úgy kellett kérni havertól :P
Nekem most jó ideig hagyagolnom kell a DVD kollekció bővítést (is), mert a con kikészített anyagilag teljesen. Feléltem a legutolsó tartalékaimat, és még a hazaútra is úgy kellett kérni havertól :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-04-08 20:00:08
(#199) Hétvégén volt a tv-ben az egyik kedvenc filmem,sőt ma este is lesz. Dvd-n ez is megvan,csak nincs hozzà magyar szinkron,csak felirat.
Egyik kedvenc vígjátékom is volt ma,meg tegnap is.
(sokszor adják a tv-ben)
Egyik kedvenc vígjátékom is volt ma,meg tegnap is.
(sokszor adják a tv-ben)
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-08 20:52:33
Ez tény tény tény...
A Mad Max felújítására leszek még kíváncsi, de attól se várok sokat.
A Mad Max felújítására leszek még kíváncsi, de attól se várok sokat.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Jónak tűnik, ám de nem akarok túl sok reményt fűzni hozzá. Félek, hogy csalódni fogok benne, mint a legtöbb felújításban (pl.: A dolog; Total Recall-Az emlékmás, és cimboráik)
Benne van a pakliban,hogy csalódást okoz.Bár az eredetit semmi sem múlja felül.
Jónak tűnik, ám de nem akarok túl sok reményt fűzni hozzá. Félek, hogy csalódni fogok benne, mint a legtöbb felújításban (pl.: A dolog; Total Recall-Az emlékmás, és cimboráik)
Szerk: A Márk 2013-04-06 22:23:13
Látom te is ilyen horror rajongó vagy mint én!
Főleg az olyanokat szeretem,amik rámhozzák a frászt.Szellemek,démonok meg ilyesmik vannak benne.Meg az olyanokat amik végén valami csavar van.
basszus, basszus, basszus, basszus, ezt látnom kell .__.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Júliusban lesz a magyar premier a mozikban!
Látom te is ilyen horror rajongó vagy mint én!
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét..:)
beküldve: 2013-04-04 17:16:17
(#192) at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-04 17:17:02
Úúúú, a gonosz halott az jó, majd én is meg akarom szerezni a teljes trilógiát ebből is, meg a Mad Maxből is.
beküldve: 2013-04-04 16:53:04
(#190) Zsákutca (Dead End) [Link]
Gonosz Halott (The Evil Dead) [Link]
Törjön ki a frász! (The Frighteners) [Link]
Gonosz Halott (The Evil Dead) [Link]
Törjön ki a frász! (The Frighteners) [Link]
Mik azok?
Szerk: A Márk 2013-03-31 22:04:30
beküldve: 2013-03-31 18:43:45
(#188) Ebben az évben beszereztem dvd-n a 3 kedvenc filmem.
beküldve: 2013-03-31 17:42:42
(#187) Most rákattantam a hős legendája c. sorozatra >.<
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
+Van itt egy egész lista válagothatsz.
Tudom, már rákerestem.
Márk: Lecsekkoltam azt az AMV Hell sorozatot is, az is nagyon poén
-
Szerk: C-san 2013-03-29 08:58:51